popeye68 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο forum! Προσπαθώ να κάνω format σ' ένα lenovo G505 και τα έχω βρει σκούρα. Παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει. Δεν boot-άρει από το dvd των windows προφανώς γιατί δεν είναι ρυθμισμένο από το bios. Ποιό κουμπί πατάω για να μπω bios και πότε; (Δοκίμασα το delete αλλά τίποτα). Μήπως το πατάω λάθος στιγμή; Ευχαριστώ
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 διπλα απο το power on δεξια υπαρχει ενα μικρο κουμπι one key recovery με κλειστο το laptop πατας αυτο με μπατονετα η γραφιδα αν εχεις χοντρα δαχτυλα γιατι με την πρωτη θα δυσκολευτεις να το πατησεις και θα σου δειξει menu επιλεγεις bios setup η boot menu αν θελεις να επιλεξεις κατευθειαν το cd/dvd drive, επειδη ειμαι και εγω κατοχος του essential g510 αν γνωριζει καποιος γιατι σε πολλα series της lenovo δεν υπαρχει η επιλογες f2 και f12 για bios και επισης σε ολα τα φορητα της δεν υπαρχει ενδειξη φωτακι led για τον σκληρο
popeye68 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σ' ευχαριστώ μ' έσωσες!!Αρχίζω format και αν ξαναβρώ καμμιά δυσκολία post-άρω ξανά.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ελπιζω να μην τρολλαρεις http://www.adslgr.com/forum/threads/851040-Lenovo-G505-(format)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα