Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν έχω καταλάβει καλά, κάποιος αντί πχ να παίζει φιφα ο ίδιος, κάθεται και βλέπει να παίζουν φιφα δύο άσχετα άτομα;!!

Αυτή είναι η υπηρεσία για την οποία έδωσε 1 δις η Αμαζον;

Που να δεις η Nova τι κανει τοσα χρονια. Πληρωνει για μια υπηρεσια για την οποια καποιος αντι να παιζει μπαλα ο ιδιος, καθεται και βλεπεις 11 ασχετους και αμορφωτους ως επι το πλειστον μαντραχαλους να κυνηγανε ενα τοπι. Φοβερο ετσι?

• Like 4
Δημοσ.

Δηλαδή αν έχω καταλάβει καλά, κάποιος αντί πχ να παίζει φιφα ο ίδιος, κάθεται και βλέπει να παίζουν φιφα δύο άσχετα άτομα;!!

Αυτή είναι η υπηρεσία για την οποία έδωσε 1 δις η Αμαζον;

εισαι κανούργιος στη Γή;

• Like 1
Δημοσ.

Που να δεις η Nova τι κανει τοσα χρονια. Πληρωνει για μια υπηρεσια για την οποια καποιος αντι να παιζει μπαλα ο ιδιος, καθεται και βλεπεις 11 ασχετους και αμορφωτους ως επι το πλειστον μαντραχαλους να κυνηγανε ενα τοπι. Φοβερο ετσι?

Φανταστικό σχόλιο, το ψηφίζω για σχόλιο της χρονιάς (COTY 2014, comment of the year 2014). Μακάρι το insomnia να είχε ένα + δίπλα από το like και να μπορούσες να κάνεις όσα like ήθελες στο ίδιο σχόλιο, κάθε φορά που το πατούσες να πρόσθετε και 1 επιπλέον like, θα καθόμουν 2-3 ώρες να πατούσα συνέχεια το + να σου έδινα μερικές χιλιάδες like.

• Like 2
Δημοσ.

Φανταστικό σχόλιο, το ψηφίζω για σχόλιο της χρονιάς (COTY 2014, comment of the year 2014). Μακάρι το insomnia να είχε ένα + δίπλα από το like και να μπορούσες να κάνεις όσα like ήθελες στο ίδιο σχόλιο, κάθε φορά που το πατούσες να πρόσθετε και 1 επιπλέον like, θα καθόμουν 2-3 ώρες να πατούσα συνέχεια το + να σου έδινα μερικές χιλιάδες like.

Δεν ξερω αν trollaris η αν μιλας σοβαρα :P

Δημοσ.

Ξεχνώντας το γεγονός ότι το σχόλιο είναι άσχετο με την είδηση, το streaming της Valve γίνεται από τους Server της Valve και όχι από την σύνδεση ADSL σου. Όπως το in-game streaming του Dota2. So και άσχετο και άστοχο.

Αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει.Στην αρχή πίστευα ότι θα είναι έτσι όπως λες.Ιn game spectating δηλαδή, όπως έχει και το dota και το lol, όπου δεν επιβαρύνεσαι σημαντικά στο upload της γραμμής σου.Στις ρυθμίσεις όμως του broadcasting πορείς να επιλέξεις ανάλυση και bitrate.Οκ, θα μου πεις θα μπορούσε να είναι για τον spectator μόνο στην περίπτωση που δεν έχει γρήγορη γραμμή για να μην κάνει όλη την ώρα buffering, πραγματικά όμως δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό.Έχεις βρει κάτι που να το επιβεβαιώνει;

Δημοσ.

Δεν ξερω αν trollaris η αν μιλας σοβαρα :P

Πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ το σχόλιό σου, χαλαρά είναι το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει στο insomnia από το καιρό που έγινα μέλος.

Σπάνια συναντάς κάποιον που να τα λέει τόσο χύμα για το κλωτσόσφαιρο.

Δημοσ.

Πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ το σχόλιό σου, χαλαρά είναι το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει στο insomnia από το καιρό που έγινα μέλος.

Σπάνια συναντάς κάποιον που να τα λέει τόσο χύμα για το κλωτσόσφαιρο.

Eιχα και γω καποτε μανια σαν οπαδος, αλλα εκατσα και σκεφτηκα, πως ουσιαστικα, χειροτερα απο τα ναρκωτικα ειναι το να καθεσαι στον καναπε να βλεπεις μπαλα. Καλος χρυσος ο αθλητισμος, αλλα δεν ειναι για παρακολουθηση, και μαλιστα απο τον καναπε

• Like 1
Δημοσ.

+1 και από εμένα για ένα άθλημα που οι περισσότεροι που το βλέπουνε δεν έχουν καν ιδέα τι σημαίνει άθλημα και το καταλαβαινεις απο την συμπεριφορα τους. (περα απο το οτι θεωρω αθλια την λογικη του συγκεκριμενου αθληματος)

οσο για το Twitch μιας και αναφερθηκε, δεν χρειαζεται vDLS συνδεσεις. αν και δεν εχω ασχοληθει να γινω μελος, τοσο το ps4 οσο και το ps vita εχουν την αντιστοιχη εφαρμογη που σου επιτρεπει να κανεις streaming τον εαυτο σου ενω παιζεις και τα βλεπεις απροβληματιστα με ταχυτητες 200 - 300kb/s (τουλαχιστον στην default αναλυση)

Δημοσ.

Eιχα και γω καποτε μανια σαν οπαδος, αλλα εκατσα και σκεφτηκα, πως ουσιαστικα, χειροτερα απο τα ναρκωτικα ειναι το να καθεσαι στον καναπε να βλεπεις μπαλα. Καλος χρυσος ο αθλητισμος, αλλα δεν ειναι για παρακολουθηση, και μαλιστα απο τον καναπε

Έχω να καθήσω να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο στη τηλεόραση (και στο γήπεδο) από τότε που ήμουν μαθητής γυμνασίου (ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα ζεστός σα φίλαθλος και ούτε λογομάχησα για τα ποδοσφαιρικά), απλά σηκώθηκα ένα πρωί και το έκοψα με το μαχαίρι, ξαφνικά δεν είχα απολύτως καμμία διάθεση να ξανασχοληθώ σα θεατής και πελάτης των επαγγελματιών που εκμεταλλεύονται το άθλημα. Σαν άθλημα, να παίζω εγώ δηλαδή, συνεχίζει να μου αρέσει, το θεωρώ καλό, απλά δε θέλω να βλέπω τους άλλους μπροστά μου.

Δημοσ.

Παίδες ,οτι και να ειναι η μπαλα,εδω μιλάμε για e-sports,κάποιοι απο εσάς ,ακομη και μικρότεροι απο μένα δε θα τα κατανοήσετε ποτε , πάρτε το απόφασή και move on.

Η τεχνολογία ,οι τάσεις ,τα ηθη και τα έθιμα εξελίσσονται .

Μερικοί μου θυμίζουν το παππού μου που έκραζε της τηλεοράσεις ,μετα τα κομπιουτερ ,μετα τα πρώτα smartphones (μεχρι εκεί ζούσε).

Μη γίνεστε μπαρμπαδες λοιπόν ,και ή ακολουθήστε την τεχνολογία η αραχτε καναπε για κανα σήριαλ καθε μερα για τα επόμενα 50 χρόνια της ζωής σας .

Κοφτε τη γκρινια όμως γιατί απλα δείχνετε,οτι αυτό που κραζετε ,δεν το κραζετε λόγω γούστου,αλλα απλα δεν ειστε σε θέση να κατανοήσετε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...