nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τα 40Gb δεν θα τα δεις ποτέ όμως με το Cu, πρέπει να ρίξεις τα δεδομένα Αλλιώς αμα (άαααααμα) πιάνεις Wind βάλε F2G που δίνει περισσότερα.
nokiamaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Το Vodafone smart mini κάνει για κινητό να το έχω για δεύτερο για καρτοινερνετ η στα 50 ευρώ υπάρχει άλλη επιλογή;
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 40GB απο το κινητό πάντως δύσκολο να τα κάψεις, πρέπει να τα δίνεις tethering στο pc λογικά... Αλλιώς αμα υπολογίζεις να τα κάψεις απο το κινητό όλα αυτά εκτός απο τους 10 φορτιστές που θα κάψεις θες και μπαταρία μολύβδου (αμαξιού) για όταν βγαίνεις έξω Anyway, Wind πάρε καλύτερα (βρες αμα πιάνει εκεί που είσαι) που έχει και μεγάλο πακέτο και μικρό, οτι χρειαστείς το ενεργοποιείς. Το Smart 2 μονοπύρηνο δεν είναι; Γενικά είναι αργό πάντως... Θα σου πρότεινα 2 πυρήνες και πάνω αλλά δεν ξέρω σε αυτά τα χρήματα τι παίζει...
StigmaX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Άρα καταλήγω στο cu και αν κατάλαβα καλά κάθε φορά που βάζεις 10 ευρώ σου δίνει 500 mb.αφου προηγουμένως εγγραφές στην υπηρεσία δε ξέρω πωςΑπορώ πως έφτασες στο συμπέρασμα αυτό... Η Wind στο 10αρικο σου βάζει 1gb... Με 15€.. 10gb... Κάθε βδομάδα 300mb δώρο από το Log and win.. Και εσύ πας στα 500mb? /facepalm
nokiamaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Απορώ πως έφτασες στο συμπέρασμα αυτό... Η Wind στο 10αρικο σου βάζει 1gb... Με 15€.. 10gb... Κάθε βδομάδα 300mb δώρο από το Log and win.. Και εσύ πας στα 500mb? /facepalm με σύνδεση τα δίνει αυτά η wind η με κάρτα και πως το ενεργοποιεί;
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 F2G είναι καρτοκινητή. Για τα πακέτα φτιάχνεις λογαριασμό στο f2g και τα ενεργοποιείς απο εκεί. Σήμα βρες πρώτα... Γιατί αμα έχεις 2G μόνο δύσκολα τα πράγματα...
eddie1996 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Όντως η cosmote είναι πιο ακριβή αλλά έχει το καλύτερο σήμα για τλφ αλλά και για το διαδίκτυο για εμένα προσωπικά.Γνωρίζω ότι οι άλλες εταιρείες κάνουν καλύτερες τιμές αλλά τι να τις κάνω όταν δεν πιάνω ούτε 2 γραμμές με voda and wind ενώ με cosmote πιάνω 4 και 5 γραμμές?
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μα το πρώτο που πρέπει να κοιτάξει είναι το σήμα, δεν το έχει ψάξει όμως ακόμα προφανώς. Υπάρχουν σημεία που πιάνει 3g και σε Wind και Voda απλά με cote είσαι πιο σίγουρος (αν και σε αυτήν υπάρχουν σημεία που δεν πιάνεις ούτε για κλήση) απλά πρέπει να ψάξει εκεί που το θέλει αυτός τι πιάνει, άμα δεν το κάνει αυτό και μετά πιάνει 2G τι να τα κάνει τα 10GB?????????????
nokiamaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μου χει τύχει με τη σύνδεση που έχω να θέλω να συνδεθώ και ας χρεώνομουνα ήταν ανάγκη και έπιανα 2g με Vodafone σύνδεση....
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Βρες και μια Wind να δοκιμάσεις. Δοκίμασε σε άλλο μέρος του σπιτιού. Άμα δεν πιάνει και αυτή πας σε cote που 90% θα έχεις 3G αλλά οι τιμές τσούζουν εκεί....
StigmaX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 με σύνδεση τα δίνει αυτά η wind η με κάρτα και πως το ενεργοποιεί; Καρτοκινητη είναι. Πήγαινε σε ένα κατάστημα wind, τσαμπα δίνουν τα νούμερα. Δες αν πιάνεις σήμα. Αν έχεις 3g προχωρά άφοβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα