Προς το περιεχόμενο

Aποθήκευση Εικόνων από Site

ofiole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, εδώ και λίγο καιρό όταν προσπαθώ να αποθηκεύσω μία εικόνα από κάποιο site μου δίνει μόνο την επιλογή αποθήκευσης σε bmp, ενω παλαιότερα τις αποθήκευε σε jpg. Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση ή χρειάζεται κάτι άλλο ? :(

Δημοσ.

nai eksartate apo to site... kai se mena se merikes foto mou bgazei mono tin epilogi .bmp, se alle foto mou bgazei kai .bmp kai .jpg. eksartate apo to source tou site... simfwnw me ton giorgo kai egw ayto kanw... :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, και γω έτσι κάνω, τις αποθηκεύω σε bmp και μετά τις μετατρέπω, αλλά ήθελα αν γινόταν να αποφύγω αυτήντην διαδικασία. :D

Δημοσ.

Τελευτέα μου είχε παρουσιαστεί και εμένα αυτό να μην μπορώ να αποθηκεύσω σε *.jpg

Εχει όμως ξανασυζητηθεί το θέμα κα η λύση που είχε δοθεί και ισχύει είναι η παρακάτω.

Σβήσιμο των προσωρινών αρχείων ίντερνετ σβήσιμο ιστορικού ίσως και σβήσιμο cookies. Μετά από κάνα δύο επανεκινήσεις επανέρχεται στα ίσια του. :lol:

Τώρα αν βρεθεί κάποια άλλη λύση καλό θα ήταν..... :wink:

Δημοσ.
Τελευτέα μου είχε παρουσιαστεί και εμένα αυτό να μην μπορώ να αποθηκεύσω σε *.jpg

Εχει όμως ξανασυζητηθεί το θέμα κα η λύση που είχε δοθεί και ισχύει είναι η παρακάτω.

Σβήσιμο των προσωρινών αρχείων ίντερνετ σβήσιμο ιστορικού ίσως και σβήσιμο cookies. Μετά από κάνα δύο επανεκινήσεις επανέρχεται στα ίσια του. :lol:

Τώρα αν βρεθεί κάποια άλλη λύση καλό θα ήταν..... :wink:

Αυτό τώρα πως το έκανα; Πρώτη φορά μου έγινε και έγινε διπλό το ποστ.

Hall :twisted:

Αλλα κόλπα εεεεε!!!! Αλλά το επεξεργάστηκα αμέσως.... :lol:

Δημοσ.

Ofiole to thema eixe xanaeipwthei prin ligo kairo, an ontws to source den einai bmp alla jpg kai epimenei na sto apothikeuei bmp tote katharizeis ola ta temporary internet files meta pas stis idiothtes tou internet explorer -> advanced kai epileghs to koutaki "do not save encrypted files to disk" :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...