Προς το περιεχόμενο

Android vs Windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Android είναι αδηφάγο λειτουργικό για κινητά αλλά συνήθως είναι μονόδρομος. Συμβαίνει το ίδιο και με τα Windows phone ή με ίδια μνήμη κι επεξεργαστή είναι πιο εύχρηστα; 

Δημοσ.

Δεν λαγκάρουν τα windows phone αν ρωτάς αυτό. Ακόμα και με διπυρήνο επεξεργαστή + 512MB ram , όλα δουλεύουν ρολόἰ. Δεν έχουν όμως ( προς το παρόν ) τις επιλογές εφαρμογών που θα έχεις στο Android.

Δημοσ.

Ακριβώς... Έχει ένας φίλος με τα χαρακτηριστικά που ανέφερες και πετάει. Κι επειδή έχω ένα android το οποίο με ταλαιπωρεί, σκέφτομαι την αγορά ενός Windows phone. Από ότι έχω δει δεν έχει επιφάνεια εργασίας όπως το Android αλλά νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας. 

Δημοσ.

Ακριβώς... Έχει ένας φίλος με τα χαρακτηριστικά που ανέφερες και πετάει. Κι επειδή έχω ένα android το οποίο με ταλαιπωρεί, σκέφτομαι την αγορά ενός Windows phone. Από ότι έχω δει δεν έχει επιφάνεια εργασίας όπως το Android αλλά νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας. 

Επιφανεια εργασιας ειναι τα live tiles στα Windows Phone

Δημοσ.

Ναι, προτιμώ μια επιφάνεια εργασίας σαν του android αλλά πιστεύω πως τα WP είναι πιο λειτουργικά, αν εξαιρέσουμε ότι έχουν πολύ λιγότερα apps

Δημοσ.

Έχω περάσει και από τα δύο και για να έχεις τη σταθερότητα και ταχύτητα ενός WP των 100€ θες android των 200€ πάνω κάτω.

Αλλά όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω χάνεις κάποια πράγματα σε παραμετροποίηση, πείραγμα, ποικιλία εφαρμογών, κτλπ.

Αν το θες για σχετικά απλή χρήση δηλαδή browsing, skype, μουσική, social media, gps και κανα παιχνίδι και δε σκοπεύεις να του αλλάξεις τα φώτα σε δοκιμή εφαρμογών πας κατευθείαν σε WP.

Αν φυσικά έχεις άνεση στα χρήματα πας σε ένα καλό android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...