Orpheas1992 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σε λιγο θα ζητανε και διδακτορικο για να σπας @ρχιδι@ στα τηλεφωνα πλασαροντας το ote tv...
Feregorn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μου αρέσει που έχει και όριο ηλικίας. Μέχρι να τελειώσει κάποιος το μεταπτυχιακό θα έιναι στην καλύτερη 24 χρονών, βάλτε κι ένα χρόνο στρατό για τους άντρες πάμε 25. Σιγά, τώρα, μην πάει, αυτός που τα έχει κάνει όλα στην ώρα του, στον ΟΤΕ και όχι σε καμιά μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού με διπλάσιους μισθούς και περισσότερα προνόμια απ'το κράτος. Οι οποίες εταιρείες δεν κάνουν ηλικιακές διακρίσεις... Και στις εταιρίες του εξωτερικού έχει παρόμοιες προϋποθέσεις. Αφού το πρόγραμμα αυτό είναι αντιγραφή από προγράμματα που συμβαίνουν στο εξωτερικό χρόνια τώρα! 1
Mpiftekis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Και στις εταιρίες του εξωτερικού έχει παρόμοιες προϋποθέσεις. Αφού το πρόγραμμα αυτό είναι αντιγραφή από προγράμματα που συμβαίνουν στο εξωτερικό χρόνια τώρα! Για την Αγγλία, που ξέρω σίγουρα, το να θέτεις ηλικιακά όρια ή μορφωτικά ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται διάκριση και μπορεί να μηνυθούν για αυτό με αποτέλεσμα τα μεγάλα πρόστιμα. Εκεί έχουν όλοι το δικαίωμα να κάνουν αίτηση. Άλλο αν οι αμόρφωτοι δεν θα προτιμηθούν για θέσεις διευθυντών κλπ.
stringer bell Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Στην Αγγλία ούτε ηλικιακά όρια υπάρχουν ούτε ανόητοι περιορισμοί περί μεταπτυχιακού. Έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε Ελληνικό Πολυτεχνείο 5ετούς διάρκειας (που θεωρείται Master) και το πανέξυπνο σύστημα τους έκρινε ότι δεν πληρώ τις προυποθέσεις. Τουλάχιστο στέλνουν και tips στο mail της απόρριψης τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα