web_assasin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα αυπνα αλανια μου!φτιαχνω ενα βιντεακι και προσπαθω να πετυχω ενα slow motion που φαινεται να κινεται απειροελαχιστα. Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να το πετυχω αρκετα smooth οσο ειναι σε αυτο το βιντεο Αυτο εχει να κανει με τα fps,η ειναι καποιο setting σε καποιο προγραμμα εκτος του Goprostudio? εχω την Hero3+ silver,μεχρι 60 fps στα 720. μηπως χρειαζεται καλυτερη καμερα,για να παω στα 120 fps?
basilis222 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 για να το κανεις αυτο θες τουλαχιστον 120 συν επεξεργασια. μην σου πω και 240fps.
web_assasin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Eιναι σιγουρο οτι γινεται με 120,ηλπιζα απλα να γινεται και με χαμηλοτερα,με καποιο αλλο προγραμμα..ευχαριστω φιλε μου.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενας γρηγορος μπακαλιστικος βεβαια τροπος μπορεις να το κανεις με το vlc, αναπαραγεις το βιντεκακι με το vlc ρυθμιζοντας το σε οση αργη κινηση επιθυμεις και συγχρονως το κανεις record, για το πως κανεις record video με το vlc δες εδω http://wiki.robotz.com/index.php/Recording_Video_With_VLC Αυτος ειναι ενα προχειρος οδηγος που αναζητα καποιος μια ευκολη και προχειρη λυση, τωρα αν ζητας για πιο εκλεπτισμενο και ακρως super duper slow motion αποτελεσμα πας σε pro software τυπου adobe premiere με πιο εξιδεικευμενες γνωσεις
web_assasin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω προβλημα να χρησιμοποιησω το premiere,αλλα θελω να πετυχω το super slow motion που ειχε στο λινκ που παρεθεσα,που μοιαζει σα να σταματαει σχεδον. δε θελω απλα slow motion δλδ.
web_assasin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καπου διαβαζα για ληψεις με το protune ON,δεν ξερω μηπως φταιει αυτο που δε μπορω να πετυχω αυτο που θελω. basilis222 ασχολεισαι συγκεκριμενα με gopro και goprostudio,η θεωρητικα μου τα λες?
G1O Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω προβλημα να χρησιμοποιησω το premiere,αλλα θελω να πετυχω το super slow motion που ειχε στο λινκ που παρεθεσα,που μοιαζει σα να σταματαει σχεδον. δε θελω απλα slow motion δλδ. το premiere δεν μπορει να βγαλει πληροφοριες / δεδομενα απο κατι που δεν υπαρχει,εφοσον η ληψη γινει με τοσα πολλα καρε θα γινει και η επεξεργασια με σχεδον ολα τα επαγγελματικα προγραμματα,οταν το πηγαιο αρχειο ειναι στα 29 fps ε δεν μπορεις να κανεις πολλα,το super motion υφισταται σε εκατονταδες καρε,πχ σε μια red camera ! παντως δεν εχω δει καμερα στα 240 χιλιαδες καρε οπως αναφερεται στο βιντεο,ισως 240 θα μπορουσε
web_assasin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ξεχασα να αναφερω οτι εχουμε 2 gopro και νομιζα οτι και οι 2 τραβανε στα 60. τελικα η μια ειναι απλη κ η αλλη plus. δοκιμασα παρ ολα αυτα σε καποια βιντεακια που ειχα τραβηξει στα 120 και δε μπορουσα να πετυχω αυτο που ηθελα,για αυτο ειπα για το premier.υπαρχει καποιος που να χειριζεται gopro συγκεκριμενα? υποτιθεται οτι στα 120 γινεται αυτο που ζηταω,αλλα μαλλον θελει καποια ρυθμιση,ισως το protune ON. το κακο ειναι οτι δε βοηθαει ο καιρος για να τραβηξω καινουργια πλανα κ μενουμε στη θεωρια αυτες τις μερες..
G1O Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ριχνεις το βιντεο στο premiere στα 120 καρε,στο project στο αρχειο δλδ κανεις δεξι κλικ modify -interpret footage δοκιμασε με 10 καρε εδω τυχαια εκανα δοκιμη σε ενα βιντεο στα 120 και κατεβασα στα 10 ,το βιντεο που δοκιμασα το κατεβασα απο Site: εδω και στη δοκιμη ειχε καταπληκτικο αποτελεσμα να σου δωσω και ενα screen στη ρυθμιση modify
web_assasin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Το βρηκα,σε ευχαριστω!αλλα μαλλον παιζει κατι με τις ρυθμισεις της καμερας,τα ιδια αποτελεσματα ειχα πανω κατω και με το goprostudio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα