Προς το περιεχόμενο

Hard reset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomaniacs,εχω to xperia miro και σερνεται για μηνες.σημερα μου εβγαλε πως δεν εχω αρκετο χωρο ,εντωμεταξυ ειναι ολα περασμενα στην καρτα μνημης ακομη και οι φωτογραφιες οποτε

αποφασισα να κανω hard reset.

λετε να λυθει το lag ;

υπαρχει καποιο rom που να ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα ;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Οπως στα pc ετσι και στα κινητα οσο οι εφαρμογες γινονται πιο απαιτητικες και η συσκευη μας παλιωνει αρχιζουν τα κολληματα.Κανοντας hard reset ισως να δουλεψει καλα για λιγο καιρο αλλα παλι θα αρχισει να σερνεται καποια στιγμη

Δημοσ.

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εχω λιγο χωρο ενω μεγαλο μερος των εφαρμογων εινα περασμενα στη καρτα μνημης 

Οι εφαρμογές δεν είναι εξ'ολοκλήρου περασμένες στην SD. Πρέπει ενα κομμάτι τους να είναι αποθηκευμένο στην εσωτερική μνήμη για να λειτουργούν σωστά.

Δημοσ.

Με 512Mb και 800mhz μονοπυρηνο λογικο ειναι να κολλαει. Αλλα και συ μην το γεμιζεις εφαρμογες.. Εγω παλια επαιρνα μονο Low end κινητα και παντοτε τα αφηνα καθαρα και τα χρησιμοποιουσα για αρκετο καιρο χωρις λαγκ. 

Δημοσ.

ξερω γω προσπαθω οσο μπορω να μην το γεμιζω αλλα μου τη σπαει που δεν μπορω να διαγραψω εφαρμογες που ειναι προεγκατεστημενες και αχρηστες για μενα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...