Προς το περιεχόμενο

LENOVO IDEATAB A5500 ή Samsung Galaxy Tab 3 8''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω tablet και εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα 2 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a5500-59-407800-8-quad-core-16gb-wifi-bt-gps-android-42-white-p-PER.910302 και http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/b4698bd28816bf1a71b5d1249ac88477/3667-37585.html.  το Lenovo εχει 4πυρηνο επεξεργαστη ενω το Samsung 2πυρηνο αλλα μεγαλυτερη μνημη. Ποιες οι διαφορες στην αποδοση?  Η αναλυση οθονης μου φαινεται ιδια. Επειδη δε ξερω και πολλα ποιο απο τα δυο θα μου προτεινατε να αγορασω? Ευχαριστω

Δημοσ.

και γω ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο ,  και αφου το εψαξα καλα και διαβασα και κριτικες στο νετ ,  κατεληξα χωρις δευτερη σκεψη στο lenovo . Πριν 5 λπετα το παραγγειλα,  αυριο θα το εχω και θα πω εντυπωσεις.

εεε  εχει καπια διαφορα το 4πυρινο με το 2πυρινο.

και το lenovo εχει καλυτερη οθονη , ειναι IPS  και εχει και radioFM !!

και αυτο που δεν μου αρεσει στα tablet της Samsung ειναι τα πληκτρα , που  ειναι σταθερα πανω στο σασι του tablet και οταν το γυρισεις οριζοντια πρεπει να πατας παλι εκει,  σε αντιθεση με τα on screen που εχουν σχεδον ολα τα tablet που γυριζουν αυτοματα ,  αυτο για μενα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικο !!!!!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. tinapo δεν μου βγαζει το site. Jimmi ναι οταν το παρεις γραψε τις εντυπωσεις σου :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον το πηρα το lenovo ,πρωτες εντυπωσεις ΑΡΙΣΤΟ !!!

δεν εχω δει κατι να με προβληματισει μεχρι στιγμης , εκανε και αναβαθμιση σε 4.4 ΚΙΤ ΚΑΤ.

ελαφρυ πολυ και αρκετα καλη οθονη , στην αφη ειναι τελειο και εχει πολυ καλη αποκριση, τρομερα γρηγορο του εβαλα και apex launcher και απογειωθηκε !

καλος ηχος  και μαλιστα εχει και ραδιο FM που δεν εχω δει σε αλλα tablet !! 

Δεν του λειπει κατι , για τα χρηματα του ειναι απιστευτο !!

το μονο μειων του ειναι οταν ειναι κλειστο και θες να το ενεργοποιησεις το κουμπι ΟΝ που ειναι στο πλαι ειναι λιγακι προς την πισω μερια και πρεπει να ανασηκωνεις το ταμπλετ οταν το εχεις πανω σε τραπεζι ξαπλα. 

τιποτε αλλο, πολυ καλο !!

Επεξ/σία από jimmis1974
Δημοσ.

οκ ευχαριστω jimmi και καλοριζικο. Και το samsung φαινεται καλο tinapo, δεν πρεπει να εχουν μεγαλες διαφορες με το Lenovo αλλα μαλλον θα προτιμησω το Lenovo. Eυχαριστω και τους δυο.

Δημοσ.

επανερχομε στο θεμα μιας και το Lenovo που πηρα τελικα βγηκε μαπα !!

οταν το εβαλα να φοριτισει για πρωτη φορα  εφτασε μεχρι το 45%  και εκανε παφ και νεκρωσε τελειως ,  τιποτα .. ουτε ανοιγε ουτε φορτιζε !!

Το πηγα πισω , εγινε αντικατασταση αφου ειχα DOA 7 ημερων ,  και το καινουργιο το εβαλα για φορτιση και αυτο , φορτισε κανονικα μεχρι το 100% , παω να το αναψω ... δειχνει  το boot της Lenovo και σβηνει !!!

Τι να πω .... σκετη απογοητευση το tablet !!   

Πηρα τα χρηματα μου πισω τελικα απο το καταστημα και θα παω μαλλον στo LG G Pad V480 8" που το ξερω γιατι εχω και κινητα LG , και εχει και 2 χρονια εγγυηση !! ( το lenovo εχει μονο 1 χρονο ! )

οποτε μακρια απο Lenovo πια !!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...