Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Razor_7 εχω ακριβως το ιδιο... Στο lg g2 δουλευουν και τα πληκτρα αυξομειωσης του ηχου... Αν και μου φαινεται οτι το καλωδιο θα κοπει καποια στιγμη.. για την τιμη του μια χαρα ειναι ομως

Φαντάζομαι εννοείς αυτο απο Ελλάδα ε?
  • Like 1
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλέον τα φέρνουν σε retail ή bulk συσκευασία?

Αν μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος που τα παρήγγειλε πρόσφατα, θα το εκτιμούσα :-)

Δημοσ.

Αν μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος που τα παρήγγειλε πρόσφατα, θα το εκτιμούσα :-)

Retail...

Δημοσ.

retail με 250διαφορετικά bobσφουγγαράκια,επίσης με χαλάει που το ένα καλώδιο είναι πιο κοντό απ το άλλο.

Δημοσ.

retail με 250διαφορετικά bobσφουγγαράκια,επίσης με χαλάει που το ένα καλώδιο είναι πιο κοντό απ το άλλο.

Είναι για να το περνάς πίσω από το λαιμό και μένα μου τη σπάει
Δημοσ.

Είναι για να το περνάς πίσω από το λαιμό και μένα μου τη σπάει

Χαχαχα ναι ρε το ξέρω.

(είχα πιο παλιά κάνα δυο,αλλά δε βολεύουν καθόλου)

Δημοσ.

Παιδιά αυτά τα ακουστικά είναι με το παλαιό πρότυπο? Τα δοκίμασα σε lg και nokia και δεν έπαιζαν καλά.

Ναι omtp ειναι. Εχει αναφερθει πολλακις.
Δημοσ.

Επειδή θέλω να πάρω άλλο ένα αλλά θα προτιμούσα σε λευκό χρώμα (όταν με το καλό σε 1-2 βδομάδες τα ξαναβγάλουν), έρχονται και αυτά σε retail συσκευασία ή bulk όπως στις αρχές?

Δημοσ.

Επειδή θέλω να πάρω άλλο ένα αλλά θα προτιμούσα σε λευκό χρώμα (όταν με το καλό σε 1-2 βδομάδες τα ξαναβγάλουν), έρχονται και αυτά σε retail συσκευασία ή bulk όπως στις αρχές?

Retail....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...