ofiole Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, εδώ και λίγο καιρό όταν προσπαθώ να αποθηκεύσω μία εικόνα από κάποιο site μου δίνει μόνο την επιλογή αποθήκευσης σε bmp, ενω παλαιότερα τις αποθήκευε σε jpg. Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση ή χρειάζεται κάτι άλλο ?
yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Xoris na eimai sigouros, nomizo oti auto exei na kanei me to eidos ths photo. An einai .jpg tha thn apothikeuseis os tetoia, an einai gif os gif an einai bmp os bmp k.t.l.
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Θα την αποθηκεύσης σε ΒΜΡ και μετά θα ανοίξεις το πρόγραμμα επεξεργασιας photo που λογικά θα εχεις, θα ζητήσεις αποθήκευση σε JPG, θα κάνεις rename και αυτό ηταν ολο.
naturas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 nai eksartate apo to site... kai se mena se merikes foto mou bgazei mono tin epilogi .bmp, se alle foto mou bgazei kai .bmp kai .jpg. eksartate apo to source tou site... simfwnw me ton giorgo kai egw ayto kanw...
DimitrisKTM Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Με το acdsee κανεις convert σε αλλο format ευκολα,γρηγορα και μαζικα.
ofiole Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστώ παιδιά, και γω έτσι κάνω, τις αποθηκεύω σε bmp και μετά τις μετατρέπω, αλλά ήθελα αν γινόταν να αποφύγω αυτήντην διαδικασία.
wert Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Τελευτέα μου είχε παρουσιαστεί και εμένα αυτό να μην μπορώ να αποθηκεύσω σε *.jpg Εχει όμως ξανασυζητηθεί το θέμα κα η λύση που είχε δοθεί και ισχύει είναι η παρακάτω. Σβήσιμο των προσωρινών αρχείων ίντερνετ σβήσιμο ιστορικού ίσως και σβήσιμο cookies. Μετά από κάνα δύο επανεκινήσεις επανέρχεται στα ίσια του. Τώρα αν βρεθεί κάποια άλλη λύση καλό θα ήταν..... :wink:
wert Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Τελευτέα μου είχε παρουσιαστεί και εμένα αυτό να μην μπορώ να αποθηκεύσω σε *.jpg Εχει όμως ξανασυζητηθεί το θέμα κα η λύση που είχε δοθεί και ισχύει είναι η παρακάτω. Σβήσιμο των προσωρινών αρχείων ίντερνετ σβήσιμο ιστορικού ίσως και σβήσιμο cookies. Μετά από κάνα δύο επανεκινήσεις επανέρχεται στα ίσια του. Τώρα αν βρεθεί κάποια άλλη λύση καλό θα ήταν..... :wink: Αυτό τώρα πως το έκανα; Πρώτη φορά μου έγινε και έγινε διπλό το ποστ. Hall :twisted: Αλλα κόλπα εεεεε!!!! Αλλά το επεξεργάστηκα αμέσως....
Haros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Ofiole to thema eixe xanaeipwthei prin ligo kairo, an ontws to source den einai bmp alla jpg kai epimenei na sto apothikeuei bmp tote katharizeis ola ta temporary internet files meta pas stis idiothtes tou internet explorer -> advanced kai epileghs to koutaki "do not save encrypted files to disk" :wink:
sornok Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 an theleis kapoio proggy gia kalh sympiesh kai poiothta se jpeg try : thejpegwizard tha to vreis logika se kana download.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.