frankp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι κουλό που μου παίζουν κανονικά χωρίς πατημένο το κουμπί στο iPad mini του 2012, ενώ στο iPod classic του 2007 πρέπει να το πατάω για να έχω ικανοποιητικό ήχο;
smpt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για δειτε μηπως ειναι τα mh1c και οχι τα mh1. Τα c παιζουν στα καινουρια τηλεφωνα
Bilbo1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 οχι δεν ειναι, εχουν logo sony ericsson στο πλαι κι εμενα μου εκανε εντυπωση να παιζουν οκ σε iphone 5s και σε 3gs να παιζουν χαλια η μεθοδος με το κουμπι ποια ειναι? δεν καταφερα κατι
evankouros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 η μεθοδος με το κουμπι ποια ειναι? δεν καταφερα κατι Το κρατάς συνέχεια πατημένο. Αν δεις ότι έτσι βελτιώνεται η απόδοση τους, δένεις το κουμπί μ' ένα tie-wrap γύρω-γύρω για να μη χρειάζεται να το πατάς με το δάχτυλο. 1
aGka8l Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κρατας πατημένο το κουμπί που απαντας την κλήση . μέχρι ν ρθουν τα δικά μου να τα δοκιμασω στο nexus k μέχρι ν ρθει ο ανταπτορας από την Κίνα αγορασα απο καταστημα με ηλεκτρονικά καρφί 4 επαφών κ θηλυκό ν φτιαξω εναν πρόχειρο κ αν δουλέψει ενημερωνω 1
micahel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 απο μενα δουλευον αψογα σε lumia 820 και neo v δεν δουλευουν καθολου σε sony xperia tipo --> δεν τα αναγνωρίζει σε lenovo idieatab a1000 θελουν πατημενο κουμπι σε μητρικη gigabyte ga970ud3 παιζουν μονο ψηλες νοτες και δεν διορθονετε ουτε με κουμπι, εχω δοκιμασει και με απλη προεκταση (3.5 male - fmale) σε laptop με μητρικη cleno θελουν κουμπι.
evankouros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Από προχθές που τα παρήγγειλα για παραλαβή από κατάστημα τους στη Θεσ/νίκη, η παραγγελία μου εμφανίζεται ακόμη σε εξέλιξη στον έλεγχο διαθεσιμότητας προϊόντων, κι ας τα έδειχναν ως ετοιμοπαράδοτα όταν τα παρήγγειλα...
vrwmiaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σεα μένα έστειλαν μήνυμα χτες να παραλάβω. Άλλα το είδα αργά λλά τι είδα αργά χτες
volleyball Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα και εγώ αυτά στη τιμή των 6,9 ευρώ, σε κανονική συσκευασία. Λογικά από ότι βλέπω σε όλους θα στείλουν με κανονική συσκευασία, άσχετα με αυτά που έλεγαν από το e-shop. 1
Deathy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εγω εβαλα το κλιπακι που δινουν στο κουμπι και δουλευει μια χαρα χωρις tie wrap εχουν πολυ καλο ηχο
evankouros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα και εγώ αυτά στη τιμή των 6,9 ευρώ, σε κανονική συσκευασία. Λογικά από ότι βλέπω σε όλους θα στείλουν με κανονική συσκευασία, άσχετα με αυτά που έλεγαν από το e-shop. Πριν μου έστειλαν απαντητικό μήνυμα ότι είναι σε bulk & με ρωτούσαν αν τα θέλω για να προχωρήσουν την παραγγελία. Τους είπα ότι έτσι είπαν & σ' άλλους, αλλά όλοι μέχρι τώρα πήραν retail. Πείτε μου τώρα τι άκρη μπορεί να βγάλει κανείς μ' αυτό το ρημαδοe-shop...
cpetro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εγω εβαλα το κλιπακι που δινουν στο κουμπι και δουλευει μια χαρα χωρις tie wrap εχουν πολυ καλο ηχο τι εννοεις οτι εβαλες το κλιπακι ?
volleyball Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πριν μου έστειλαν απαντητικό μήνυμα ότι είναι σε bulk & με ρωτούσαν αν τα θέλω για να προχωρήσουν την παραγγελία. Τους είπα ότι έτσι είπαν & σ' άλλους, αλλά όλοι μέχρι τώρα πήραν retail. Πείτε μου τώρα τι άκρη μπορεί να βγάλει κανείς μ' αυτό το ρημαδοe-shop... Αν δεν την ακύρωσες, πες να τη προχωρήσουν και όταν σου έρθει μήνυμα να πας να τα πάρεις, χτύπα ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και ρώτα τους σε τι συσκευασία είναι, αν σου πουν retail πήγαινε να τα πάρεις, αν σου πουν bulk, αποφάσισε αν έχεις ανάγκη ή όχι για να τα πάρεις.
Deathy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 το κλιπακι που δινουν για να το πιανεις στα ρουχα λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα