nokiamaniac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα,θέλω να ρωτησω αν τα 500 mb internet που δίνει το vodafone cu είναι η καλύτερη προσφορά για ίντερνετ σε καρτοκινητο.πόση ωρα σερφαρεις σε σελίδες με 500 gb;επίσης το vodafone smart mini κανει για δεύτερο κινητό να το έχω για ίντερνετ με κάρτα ;
nikos903 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Στο F2G (1GB δώρο με κάθε online ανανέωση νομίζω και 5€ το GB μετά) είναι η καλύτερη προσφορά αλλά το θέμα είναι το σήμα.... Και 100GB να σου δώσει άμα πιάνεις μόνο GPRS τι να τα κάνεις; H voda απο την άλλη έχει 500mb στο cu τσάμπα, μετά κάνουν 5€ τα 500Mb. Εν ολίγοις, εκεί που είσαι 3G ποιες εταιρίες πιάνουν; Το πόσο καίει ο καθένας στην περιήγηση που κάνει είναι άλλο θέμα, αυτό θα το δεις όταν το δουλέψεις και θα προσαρμοστείς στα Mb... Σε γενικές γραμμές πάντως τα 500Mb απο κινητό σε βγάζουν κανονικά ενα μήνα... Άμα μπεις σε youtube κτλπ όμως ούτε μέρα δεν βγάζεις...
AntiCambeR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πριν λιγο εβαλα στο CU 10 € καρτα και μου ηρθε μυνημα που μου δινει τα 500 MB δωρεαν για 1 μηνα.Τα 10€ μενουν στην καρτα.Μου φτανουν για ολο τον μηνα κανοντας χρηση ιντερνετ περιπου 6 ωρεςχ23 περιπου ημερες και μου περισευουν στο τελος καπου 100-150 MB.Αυτα μονο για ιντερνετ χωρις να βλεπω βιντεο. Εχω και what's up αλλα γιατι να δωσω 5€?Καθε μηνα εδινα 5€ ωσπου ειδα την προσφορα του CU. Και κατι αλλο,στο CU εχει καλυτερα πακετα ομιλιαςα πχ με 5-7 € που δινει και για αλλα δικτυα,ακομα και για σταθερα,ενω της Cosmote δινει μονο για What's up.Οποτε απο τα 10€ που εβαλα στο CU θα βαλω καποιο πακετο με 5-7 €.Καθε λιγες ημερες βαζει διαφορετικες προσφορες που σου στελουν σε μυνημα. Σχετικα με το σημα,επειδη χρησιμοποιω το ιντερνετ στο κινητο σε συγκεκριμενο σημειο μονο βλεπω πως το CU ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το What's up με 3G και στα 2 και ας εχουν και τα 2 full σημα. Δεν ξερω ομως γιατι και στα 2 δικτυα καποιες φορες στα καλα καθουμενα κολλανε και δεν μπαινει ιντερνετ για λιγη ωρα,καποιες φορες πρεπει να κανω restart το κινητο στο CU για να ξεκολλησει και στο What's up απλα να περιμενω να ξεκολλησει,οτι και να εχω κανει στο What'up δεν ξεκολλαει.Φαινεται να ειναι θεμα δικτυου,κολλαει και ας γραφει οτι εχει full σημα.Δεν ξερω αν φταιει και το κινητο που ειναι παλιο. Οποτε προτιμω να μπαινω απο CU. Εχε υποψην οτι την προηγουμενη φορα που εβαλα τα 10€ μου ηρθε μυνημα οτι εχω δωρεαν ομιλια και οχι ιντερνετ.Επρεπε να καλεσω στο 1252 και να κανω αλλαγη της προσφορας απο ομιλια σε ιντερνετ και μου ηρθε μυνημα επιβεβαιωσης για την αλλαγη.Αυτο που δεν εχω βρει ειναι πως βλεπω ποτε ληγουν τα MB,το ποσα εχω το λεει στο 1252.Οποτε κραταω το μυνημα την ημερα που το ενεργοποιησα. Υ.Γ.Εγραψα "σεντονι" σε 3,2" 1
StigmaX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 H wind έχει 1gb δωρεάν με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα άνω των 10€. Μετα αν θες έχει πακέτο με 5€ 1gb ακόμα η με 2€ 250mb. Τέλος με 15€ μπορείς να πάρεις πακέτο με 10gb.
nokiamaniac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Στα 50 ευρώ το vodafone smart mini είναι καλη επιλογή για δεύτερο κινητό η να πάρω καποιο άλλο.στο κινητό μάλλον θα βάλω cu απο οτι κατάλαβα απο τις γνώμες σας.
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 3G η Voda έχει σίγουρα εκεί που είσαι; Πριν να κάνεις τίποτα πρέπει να δεις ποιες εταιρίες έχουν καλό σήμα στο σημείο που σε ενδιαφέρει γιατί αλλιώς τσάμπα τα 500mb, θα καθυστερεί πολύ... Σε τιμή καλύτερη είναι η Wind, μετά η voda και μετά η cote, Απο κάλυψη όμως είναι ανάποδα... Cote-Voda-Wind... Εξαρτάται όμως απο το σημείο στην τελική...
nokiamaniac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Και κάτι αλλο:το ένα ευρώ την ημέρα απεριόριστα φτάνει για την περιήγηση στο φεισμπουκ;γιατί για σελίδες δε πιστεύω να ανοίγουν όταν περάσει το όριο των 15 mb....
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 FB υπάρχει και το 0.facebook που δεν τρώει δεδομένα (βέβαια άμα έχεις κάρτα δεν ξέρω/δεν το έχω δοκιμάσει αμα σου τρώει), κατα τα άλλα όταν περάσεις τα mb που δίνει το day pass απλά πέφτει η ταχύτητα και μπαίνεις κανονικά οπου θες απλά αργάαααααα.... Το FB δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει σε δεδομένα για να σου πω, αλλά έτσι όπως το έχω δει πρέπει να τρώει πολλά, τα περνάει τα 15mb άμα κάτσεις ώρα.... Το καλύτερο είναι να έχεις πακέτο mb πριν μπεις...
nokiamaniac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω 30 gb και σε κάρτα αλλά μου φαίνεται είναι όνειρο απατηλο αυτό..
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο με Wind αυτός ο όγκος, με 15€ τα 10GB, άρα 45€ τα 30GB (+ τα όποια bonus). Αλλα πρώτα δες άμα πιάνει 3G εκεί. Με Voda και Cote το budget ανεβαίνει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ......... Εκτός και αμα πας σε internet με κάρτα, εκεί είναι πιο φθηνά σχετικά τα Mb...
AntiCambeR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 1 φορα δοκιμασα να κανω tethering μεταξυ του κινητου και του ταμπλετ. Η διαφορα ηταν τεραστια.Το κινητο απο μονο του "ετρωγε" καπου 4 MB την ωρα και οταν μπηκα ιντερνετ απο το ταμπλετ χρειαστηκε καπου 40-50ΜΒ για την ιδια χρηση.Μπηκα με dolphin που δεν εχει ξεχωριστη επιλογη για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση εικονων αλλα για να δειξει εικονες πρεπει να ανοιξεις το java script που θελει περισσοτερα MB. Που μαλλον αυτο σημαινει οτι αναλογα με την αναλυση της οθονης της συσκευης και του browser χρειαζονται τα αναλογα MB.Οσο πιο μεγαλη η αναλυση οθονης τοσο πιο πολλα MB χρειαζονται. Το κινητο εχει αναλυση 240χ400 και το ταμπλετ 1280χ800.Οποτε αν αλλαξω κινητο πχ με αναλυση 1280χ 720 θα χρειαζεται πολλα παραπανω MB?
StigmaX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 1 φορα δοκιμασα να κανω tethering μεταξυ του κινητου και του ταμπλετ. Η διαφορα ηταν τεραστια.Το κινητο απο μονο του "ετρωγε" καπου 4 MB την ωρα και οταν μπηκα ιντερνετ απο το ταμπλετ χρειαστηκε καπου 40-50ΜΒ για την ιδια χρηση.Μπηκα με dolphin που δεν εχει ξεχωριστη επιλογη για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση εικονων αλλα για να δειξει εικονες πρεπει να ανοιξεις το java script που θελει περισσοτερα MB. Που μαλλον αυτο σημαινει οτι αναλογα με την αναλυση της οθονης της συσκευης και του browser χρειαζονται τα αναλογα MB.Οσο πιο μεγαλη η αναλυση οθονης τοσο πιο πολλα MB χρειαζονται. Το κινητο εχει αναλυση 240χ400 και το ταμπλετ 1280χ800.Οποτε αν αλλαξω κινητο πχ με αναλυση 1280χ 720 θα χρειαζεται πολλα παραπανω MB? Συνήθως το τάμπλετ ανοίγει τις σελίδες όπως ο υπολογιστής. Οπότε τα mb είναι πολλά μιας και έχουν φτιαχτεί κατά βάση για ευρυζωνικες συνδέσεις. Το τηλέφωνο από την άλλη, φορτώνει τη mobile έκδοση, η οποία είναι σχεδιασμένη πολύ πιο απλά, και απαιτεί πολύ λιγότερα mb. Η ανάλυση που έχεις το τάμπλετ / τηλέφωνο, δεν έχει σημασία, η κάθε φωτογραφία - αρχείο που κατεβάζεις έχει συγκεκριμένο μέγεθος. 1
nokiamaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο με Wind αυτός ο όγκος, με 15€ τα 10GB, άρα 45€ τα 30GB (+ τα όποια bonus). Αλλα πρώτα δες άμα πιάνει 3G εκεί. Με Voda και Cote το budget ανεβαίνει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ......... Εκτός και αμα πας σε internet με κάρτα, εκεί είναι πιο φθηνά σχετικά τα Mb... δηλαδή πως ίντερνετ με κάρτα;
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Voda Cote H Wind έχει μεγάλο πακέτο στο F2G που πάει στην ίδια τιμή. Βγάζουν και συνδέσεις αμα σε βολεύει. BTW δεν είναι για τηλέφωνα αυτά, μόνο internet.
nokiamaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Άρα καταλήγω στο cu και αν κατάλαβα καλά κάθε φορά που βάζεις 10 ευρώ σου δίνει 500 mb.αφου προηγουμένως εγγραφές στην υπηρεσία δε ξέρω πως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα