janpap08 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να πουλήσω το Ν4 που έχω και να αγοράσω το Ν5.Ο κυριότερος λόγος είναι το να πουλήσω την παλιά μου συσκευή πριν χάσει εντελώς την αξία της.Απλά βλέποντας τα χαρακτηριστικά τους άρχισα να σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να δώσω κάποια χρήματα για το 5.Με μία απλή ματιά οι διαφορές τους είναι στην ανάλυση οθόνης(που δεν νομίζω να μπορεί το ανθρώπινο μάτι τη διαφορά σε τόσο μικρή οθόνη),ο επεξεργαστής (που νομίζω ότι επίσης δεν μπορεί ο χρήστης να καταλάβει τη διαφορά) και το 4G.Οπότε θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τα παραπάνω...
haHa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Οι διαφορες σε ταχύτητα ειναι μεγαλες. Το ιδιο κ στην καμερα
StigmaX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικά στο ίδιο δίλημμα ήμουν για αρκετό διάστημα... Απο το στιγμή που πήρες lollipop δεν βρίσκω λόγο αλλαγής συσκευής. Η διάφορες σε browsing και απλές διεργασίες, είναι αμελητέες, η μπαταρία και στα δύο είναι γτπ, και η κάμερα στο 5 ναι μεν είναι καλύτερη, αλλά για να κάνεις φοκους σε χαμηλό φωτισμό πρέπει να ανάψεις λαμπάδα... 2
Calexako Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ναι η μπαταρία του 5 είναι ετη φώτος καλύτερα από του 4. Ειδικά αν μιλάμε για καινούργιο
antonisgt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 το 4 ειναι καλυτερο απο το iphone 6.....σε καλυψα?
ivyhae Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ως κάτοχος και των δυο κινητών δεν θα εδινα παραπάνω από 50 ευρώ για να πάω από το 4 στο 5.Αμελητέες οι διαφορές.
janpap08 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλά ναι,για τέτοιο ποσό μιλάμε....50-60€ . Όσο για τον φίλο που λέει ότι η μπαταρία του 5 είναι καλύτερη,να σου πω την αλήθεια είσαι από τους λίγους που το λένε...οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι και οι δύο είναι χάλια.Αν και να σου πω την αλήθεια,πλέον, δεν με ενοχλεί καθόλου.
Thrylos7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αν εξαιρεσουμε την εμφανηση οπου το 4 ειναι απειρως ομορφοτερο απο το 5, κατα τ'αλλα και μονο για την καμερα πιστευω αξιζει ενα 50ρικο η μεταβαση. Την αποδοση και οτι αλλο τα αφηνω στην ακρη, αλλα το 5 αξιζει 80% για την καμερα που ειναι αθλια στο 4 , και 20% για την fullHD οθονη που πραγματικα ειναι sweet spot και οποιες βελτιωσεις κανουν (ηδη που εχουν 1440p δηλαδη και οπου φτασουν) τις βλεπω ανουσιες. Τωρα αν δε χρησιμοποιεις την καμερα ιδιαιτερα εκει θα ελεγα μεινε στ'αβγα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα