Anastazio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ποιος ειναι ο καλυτερος κινεζος στα 150 ευρω με 2gb ram και 720p oθονη?Mediatek,snapdragon η intel?Ευχαριστω προκαταβολικα!
papp0us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 υπάρχει περιορισμός στις ίντσες της οθόνης;
Anastazio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 υπάρχει περιορισμός στις ίντσες της οθόνης; Καλο θα ηταν να μην ειναι πανω απο 5!Αλλα αμα ειναι τωρα κατι εξαιρετικο και ειναι 5.5 δεν θα τα χαλασουμε!
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο μοιαζει για καλη περιπτωση σε αυτο το κοστος. http://www.report me for spam/elephone-p6000-mtk6732-64-bit-quad-core-50-inch-hd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35298
Anastazio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μου αρεσει πολυ το zenphone της Asus και για καποιο λογο επειδη ξερω το brand απο τα 90s νιωθω μια ασφαλεια απλα δεν ξερω αν ο intel που φοραει επαρκει και αν η οθονη του ειναι αξιολογη,δεν παιζω παιχνιδια κλπ ουτε εχω αναγκη κανα καρο εφαρμογες απλα θελω ενα κινητο που να πεταει στο browsing γιατι ειμαι πολλες ωρες στη δουλεια σε standby.
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 o intel tou asus χτυπαει άνετα τον τετραπύρινο midiatek προχώρα άφοβα. καλό και χωρίς προβλήματα ειναι το coolpad F1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αν σου αρεσει το Zenfone προχωρα αφοβα. Απο τη στιγμη που δεν παιζεις παιχνιδια ο επεξεργαστης του δεν θα σε προβληματισει. Μονο να κοιταξεις να παρεις την εκδοση με τα 2GB ram και οχι με το 1.
hostel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Και το xperia E3 τα αξίζει τα λεφτά του αφού είναι φθηνό . Δες και μόνος σου τα χαρακτηριστικά του http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-e3-1263319/review
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Και το xperia E3 τα αξίζει τα λεφτά του αφού είναι φθηνό . Δες και μόνος σου τα χαρακτηριστικά του http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-e3-1263319/review Ουτε καν ομως...
Donalhioy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αν σου αρεσει το Zenfone προχωρα αφοβα. Απο τη στιγμη που δεν παιζεις παιχνιδια ο επεξεργαστης του δεν θα σε προβληματισει. αν παιζει? ξερεις κανενα game που να εχει προβλημα ο επεξεργαστης της ιντελ?
papp0us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Zenphone με 2GB και απο μένα. Και το P6000 είναι πολύ καλή πρόταση. Λίγο πιο futureproof απο το Asus Zenphone. Δεν έχουν ακριβώς πρόβλημα, αλλα σε πλήρη φόρτο οι intel είναι λίγο πίσω σε σχέση με Mediatek, πόσο μάλλον τους Snapdragon. Σε καθημερινή χρήση και στο μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών δε θα δεί διαφορά Και το xperia E3 τα αξίζει τα λεφτά του αφού είναι φθηνό . Δες και μόνος σου τα χαρακτηριστικά του http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-e3-1263319/review To καλύτερο hardware του κόσμου να είχε με αυτό το bezel δεν ψήνω ούτε τη μάνα μου. Σαν ψέυτικο που έχει καραμέλες μέσα είναι; που το πέτυχες;
Donalhioy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σε καθημερινή χρήση και στο μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών δε θα δεί διαφορά Σε ποιο παιχνιδι θα δει διαφορα? και σε σχεση με ποιους ΜΤΚ ειναι πισω?
papp0us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σε ποιο παιχνιδι θα δει διαφορα? και σε σχεση με ποιους ΜΤΚ ειναι πισω? Σε όσα εκμεταλλεύονται περισσότερους πυρήνες. Είναι on par (ισως λίγο χειρότερος) και απο τον MTK 6582. Απο εκει και πάνω, όλοι είναι καλύτεροι του. Ειδικά ο mtk6732 του Elephone, στα χαρτιά(δεν έχω πιάσει κινητό στα χέρια μου με αυτό το chipset) είναι κατα πολύ καλύτερος
Anastazio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 παιδες δε ξερω τι σοι εφαρμογες κανουν χρηση 8 πυρηνες στο αντροιντ εμενα με ενδιαφερει το τεζα smooth browsing,streaming αντε κ καμια ταινια αν το asus την παλευει να παρω το asus η εναλακτικα απλα οποιος θελει μου λεει καμια εναλακτικη που ισως δεν εχω τσεκαρει!
TheOneGandalf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τσέκαρε και το Lenovo A806. Είναι ακριβώς στα χρήματα που ζητάς και έχει ιδανικά χαρακτηριστικά για την τιμή του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα