Προς το περιεχόμενο

Sm youtube Player προβλημα σε WinXP

MikrosComputeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα κατεβασα αυτο το φοβερο προγραμμα σε pc με win 7 και παιζει καταπλικτika τα βιντεακια !

Το προβλημα ομος ειναι σε εναν παλιοτερο υπολογιστη με win xp οτι μου βγαζει το μηνημα unable to reactive the youtube page ! το δοκιμασα σε 3 μηχανιματα 2 με ολοκληρα win και ενα με Light xp  το θελω
σε αυτο με τα Light γιατι θα παει ως music player τι μπορει να φταιει ?

ξεχασα να αναφερω οτι αυτο το θελω αποκληστηκα για τον ενσωματομενο youtube player ωστε να ακουω μουσικη απο το youtube για τα mp3 που θα παιζουν απο τον μελλοντικο εξωτερικο μου εχω το winamp.. !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ιντερνετ εχω κανονικα απο αυτον μιλαω.. εχω την τελευτεα εκδοση του player και το μηνημα εμφανιζετε εκει που βγαζει πληροφοριες για το ονομα του αρχειου που αναπαραγει....

το μηνημα ειναι το εξεις : Unable to retrieve the youtube page και φυσικα το βιντεο δεν ξεκιναει ποτε !

εικονα πως βαζω ?

no.. ειναι απο format !

μιπος λοιπει τπτ κανα fremework η direct x 9 ??

η εκδοση ειναι η 14.9.0 η οποια ειναι η τελευτεα stable !

εβαλα την τελευτεα beta τους και τωρα μου βγαζει :

Connection failed

The video you reqested needs to open a HTTPS connection.
Unfortunately the openssl component for it , it's not available in your system.

Το visual c++ redistibutable είναι οι βιβλιοθήκες διανομής για τα προγράμματα που είναι γραμμένα σε visual c++ (γλώσσα προγραμματισμού βεβαίως - βεβαίως!). Ανάλογα με την εφαρμογή μπορεί να χρειαστούν και οι 2005 για παλαιότερα προγράμματα.

Επίσης υπάρχουν και οι βιβλιοθήκες για visual basic (vb redist) πού είναι επίσης συνηθισμένο φαινόμενο απαίτησης εφαρμογών ή ακόμα και visual j που όμως δεν είναι και τόσο συνηθισμένο.

Το openssl το έδωσα γιατί στο εμφάνισε σαν σφάλμα η beta έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...