basilis5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 μάλλον εχεις δίκιο!!! Αυτό θα κανω. Ποσό λες να κοστίζει; Ο ssd? Sent from my iPhone using Insomnia προς αποφυγη παρεξηγησης εννοουσα πως συμφωνω με αυτο που σου ειπε ο dr fuzzy. το mbpr ειναι σαφως καλυτερο απο αυτο που εχεις, ακομα και αν το μπουσαταρεις με ssd. το θεμα ειναι να εξακριβωσεις οτι ειναι 100% λειτουργικο και σωστο, γιατι ειναι λιγο περιεργο ποσο λιγο το δινει σε σχεση με την δυναμικη του. χωρις αυτο να σημαινει πως εχει κατι το mac και προσπαθει να σε κλεψει.
Tablet Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 μάλλον εχεις δίκιο!!! Αυτό θα κανω. Ποσό λες να κοστίζει; Ο ssd? Sent from my iPhone using Insomnia γάιδαρο του χαρίζανε λέμε... αν είναι αλήθεια ότι θα σου κοστίσει 200€ πάρτο σφαίρα! δες το serial number, μπες εδώ https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.doδες τι λέει και προχωρα αναλόγως.. Datsun με Porche ένα πράγμα..
polaki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά πολλοί δεν ξέρουν και δεν ασχολούνται με τέτοια, απλά μου κάνει εντύπωση και μένα το γιατί να το ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙ. Γνωρίζω περιπτώσεις κυρίως ΓΙΑΤΡΩΝ οι οποίοι το παίρνουν ως δώρο, οπότε και δεν το χρειάζονται. Για παράδειγμα ο γιατρός ο οποίος παρακολουθούσε 15 χρόνια τον παππού μου μέχρι που τελικά μας άφησε, στο πρώτο μνημόσυνο έδωσε στη γιαγιά μου μια τηλεόραση ολοκαίνουρια σφραγισμένη, και στα 2 χρόνια της έφερε ένα laptop σφραγισμένο για να μιλάει και καλά με τη θεία μου στην αυστραλία. Την τηλεόραση την κράτησε, το laptop το έδωσε η γιαγιά μου στον αδερφό μου. Η δε φυσιοθεραπεύτρια μου παρέλαβε δώρο ένα macbook air και με έβαλε να της το σετάρω, επειδή θεράπευσε μία κυρία από τρακάρισμα, της κόστισε 600 ευρώ η φυσιοθεραπεία, και ποιος ξέρει πόσο έκανε το macbook air. Θέλω να πω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δε νιώθουν από οικονομική ανάγκη και απλά κάνουν μεγάλα δώρα. Αναφέρω αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι κάτι αντίστοιχο και η περίπτωση αυτή και απλά ο άνθρωπος να μην ξέρει και να μην το χρειάζεται και να το πουλάει τόσο φθηνά. Το θέμα όμως είναι, ΓΙΑΤΙ να θέλει να το ανταλλάξει και να πάρει 200 ευρώ στην τσέπη....?
Tablet Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 μπορεί τόσο να το κοστολογεί δε ξέρεις πάντως εάν το τσεκάρει είναι μια χαρα ευκαιρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα