Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα ειδα οτι τα εχουν και στο stockhouse στην απιστευτη τιμη των 6€ και δωρο το κερι απο τα αυτια του προηγουμενου,Ελεος!

φιλε και εγω απο το stock τα ειχα παρει παλιοτερα στα 6 ευρω εννοειται ολοκαινουργια με τα μαξιλαρακια και δεμενα με το αρχικο δεσιμο.Απλα ανοιχτο το σακουλακι.ΝΜην τα ισοπεδωνουμε ολα.

Δημοσ.

Μαλλον δεν πιασατε το χουμορ μου! Τα εχω παρει κ εγω, Τους κραζω γιατι το εχουν στο στοκ 6€ με ταλαιπωρημενη συσκευασια κ 10 μηνες εγγυηση... και καινουριο 6,9€.

Δημοσ.

Παιδια υστερα απο 1χρονο και κατι το ασπρο σετ επνευσε τα λοισθια, πιο συγκεκριμμενα η πλευρα που εχει τα κουμπια ακουγεται υπερβολικα σιγα ενω η αλλη κανονικα .Καπου εδω η στο προηγουμενο thread ακουσα πως υπαρχει τροπος να βγαλεις το φιλτρο ηχου για να ακουγονται αρκετα πιο δυνατα μηπως μπορειτε να ξαναποσταρετε τον τροπο ..??

Δημοσ.

Παιδια υστερα απο 1χρονο και κατι το ασπρο σετ επνευσε τα λοισθια, πιο συγκεκριμμενα η πλευρα που εχει τα κουμπια ακουγεται υπερβολικα σιγα ενω η αλλη κανονικα .Καπου εδω η στο προηγουμενο thread ακουσα πως υπαρχει τροπος να βγαλεις το φιλτρο ηχου για να ακουγονται αρκετα πιο δυνατα μηπως μπορειτε να ξαναποσταρετε τον τροπο ..??

Αν είναι πρόβλημα υγρασίας κάνεις μια τρύπα στο κέντρο του φίλτρου και φτιάχνει, αν το είχες με δεματικό ή με το κλιπάκι να πιέζει το κουμπί τότε μάλλον τα 'φτύσε η πλακέτα οπότε ίσως να μην φτιάχνει.

Δημοσ.

Με το ανταπτοράκι δουλεύουν όλα εκτός της αυξομείωσης της έντασης.

To ανταπτοράκι υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα ?

Δημοσ.

ok θα το επιχειρήσω ,δηλαδή απλά κάνω μια τρύπα στην μέση του ακουστικού ,πόσο μεγάλη?

Μικρή, με μια πινέζα κάνεις δουλειά.

http://i.imgur.com/Z2g9ROg.png 

Δες την πάνω εικόνα, στο mesh θες μια τρυπούλα στο κέντρο.

Δημοσ.

Μικρή, με μια πινέζα κάνεις δουλειά.

http://i.imgur.com/Z2g9ROg.png 

Δες την πάνω εικόνα, στο mesh θες μια τρυπούλα στο κέντρο.

Εγώ σε ένα απο τα ζευγάρια που αγόρασα έβγαλα τελείως τις τσόχες αυτές και παίζει πιο δυνατά αλλά με πιο ξυστά πρίμα. Το οποίο το φέρνεις με το εκουαλάϊζερ της συσκευής αν θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Razor_7 εχω ακριβως το ιδιο... Στο lg g2 δουλευουν και τα πληκτρα αυξομειωσης του ηχου... Αν και μου φαινεται οτι το καλωδιο θα κοπει καποια στιγμη.. για την τιμη του μια χαρα ειναι ομως

Δημοσ.

Εγώ σε ένα απο τα ζευγάρια που αγόρασα έβγαλα τελείως τις τσόχες αυτές και παίζει πιο δυνατά αλλά με πιο ξυστά πρίμα. Το οποίο το φέρνεις με το εκουαλάϊζερ της συσκευής αν θέλεις.

Το είχα κάνει και εγώ πρίν κάτι μήνες στο πρώτο ζευγάρι mh1 αλλά τα πρίμα γίνανε πολύ "ξυστά" για τις προτιμήσεις μου, ακόμα και με eq.

Εφόσον είναι αναστρέψιμο όμως δοκιμάζεις και επιλέγεις.

Δημοσ.

Εγω μιας και δεν ειχα να χασω τιποτα (ειχε ληξει η 1 χρονου εγγυηση) τα τρύπησα με μια οδοντογλυφίδα και αν και ανέβηκε η ένταση αρκετά ,χάλασε λίγο ο ηχος αλλά jamanfu από το να καταλήξουν σε κάδο τα ανεχομαι και ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...