Προς το περιεχόμενο

smartphone 320 EURO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mia fora ekana to lathos na paw sth samy den ksanapaw ama vgaloun authn thn aidia pou legetai knox tote mporei kai na parw ksana :P

Φίλε το S4 i9506 έχει αυτήν την στιγμή στα σκρουτζομάγαζα 301 ευρώ και είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Καλύτερο από το LG G2, παίρνει microSD μέχρι και 64gb, έχει αποσπώμενη μπαταρία (του έχω βάλει μια 4.300 Mha κρατάει 3 μέρες χωρίς εφαρμογές τύπου battery saver), δουλεύει σφαίρα, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΤΕ,  τρέχει τα πάντα χωρίς πρόβλημα, βγάζει απίστευτες φώτο και βίντεο, έχει φωτεινή Amoled που είναι ευκρινής και με πολύ ήλιο, φοράει την 4.4.2 και θα πάρει και την Lolipop. Επιπλέον είναι ποιο μικρό και βολικό από το S5 και η τιμή του αυτή τη στιγμή το καθιστά την καλύτερη επιλογή που υπάρχει στα 300 ευρώ. Το δουλεύω ένα χρόνο τώρα και πίστεψέ με θα πρέπει να δω κάτι πολύ πολύ καλύτερο για να το αλλάξω. Είναι το καλύτερο smartphone που έχω δουλέψει ποτέ με διαφορά, και δουλεύω smartphones από την εποχή του HTC Tytan II.

Έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση και παρ' όλο που δεν κυκλοφορεί Ελλάδα (εγώ το πήρα από Γερμανία μέσω Ebay) στο φυλλάδιο της εγγύησης έχει και ελληνικά.

Οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στα 300 ευρώ πιστεύω πως είναι κατώτερό του.

Αν δεν σε ενδιαφέρει να πάρεις κάποιο καινούριο μοντέλο ώστε να παίρνεις ενημερώσεις και μετά το Lolipop τότε είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

το s4 είναι αδιάφορο και κουβαλάει και τα αρνητικά των samsung τα οποία για μένα είναι dealbreaker πλέον, η πιο "safe" επιλογή σε αυτά τα λεφτά (και λιγότερα) είναι το g2 (κανένας δεν έμεινε δυσαρεστημένος από τη συγκεκριμένη συσκευή από όσο ξέρω) αν και εγώ θα πρότεινα επίσης Ζ2 όπως ο amd expert

δεν έχει σχέση με τις κορεάτικες πλαστικούρες σε ο,τι αφορά τη ποιότητα  και το ui του δεν έχει το σκουπιδαριό των άλλων 2 και το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο θα δεις ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα

από αυτονομία φαντάζομαι ότι θα είναι σα το Ζ1 που έχω και καλύτερο, δηλαδή θα μπορείς άνετα να φτάνεις 5 ώρες οθόνη πριν χρειαστεί επειγόντως φόρτιση και σίγουρα δε θα σε αφήσει ποτέ μες στη μέρα

(το Ζ3 έχει τη σωστή αυτονομία που φτάνει και 7 ώρες οθόνη, αλλά είναι ακόμα πολύ ακριβό)

το g3 είναι υπερβολικό και "ανισόρροπο" και ας έχει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με το g2. τα αρνητικά του νομίζω είναι περισσότερα για να το προτιμήσεις από το g2

Δημοσ.

Το z2 είναι σαφώς ανώτερο των g2 και s4. Πολύ καλύτερη επιλογή αν μπορείς να συμβιβαστεις με τα υπερμεγεθη bezel.

Δημοσ.

S4 με τίποτα,s4 mini έχω και το knoX δεν παλεύεται.το z2 να μην το φοβάμαι λόγο Sony?βγάζει αρκετά ελαττωματικά κατά τα άλλα έχει τα καλύτερα specs και την καλύτερη αυτονομία!!!

Δημοσ.

το s4 είναι αδιάφορο και κουβαλάει και τα αρνητικά των samsung τα οποία για μένα είναι dealbreaker πλέον, η πιο "safe" επιλογή σε αυτά τα λεφτά (και λιγότερα) είναι το g2 (κανένας δεν έμεινε δυσαρεστημένος από τη συγκεκριμένη συσκευή από όσο ξέρω)......

Γιατί, ξέρεις κανέναν που έχει το i9506 και είναι δυσαρεστημένος;

Διότι μπορεί να είναι εξωτερικά όμοιο με το S4 αλλά πίστεψε με δεν έχει καμιά σχέση με το απλό S4. Είναι το S4 όπως θα έπρεπε να είναι. Πέραν της πλαστικούρας που είναι για μένα το μόνο μειονέκτημα. Όσο για το G2 που γράφεις είναι κατώτερο στα σημεία.

Δημοσ.

παιδιά κατέληξα σε z2 και ο θεός μαζί μου :P 
είναι πολύ καλά τα specs του και τα λεφτά...το έχει κανείς ή το έχει δει τουλάχιστον? σκέφτομαι για μαύρο λέει?

Δημοσ.

παιδιά κατέληξα σε z2 και ο θεός μαζί μου :P

είναι πολύ καλά τα specs του και τα λεφτά...το έχει κανείς ή το έχει δει τουλάχιστον? σκέφτομαι για μαύρο λέει?

Μπορείς να το δεις ζωντανό σε ένα public. Γυαλί μπρος πίσω, αλουμίνιο γύρω γύρω. Σαν τα iPhone 4 σε μέγεθος παντόφλα βέβαια.

Δημοσ.

Εντάξει έχει τα καλύτερα specs από όλα αλλά όπως λέει και ο φίλος από πάνω είναι παντόφλα και επιπλέον στοιχίζει πάνω από 320 ευρώ έστω και οριακά. Μας παραπλάνησες :-P

Δημοσ.

Παρήγγειλα z2 παιδιά και βλέπουμε αν έκανα καλά :P

Από που φίλε μου????Στείλε μου π.μ. γιατί και εγώ θέλω να το παραγγείλω. Με ενδιαφέρει να περιέχονται στη συσκευασία τα noise cancel ακουστικά και να μην είναι της T-Mobile

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...