MikeJ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τα λευκά τα έχει πάρει κανείς να δούμε αν είναι και αυτά με συσκευασία κλπ ;
Bilbo1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εχω παραγγειλει κι εγω ενα ζευγαρι αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα οταν λετε οτι με το ανταπτορακι ολα οκ, χωρις το ανταπτορακι δεν παιζουν καθολου η δε λειτουργει το μικροφωνο και τα κουμπια?
akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τα λευκά τα έχει πάρει κανείς να δούμε αν είναι και αυτά με συσκευασία κλπ ; τα πηρα εγω. κανονικα με συσκευασια!
nikomas50 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα έβαλε τα μαύρα σε προσφορά 6,90€ Τα λευκά τα έχει πάρει κανείς να δούμε αν είναι και αυτά με συσκευασία κλπ ; Ναι τα παρέλαβα σήμερα σε συσκευασία. 1
MikeJ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Με βάζει σε πειρασμό να ακυρώσω τα λευκά και να πάρω τα μαύρα να γλυτώσω το ευρώ.... Αλλά είναι έτοιμα στο κατάστημα για παραλαβή, θα φανεί πολύ γυφτιά...χαχα εχω παραγγειλει κι εγω ενα ζευγαρι αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα οταν λετε οτι με το ανταπτορακι ολα οκ, χωρις το ανταπτορακι δεν παιζουν καθολου η δε λειτουργει το μικροφωνο και τα κουμπια? Νομίζω χωρίς ανταπτοράκι πέρα από τα κουμπιά που δεν δουλεύουν , ο ήχος ακούγεται σαν να έρχεται μέσα από τούνελ... Είναι γελοίοι όμως... Τα είχαν 7,9 , τα πήγαν 12,90 και σήμερα τα εμφανίζουν ως και καλά αρχική τιμή 19,90 η οποία δεν υπήρξε ποτέ....έτσι για να φαίνεται πιο εντυπωσιακή η έκπτωση....
Deathy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 οποτε αν προσπαθησουν να μ δωσουν bulk τρωνε ακυρο
alexmm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σε προσφορά και σήμερα και μάλιστα 1 ευρώ φτηνότερα!
vrwmiaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τα χτυπησα για εφεδρικα περα απο τα πιστονια να βρισκονται
EvilEyes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις παρέλαβα τα μαύρα, σε retail σεσκευασία. Εικόνα δεν ανεβάζω καθώς ανέβασαν ήδη προηγούμενα μέλη. Τώρα μένει να τα δοκιμάσω.
micahel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 τωρα ηρθα απο το eshop, λευκα κανονικα σε συσκευασια σφραγισμενα. ----- ειμαι και τυχερος και σε lumia 820 δουλευουν τα 3 απο τα 4 κουμπια ενταση - μειωση - παυση κτλπ μονο της sony το κατω κατω δεν δουλευει ------ σε lenovo ideatab a1000 θελουν ανταπτορα ----- στο pc μαυρα χαλια κατι ψηλα βγαζει, τα δοκιμασα και με προεκταση (male to female) τιποτα
Radiant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Με βάζει σε πειρασμό να ακυρώσω τα λευκά και να πάρω τα μαύρα να γλυτώσω το ευρώ.... Αλλά είναι έτοιμα στο κατάστημα για παραλαβή, θα φανεί πολύ γυφτιά...χαχα Νομίζω χωρίς ανταπτοράκι πέρα από τα κουμπιά που δεν δουλεύουν , ο ήχος ακούγεται σαν να έρχεται μέσα από τούνελ... Είναι γελοίοι όμως... Τα είχαν 7,9 , τα πήγαν 12,90 και σήμερα τα εμφανίζουν ως και καλά αρχική τιμή 19,90 η οποία δεν υπήρξε ποτέ....έτσι για να φαίνεται πιο εντυπωσιακή η έκπτωση.... Εγώ είχα για παραλαβή σήμερα 2 τεμμάχια, είδα την νέα τιμή και έβαλα μια ακόμα παραγγελία για ακόμα 2. Τα καινούρια είναι bulk. Tο παλικάρι εξυπηρετικότατο μου ακύρωσε τη μια παραγγελία και μου έδωσε στη νέα τιμή τα retail. Γυφτιά ή όχι δε μου περισσεύουν.
volleyball Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ είχα για παραλαβή σήμερα 2 τεμμάχια, είδα την νέα τιμή και έβαλα μια ακόμα παραγγελία για ακόμα 2. Τα καινούρια είναι bulk. Tο παλικάρι εξυπηρετικότατο μου ακύρωσε τη μια παραγγελία και μου έδωσε στη νέα τιμή τα retail. Γυφτιά ή όχι δε μου περισσεύουν. Πήγες να πάρεις από το κατάστημα αυτά που είχες παραγγείλει και εκεί ο υπάλληλος σου είπα ότι τα τεμάχια της σημερινής προσφοράς δεν θα είναι σε κανονική συσκευασία;
EvilEyes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Είναι δυνατόν να τα συνδέω στο Sony z3 compact και να μου λέει headset not supported; Δεν παίζουν καν δεν ακούγεται τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα