takisanar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θελω να συνδεσω pc με macbook στο δικτυο για παιχνιδια μεσω multiplayer(lan). στα pc χρησιμοποιω το tunngle lobby για μεταξυ τους συνδεση για network gaming. Υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη για mac? το χω googlarei ηδη και δν εχω βγαλει ακρη.Το να χρησιμοποιησω bootcamp στο mac ή οτιδηποτε αλλο, για να εχω windows, δεν ειναι διαθεσιμη επιλογη.Ευχαριστω για το χρονο σας
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Παιχνίδια σε MAC;;; Ιεροσυλία! Θα σηκωθεί ο jobs από τον τάφο του. Πέρα από τ' αστεία, τα μηχανήματα είναι στον ίδιο χώρο και στο ίδιο lan ή είναι σε διαφορετικούς χώρους; Θέλεις να παίζουν τα δύο αυτά μηχανήματα μεταξύ τους ή να κάνουν join σε μεγαλύτερα δίκτυα και να παίζεται και με άλλους; Δεν ξέρω τι γίνεται στο mac αλλά αν είναι απλά για να παίζεται μεταξύ σας δεν νομίζω να χρειάζεστε κάποιο πρόγραμμα. Θα κάνει ο ένα server και οι άλλοι θα κάμουν join στην την ip του server σε τοπικό δίκτυο.
takisanar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ιδιος χωρος,ιδιο lan, μεταξυ τους οχι online,θα δοκιμασω με server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα