Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Πριν από δυο περιπου χρόνια αγορασα το samsung galaxy tab 3110. Έχει γίνει πλέον πολύ αργό και σκέφτομαι το format. Η διαδικασία θα γίνει μέσω kies. Ρώτησα και έμαθα ότι μπορώ να κάνω backup , αλλά έχω κάποιες απορίες :

1) Θα σωθούν μόνο οι εφαρμογές ή και τα δεδομένα; (πχ δεδομένα παιχνιδιών)
2) Τι γίνεται με τις εφαρμογές που έχω αγοράσει; Θα μου ζητήσουν ξανά χρήματα;
3) Το antivirus που εχω και είναι αγορασμένο, θα μου ζητήσει ξανα serial number;  Γιατί έχω πετάξει την συσκευασία με τον κωδικό ενεργοποίησης

Δημοσ.

Βασικά μεγάλη χαζομάρα που έβαλες antivirus σε android και το πλήρωσες και απο πάνω. Βγάλε το antivirus να ανασάνει το ταμπλετάκι.

Για να πάρεις backup πρέπει να είσαι root. Δηλαδή να έχεις δικαιώματα διαχειριστή, στο ταμπλετάκι. Αυτό γίνεται με πρόγραμμα μέσω PC (  Link.png Site: kingo root , Link.png Site: root genius ).

Αν γίνεις root εγκαθιστάς το titanium backup στο ταμπλετ και παίρνεις backup μαζί με τα δεδομένα των εφαρμογών που δεν θες να χάσεις.

Δεν ξέρω τι επιλογές σου δίνει το samsung kies αλλά αν εχει επιλογή που γράφει format μην τυχον και το κάνεις, θα κλαις το ταμπλετ μετά.

Μπορείς να το φέρεις στην κατάσταση που ήταν την πρώτη μέρα που το αγόρασες, μέσα απο τις ρυθμίσεις του ίδιου του tablet.

Ρυθμίσεις συστήματος-Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά-Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. ( μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά στο δικό σου ).

Μετά την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα περάσεις πάλι τον κωδικό σου στο playstore ( εκτός αν δεν τον θυμάσαι , γιατί τότε τα έχασες όλα ) και οι εφαρμογές σου μέσα απο τις ρυθμίσεις του playstore θα είναι εκεί και θα σε περιμένουν.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να είσαι root για να κάνεις backup... Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Helium, το οποίο κάνει back up τις εφαρμογές σου με τα δεδομένα τους, χωρίς να είσαι root

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...