Fu Manchu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα... τις τελευταίες μέρες ακούω εναν θόρυβο όταν φρενάρω... Θεωρώ ότι δεν είναι από την υγρασία γιατί δεν το κάνει συνέχεια.... Πιθανολογώ ότι είναι τα τακάκια...Τα i10 1.2 εχουν τακάκια μπρος-πίσω; και αν ναι υπάρχει κανας οδηγός πως να τα αλλάξω μόνος... Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο φθηνό συνεργείο στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ.
nick#18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν το ξερεις δεν το κανεις μονος σου.. λιγο λαθος να κανεις σε κατι θετεις σε κίνδυνο την ακεραιοτητα σου και οποιου ειναι στο αμαξι... το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας να αγορασεις τα τακακια εσυ και να τα πας σε ενα μαστορα να στα περασει.. δεν του ειναι κατι δυσκολο για αυτον ουτε υψηλο κοστος εχει... Μπροστα εχεις δισκοφρενα σιγουρα οποτε εχεις τακακια.. πισω ομως? ταμπουρα η δισκους? Αν φαινονται μεσα απο τις ζαντες θα καταλαβεις πιστευω συγκρινοντας τους 2 αξονες αλλα οπως και να εχει πισω τρωγονται πολυ πιο δυσκολα! 1
meletis_m Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα... τις τελευταίες μέρες ακούω εναν θόρυβο όταν φρενάρω... Θεωρώ ότι δεν είναι από την υγρασία γιατί δεν το κάνει συνέχεια.... Πιθανολογώ ότι είναι τα τακάκια... Τα i10 1.2 εχουν τακάκια μπρος-πίσω; και αν ναι υπάρχει κανας οδηγός πως να τα αλλάξω μόνος... Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο φθηνό συνεργείο στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ. Θα συμφωνήσω με το μέλος nick#18. Καλύτερα πήγαινε το σε μάστορα. Εξάλλου τα Hyundai έχουν φθηνά ανταλλακτικά. Εγω στο Honda τα τακάκια τα πληρώνω 50-60. Βάζω είτε TRW ή Brembo γιατί τα γνήσια είναι ακόμη ακριβότερα.
nick#18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σε accent του '97 παιζω 17-25 αναλογα τι θα βαλω... nippon (17€ και ευχαριστημενος τερμα!) mintex 25, Bendix 22...
Dare-Devil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Θα συμφωνήσω με το μέλος nick#18. Καλύτερα πήγαινε το σε μάστορα. Εξάλλου τα Hyundai έχουν φθηνά ανταλλακτικά. Εγω στο Honda τα τακάκια τα πληρώνω 50-60. Βάζω είτε TRW ή Brembo γιατί τα γνήσια είναι ακόμη ακριβότερα. Καλά μην το λες . hyundai accent 2003 ferodo premier στα 55 ευρώ μου βγήκαν (αλλα συνήθως βάζω τακάκια κάπου στα 25-30 ευρώ ) Και όσον αφορά τα φθηνά ανταλλακτικά που λες μην είσαι σίγουρος. Υπάρχουν hyundai με ακριβά ανταλλακτικά . Η hyundai είναι εταιρία "3 ταχυτήτων" πλέον. Αμάξια πανάκριβα και συγκρίσιμα με bmw lexus αμάξια συγκρίσιμα με γερμανικά και αμάξια φθηνά και καλά. Ανάλογα τι θέλει να βάλει ο καθένας μας. Όσον αφορά τον φίλο μας με το i10 να παει σε συνεργείο να δούνε αν θέλει τακάκια και να τα βάλει εκεί . Το να αλλάξεις τακάκια μόνος δεν το συνιστώ.
Fu Manchu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... Θα το πάω σε ένα συνεργείο να μου κανουν την δουλειά... Ευχαριστω και πάλι...
gia_nnis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τα i10 1.2 εχουν τακάκια μπρος-πίσω; και αν ναι υπάρχει κανας οδηγός πως να τα αλλάξω μόνος... Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο φθηνό συνεργείο στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ.κατι ασχετο.. ποσο σου καιει μεσα στη πολη? γιατι λενε οτι ο 1.2 ειναι σπιρτοζικος αλλα τσιμπαει βενζινη!
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 κατι ασχετο.. ποσο σου καιει μεσα στη πολη? γιατι λενε οτι ο 1.2 ειναι σπιρτοζικος αλλα τσιμπαει βενζινη! 20€ ~150 χλμ μικτο κυκλο (είχα οδηγήσει για αρκετές μερες ενα). Σπιρτόζικο όντως ειναι αλλα οχι οπως θα περιμενε κανεις για τα κυβικα/βαρος του...
gia_nnis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 20€ ~150 χλμ μικτο κυκλο (είχα οδηγήσει για αρκετές μερες ενα). Σπιρτόζικο όντως ειναι αλλα οχι οπως θα περιμενε κανεις για τα κυβικα/βαρος του...20ε βαζω με 1.6ε λιτρο και στα 150χλμ μου βγαινει 8λ!!! πολλα δεν ειναι??? το πηγαινες νορμαλ?
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 20ε βαζω με 1.6ε λιτρο και στα 150χλμ μου βγαινει 8λ!!! πολλα δεν ειναι??? το πηγαινες νορμαλ? νορμαλ προς γρηγορα... δεδομένου οτι ειναι λιγα κυβικά ομως ζοριζόταν σε ανηφόρες/κατηφόρες οποτε παιζανε κατεβασιές που με το 1600 δε θα εκανα...! Στα ιδια σημεία με το δικό μου 1600 εβγαζα με το 20αρικο 130-140 χλμ οποτε ήταν περίπου στα ιδια και μου έκανε εντύπωση...
gia_nnis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 νορμαλ προς γρηγορα... δεδομένου οτι ειναι λιγα κυβικά ομως ζοριζόταν σε ανηφόρες/κατηφόρες οποτε παιζανε κατεβασιές που με το 1600 δε θα εκανα...! Στα ιδια σημεία με το δικό μου 1600 εβγαζα με το 20αρικο 130-140 χλμ οποτε ήταν περίπου στα ιδια και μου έκανε εντύπωση...Δε γινεται με το 1.6 να εχει τοσο λιγη διαφορα.. Μπορει να μην κατεβαζεις γιατι η μηχανη εχει αλλη δυναμη αλλα εχει και αλλες καταναλωσεις.. Ειναι καθαρα θεμα οδηγησης.. προφανως επειδη το δικο σου το γνωριζεις εχεις και καλυτερες καταναλωσεις.. 1
Fu Manchu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 κατι ασχετο.. ποσο σου καιει μεσα στη πολη? γιατι λενε οτι ο 1.2 ειναι σπιρτοζικος αλλα τσιμπαει βενζινη! Κοιτα εχω βαλει αεριο. Σκεψου με 23€ περιπου βγαζω 360 χιλιομετρα.... Εχω σωθει... Παντως οσο το χα με βενζινη ενιωθα και γω οτι τσιμπουσε λιγο την βενζινη
gia_nnis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα εχω βαλει αεριο. Σκεψου με 23€ περιπου βγαζω 360 χιλιομετρα.... Εχω σωθει... Παντως οσο το χα με βενζινη ενιωθα και γω οτι τσιμπουσε λιγο την βενζινηεβαλα με 0.80ε το υγραεριο και βγαινει 7.9λ/100χλμ. αρα πανω κατω τα ιδια λιτρα καις αλλα πληρωνεις λιγοτερο το λιτρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα