Andy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει ενα σαιτ στ οποιο βλεπω nba και εχει ενα mini speedtest να κανεις.(σε σερβερ ολλανδιας) τις τελευταιες μερες μου κολλαει απιστευτα και ετσι εκανα το mini speedtest και μου βγαλε 1.5 με 2 mbps ελα ομως που μπηκα και στο κανονικo speetest και εκανα και εκει τεστ σε σερβερ ολλανδιας και μου βγαλε 5!stream δεν μπορω να δω με τιποτα!τι μπορει να φταιει?
discoboyminimal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το stream.αν μπαινουν 500.000 ατομα λογικο να κολατε ολοι. αν δεν δεις παραξενεις και σε αλλα site , μην αγχωνεσαι Their Fault!
Andy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 και twitch μπηκα και παλι κολλαγε.το θεμα ειναι οτι αλλαξα ρουτερ(ειχα το τομσον,εβαλα το zte) και τωρα ειναι κομπλε.απλα φοβαμαι οτι το ζτε δν θα ειναι σταθερο και θα κανει αποσυνδεσεις!εχεις καποιο καλυτερο ρουτερ υπ οψιν?
Andy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 after market θες? ειμαι ασχετος!δεν καταλαβαινω τι εννοεις!αλλα οτι και να εννοεις δν με πειραζει απλα διαθετω μεχρι 30-40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα