Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πλήρη έγγραφα σχετικά με διάφορους τομείς του CCNA, δωρεάν από το PacketLife.net
agoriani Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και όλες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώσω το CCNA και θέλω να ξεκινήσω το διάβασμα αλλά το προβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω απο πού και πως να αρχίσω.Δυστηχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να γραφτώ σε κάποιο cisco academy ή παρεμφερή (είδα κάτι 2+ χιλιάρικα).Οπότε πάω για διάβασμα μόνος μου.Υπάρχουν βιβλία που μπορώ να βρώ και που ? Πρέπει να τα αγοράσω ή υπάρχουν δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή ?Πρόβλημα με τα αγγλικά δεν έχω. Τι μου προτείνεται ? Αν υπάρχουν βιβλία που θα πρέπει να αγοράσω θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι και που μπορώ να τα βρώ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. επειδή και έμενα με ενδιαφέρει λέω κάποιος που ξέρει να μας προτείνει την ύλη σε κάποιο βιβλίο καθώς και test και ακόμα από που μπορούμε να τα προμηθευτουμε Επισυνάπτω ενα απόσπασμα απο το, μη ολοκληρωμένο ακόμα, βιβλίο που ετοιμάζω σχετικά με τις πιστοποιήσεις CCNA. CCNA Certifications.pdf Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2015 από agoriani
agoriani Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Επίσης εαν κάποιος θέλει να κάνει μια προετοιμασία για την πιστοποίηση, μπορώ να τον βοηθήσω, χωρίς χρήματα. Το όφελός μου είναι οτι θα ξαναθυμηθώ και μέσα απο την διαδικασία θα μάθω και εγω καλύτερα διάφορες λεπτομέρειες, απο την ύλη που μου χρειάζεται για την δουλειά μου ετσι και αλλιώς. Είμαι σε ζώνη ώρας περίεργη αλλά με λίγη καλή θέληση ολα γίνονται. Εξάλου ετσι και αλλιώς μας τρώει η αγρύπνια.
agoriani Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ενας ενας σιγά σιγά όμως γιατι δεν προλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα