evdometap Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σημερα ελαβα sms απο οτε πως η αιτηση μου εγινε δεκτη.σε πόσο χρονο να υπολογιζω ενεργοποιηση;; Αποστολή από το iQ3500 με τη χρήση Insomnia App
peeperman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σημερα ελαβα sms απο οτε πως η αιτηση μου εγινε δεκτη.σε πόσο χρονο να υπολογιζω ενεργοποιηση;; Αποστολή από το iQ3500 με τη χρήση Insomnia App Πρίν αλλάξει η ΕΕΤΤ τον κανόνα για την φορητότητα ήταν 15-20 μέρες. Μετά την αλλαγή υπολόγισε στο μισό χρόνο. Περίπτωση που ξέρω, αν θυμάμαι καλά είναι μέλος του insomnia, η ενεργοποίηση έγινε σε 3 μέρες.
evdometap Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Thanks!Θα ενημερώσω, έτσι για να υπάρχει το μέτρο σύγκρισης.
evdometap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενεργοποιήθηκα σήμερα το μεσημέρι.. 1
peeperman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη σε μια ημερα; Εντυπωσιακο δεν ειναι; Καιρός δεν ήταν; Οπως γίνεται και έξω στην Ευρώπη. 1
evdometap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα θα παραλάβω και τον εξοπλισμό του ΟΤΕ. Μου έχουν όμως ξεμείνει το ZTE της Cyta και ένα Thomson tg585v8. Ποιό να χρησιμοποιώ καλύτερα;
peeperman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αν θες να έχεις και το My Wifi, θα χρησιμοποιήσεις αυτό που θα παραλάβεις. Αν δεν θες my wifi τότε TG585v8
evdometap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί το 585; Είναι πιο σταθερό/γρήγορο, έχει κάποιες παραπάνω δυνατότητες ίσως;
peeperman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί το 585; Είναι πιο σταθερό/γρήγορο, έχει κάποιες παραπάνω δυνατότητες ίσως; Και από θέμα σταθερότητας αλλά και από θέμα ποιότητας είναι ανώτερο του ZTE. Γενικότερα τα TG585 θεωρούνται σκυλιά δεν καταλαβαίνουν τίποτα, γνωστός μου το έχει 6 χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Από θέμα δυνατοτήτων είναι σχεδόν ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα