blackm76 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας.εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω αρθρα και δημοσιευσεις για τα λειτουργικα των smartphones αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.ποιο απο τα 4 λειτουργικα(blackberry,ios,windows και android) ειναι καλυτερο;;;;εγω παντα ειχα android γιατι δεν μου αρεσαν τα windows phone,ουτε το iphone για διαφορους λογους.ομως διαβαζω οτι τα android τρωνε κολληματα γιατι χρειαζονται καλυτερο hardware για να λειτουργησουν και τετοια.τωρα τελευταια βλεπω ανεβαινουν πολυ και τα blackberry που οπως λενε ειναι πολυ σταθερα αλλα δεν εχουν τοσες πολλες εφαρμογες οπως ta android kai iphone.τι θα μου συνηστουσατε γιατι σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω μια αγορα.ερχονατι και γιορτες μην ξεχνιομαστε.....
kataramenos32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας. εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω αρθρα και δημοσιευσεις για τα λειτουργικα των smartphones αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας. ποιο απο τα 4 λειτουργικα(blackberry,ios,windows και android) ειναι καλυτερο;;;; εγω παντα ειχα android γιατι δεν μου αρεσαν τα windows phone,ουτε το iphone για διαφορους λογους. ομως διαβαζω οτι τα android τρωνε κολληματα γιατι χρειαζονται καλυτερο hardware για να λειτουργησουν και τετοια. τωρα τελευταια βλεπω ανεβαινουν πολυ και τα blackberry που οπως λενε ειναι πολυ σταθερα αλλα δεν εχουν τοσες πολλες εφαρμογες οπως ta android kai iphone. τι θα μου συνηστουσατε γιατι σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω μια αγορα. ερχονατι και γιορτες μην ξεχνιομαστε..... Καλυτερο λογισμικο δεν υπαρχει.Οσοι σου πουνε αυτο ειναι καλυτερο απο αυτο ειναι απλα fanboys να ξερεις.Το καθενα εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.Πες μας τη χρηση που κανεις στο smartphone σου και τα χρηματα που διαθετεις για να σου προτεινουμε τις καλυτερες επιλογες απο ολες τις πλατφορμες 1
thor21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου όλα έχουν τα υπέρ και τα κατα τους.Θέλεις το κινητό σου για κάτι συγκεκριμένο?Αν το χρησιμοποιείς στη δουλεια σου ( κάποιοι γνωστοί μου σε δουλεια γραφείου έχουν blackberry και iphone). Όχι φυσικά οτι android συσκευές δεν κανουν για αυτή τη δουλεια, ειδικα το samsung note 3 με το s pen είναι εκπληκτικό. Η apple σου δίνει ποιότητα κατασκευής με καλα υλικά αλλά και συσκευες android όπως το htc one m7, m8 έχουν αντίστοιχη κατασκευή..Τα windows τώρα επειδη εχουν περάσει απο τα χέρια μου μια χαρά λειτουργικό έχουν αλλά όχι με τον αριθμο εφαρμογών του android, ios. Τα bb ( δεν είχα ποτε μου) αλλά έχω διαβάσει οτι είναι πολύ σταθερα και αλαγκαριστα όπως κ ασφαλή,έχουν το δικο τους φανατικό κοινο. Αυτα εν ολίγοις έχω δοκιμάσει τα 3 απο τα 4 λειτουργικά. Την ελευθερία του android με όλα τα " κολληματακια " του τα οποια τα ελαττωνεις ( η κ τα αποκλειεις εντελώς) με ρουτ, greenify αλλες ρομ ( για πιο ψαγμενους χρήστες) δεν την αλλαζω.Φυσικά ενημερωσου, δες οσες συσκευές σε ενδιαφέρουν απο κοντά, γνωρισε όσο μπορείς τα λειτουργικά ( ακόμα κ απο φιλους) και αγορασε αυτό που σου ταιριάζει καλυτερα..
blackm76 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 βασικα windows δεν θελω μονο και μονο απο το ακουσμα αυτης της λεξεις.(αφου να φανταστειτε στο λαπτοπ μου εχω λινουξ)iphone επισεις δεν θελω γιατι πιστευω πως ειναι πολυ ακριβω για αυτα που προσφερει...μπορει να κανω και λαθος.τωρα για τα blackberry εχω ακουσει και εγω πως ειναι πολυ σταθερα και ασφαλη αλλα και αυτα τσιμπανε λιγο σε τιμη.....αλλα αν παραβλεψουμε και αυτο......δεν ξερω αν θα μπορει να εχει τις ιδιες δυνατοτητες απο θεμα εφαρμογων οπως ενα android,παραδειγμα εγω χρησιμοποιω εφαρμογες officesuite,navigon,τα ιχνοι μου,adobe reader,mozilla,smart tools με πυξηδες φακους και τετοια,ραδιοφωνο,τηλεοραση,φωτογραφικη μηχανη,το greek wpa finder,fake call και πολλες αλλες.θα εχει τις ιδιες η αντιστοιχες εφαρμογες το blackberry;;;;;αν τις εχει θα χτυπουσα ενα ετσι για αλλαγη.επισεις τα ποιο πολλα ειναι διπλοπυρηνα εκτος απο το passport που ειναι 4πυρηνο αλλα δεν το κοιταω γιατι εχει 600 ευρο...χαχαχ.και τελος ξαναγυρναω στην μεχρι τωρα επιλογη που εχω εδω και μερικα χρονια τα android.εχουν απειρες εφαρμογες.μπορεις να κανεις οτι θελεις αλλα μερικες φορες το λειτουργικο τρωει καποια κολληματα.και οπως ειπα αν με καλυπτει ενα blackberry δεν το συζητω θα παρω αλλα αν οχι θα παρω ενα android απλα δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου blackberry.για αυτο σας ρωταω αν ξερεται.επισεις σκεφτομαι και το αλλο....υπαρχουν κινεζικες συσκευσες android οπως zte,lenovo,zoppo,huawei,thl,cubot,xiaomi kai αλλες πολλες που με 200-300 ευρο περνεις κινητο 4πυρηνο η 8πυρηνο με απλα λογια τουμπανο.δηλαδη αξιζει να δωσω περισσοτερα και αρκετα λεφτα για ενα blackberry και για οποιοδηποτε κινητο που σε ενα μηνα θα ειναι παλιο;;;;το οποιο θα κανει την ιδια δουλεια....βασικα θα την κανει την ιδια δουλεια;;;;και κατι τελευταιο.....το android βασιζειται στον πυρηνα των λινουξ αλλα απο οσο ξερω κολλαει ιους ενω τα λινουξ οχι.αυτο πως γινεται;;;;εκτος αν εχω λαθος πληροφοριες.υπαρχει καποιο απο τα 4 λειτουργικα που να μην κολλαει;;;;
kataramenos32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι οι ιοι.Χρονια χρηστης android και εχοντας κατεβασει απειρες πειρατικες εφαρμογες απο τριτους ποτε δεν κολλησα ιο
blackm76 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το ρωτησα γιατι υπαρχουν antivirus gia android.και με απλη λογικη σκεφτομαι πως αν δεν κολλαει το android ιο τοτε γιατι υπαρχουν τα antivirus;;;;και ναι εχεις δικιο οι ιοι ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι γιατι ολοι οι υπολοιποι προβληματισμοι μου οπως προανεφερα ειναι το θεμα μου.επειδη δεν ξερω αν καλυπτομαι επειδη δεν ειχα ποτε blackberry.
Grey Warden Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν γιατί απλά ψάχνουν πελάτες. Κι εγώ δεκάδες εφαρμογές έχω εκτός store χωρίς κανένα πρόβλημα. Πραγματικά δεν χρειάζεται να έχεις antivirus για κανένα λόγο. Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Αν σκοπεύεις να ξοδέψεις πάνω από 130 ευρώ τότε μόνο android.
arma1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω αναλογα τι χρηση θελεις θα παρεις το αναλογο τηλεφωνο, ειχα χρονια iphone-blackberry-android και τα τρια ειναι διαφορετικα , για λειτουργικο - εφαρμογες γραφειου -email -μηνυματα και browser καλυτερο απο blackberry δε θα βρεις, εχει ενα μεγαλο μειον, υποστηριξη εφαρμογων, ναι μεν μπορεις και τρεχεις εφαρμογες απο android οχι ομως ολες και οχι ολες σωστα , σαν δευτερο σε λειτουργικο βαζω αυτο της apple (ios) με τεραστια υποστηριξη αλλα εκει εχεις πολλους περιορισμους που με λιγα λογια δεν αξιζει τα χρηματα του, τελος αφηνω το android που με λιγα λογια κανεις τα παντα και με λιγα χρηματα, μπορει οχι τοσο σωστα - επαγγελματικα αλλα στην τελικη κανεις αυτο που θελεις, για windows phone δεν εχω αποψη, δεν ειχα ποτε και απο αυτα που ακουω θα κανω πολλα χρονια να παρω, ελπιζω να βοηθησα 1
jmirko15 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που λέει ο arma1. Από την άλλη αγνοείς εντελώς το σχόλιο του Grey Warden για 130+ euro μόνο ανδροιδ μιας και είναι χαζή λογική φανμπου, και γι'αυτό δεν σου λέω και εγώ τη γνώμη μου μιας και θα είναι παλι λογική φανμπου της άλλης "ομάδας". 1
blackm76 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αν σκοπεύεις να ξοδέψεις πάνω από 130 ευρώ τότε μόνο android. εγω παντως νομιζω το αντιθετω γιατι και οι υπολοιπες μαρκες εχουν πανω απο 130 ευρο. jmirko15 καταλαβαινω τι λες. τωρα φιλε μου arma1 ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.ευχαριστω πολυ παντως για της πληροφοριες.
arma1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) κοιτα φιλε μου οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες , για να σε βοηθησω ακομη πιο πολυ και να μην μπλεκεις περισσοτερο παρε ενα android κινητο με 2 giga ram, αναφερεις πιο πανω για κολληματα λειτουργικου κλπ κλπ, δεν υπαρχει πλεον (αυτα που ειναι 4πυρηνα με 2 giga ram δυσκολα να κολλησει), στο lg g2 που εχω εγω τωρα αυτην την στιγμη ποτε δε με κολλησε και κανω οτι θελω και οτι χρειαζομαι σε ενα κινητο, φυσικα υπαρχουν και αλλα αξιοπιστα android κινητα , blackberry μην πας,καλο χρυσο λειτουργικο αλλα ακομη και το facebook δε δουλευει σωστα, τωρα για iphone τα ξερεις, αν σηκωνει η τσεπη σου πηγαινε, αλλα δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από arma1
blackm76 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 καταλαβα.kai εγω η android η blackberry θα επερνα αλλα οσο ψαχνω τοσο καταλαβαινω πως μαλλον android θα παρω.εντομεταξυ εχω και ενα xperia x10i προιστορικο και επειδη τρωει πολλα κολληματα νομιζω πως ηρθε η ωρα να τα το αλλαξω.για αυτο ψαχνω.αλλα μου φαινεται παλι android θα παρω.
arma1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 καταλαβα.kai εγω η android η blackberry θα επερνα αλλα οσο ψαχνω τοσο καταλαβαινω πως μαλλον android θα παρω. εντομεταξυ εχω και ενα xperia x10i προιστορικο και επειδη τρωει πολλα κολληματα νομιζω πως ηρθε η ωρα να τα το αλλαξω. για αυτο ψαχνω.αλλα μου φαινεται παλι android θα παρω. εμ, λογικο ειναι να εχεις πολλες αμφιβολιες για android αφου εχεις στην κατοχη σου ακομη το x10i , η αληθεια ειναι πως εγω σαν λειτουργικο το εχω τριτο το android μετα απο bb os10. και ios8, αλλα πλεον ειναι μονοδρομος το android γιατι εβαλα κατω τα πραγματα και βλεπω πως αυτο ειναι που με <<καλυπτει>> γι αυτα που θελω να κανω, τεσπα να κλεισω εδω, τελειο κινητο δεν υπαρχει , για μενα οταν βγει κινητο που να εχει blackberry λειτουργικο, τελεια υποστηριξη εφαρμογων ios, οθονη και μπαταρια απο lg g3, θα παω να τ αγορασω
blackm76 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 χαχαχαχαχαχαχαχ πολυ καλος συνδυασμος.και αν εχει και τιμη κινεζικη θα το παρουν ολοι.......χαχαχαχαχαχπαντως αν ειχα αρκετα λεφτα θα επερνα αυτοhttp://www.to2c.com/zopo-zp999-pro-3gb-ram-32gb-rom.html αλλα με βλεπω να παιρνω αυτοhttp://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html επισεις μολις βρηκα και αυτοhttp://www.to2c.com/elephone-p6000-2gb-ram-16gb-rom.htmlτι γινετε με επεξεργαστες 64bit;;;;64 η 32 bit ειναι καλυτερα;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα