Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα dell inspirion 7720 με επεξεργαστει i7-3630QM . Η dell γραφει οτι υποστοριζει μεχρι 8gb . Μηπως γινεται να βαλω 16gb ram η θα εχω προβλημα ? Ευχαριστω .

Δημοσ.

Αν γράφει πως υποστηρίζει 8gb μονο τόσο μπορείς να βάλεις αν βάλεις παραπάνω η δεν θα τα βλέπει καν ή δεν θα ανοίγει το μηχάνημα

• Like 1
Δημοσ.

Μα φυσικά δεν κάνει αφού δεν υποστηρίζει παραπάνω μνήμη η μητρική κατασκευαστικά δηλαδή εσύ δεν μπορείς να βάλεις οτι θέλεις , και θα σου έλεγα να μην ξανα επειχείρησεις τέτοιο πράγμα γιατι ποτε δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο υπολογιστής μπορεί να σου κάψει / χαλάσει μεχρι και τα slots

Δημοσ.

Η υποθεση ειναι πως το laptop ξεκινισε κανονικα αναγνωρισε τιν μνημη και μετα απο κανενα 15 λεπτο εβγαλε γραμμες η οθονη και κολησε .

Σε 7720 φίλου πάντως (το ίδιο μοντέλο με το δικό σου) το δουλεύει κανονικά με 16αρα ραμ.

Μηπως ο φιλος σου εκανε καμια ρυθμηση ?

Δημοσ.

Η υποθεση ειναι πως το laptop ξεκινισε κανονικα αναγνωρισε τιν μνημη και μετα απο κανενα 15 λεπτο εβγαλε γραμμες η οθονη και κολησε .

Μηπως ο φιλος σου εκανε καμια ρυθμηση ?

Τι μηνυμα βγαζει οταν κρασαρει;

Οχι, απλα το τελευταιο bios εχει βαλει, τιποτα περισσοτερο.

Δημοσ.

Δεν βγαζει καποιο μηνυμα απλα κρασαρει . Εγω εχω την εκδοση Α16 στο bios η οποια ειναι και η τελευταια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...