Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πουλήσω το Ν4 που έχω και να αγοράσω το Ν5.Ο κυριότερος λόγος είναι το να πουλήσω την παλιά μου συσκευή πριν χάσει εντελώς την αξία της.

Απλά βλέποντας τα χαρακτηριστικά τους άρχισα να σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να δώσω κάποια χρήματα για το 5.Με μία απλή ματιά οι διαφορές τους είναι στην ανάλυση οθόνης(που δεν νομίζω να μπορεί το ανθρώπινο μάτι τη διαφορά σε τόσο μικρή οθόνη),ο επεξεργαστής (που νομίζω ότι επίσης δεν μπορεί ο χρήστης να καταλάβει τη διαφορά) και το 4G.

Οπότε θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τα παραπάνω...

Δημοσ.

Προσωπικά στο ίδιο δίλημμα ήμουν για αρκετό διάστημα... Απο το στιγμή που πήρες lollipop δεν βρίσκω λόγο αλλαγής συσκευής. Η διάφορες σε browsing και απλές διεργασίες, είναι αμελητέες, η μπαταρία και στα δύο είναι γτπ, και η κάμερα στο 5 ναι μεν είναι καλύτερη, αλλά για να κάνεις φοκους σε χαμηλό φωτισμό πρέπει να ανάψεις λαμπάδα...

• Like 2
Δημοσ.

Ως κάτοχος και των δυο κινητών δεν θα εδινα παραπάνω από 50 ευρώ για να πάω από το 4 στο 5.Αμελητέες οι διαφορές.

Δημοσ.

Καλά ναι,για τέτοιο ποσό μιλάμε....50-60€ .

Όσο για τον φίλο που λέει ότι η μπαταρία του 5 είναι καλύτερη,να σου πω την αλήθεια είσαι από τους λίγους που το λένε...οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι και οι δύο είναι χάλια.Αν και να σου πω την αλήθεια,πλέον, δεν με ενοχλεί καθόλου.

Δημοσ.

Αν εξαιρεσουμε την εμφανηση οπου το 4 ειναι απειρως ομορφοτερο απο το 5, κατα τ'αλλα και μονο για την καμερα πιστευω αξιζει ενα 50ρικο η μεταβαση. Την αποδοση και οτι αλλο τα αφηνω στην ακρη, αλλα το 5 αξιζει 80% για την καμερα που ειναι αθλια στο 4 , και 20% για την fullHD οθονη που πραγματικα ειναι sweet spot και οποιες βελτιωσεις κανουν (ηδη που εχουν 1440p δηλαδη και οπου φτασουν) τις βλεπω ανουσιες.

Τωρα αν δε χρησιμοποιεις την καμερα ιδιαιτερα εκει θα ελεγα μεινε στ'αβγα σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...