Προς το περιεχόμενο

smartphone 320 EURO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω να μου προτείνετε κάτι το οποίο να είναι max 320 euro αλλά όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο γιατί και τα 320 πάλι με το ζόρι τα φτάνω.Δεν θα προτιμούσα κινέζικη αγορά γιατί τα φοβάμαι αν χρειαστείς εγγύηση!!! ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Αν θέλεις premium,waterproof,multimedia smartphone αυτό : http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html

Αν θέλεις κάτι πιο προσιτό αυτό : http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

Προτερήματα Z2 : +1GB RAM, +0,1GHz, Αδιάβροχο, Κατασκευή από γυαλί & αλουμίνιο, MicroSD Card Slot, ευκολότερο root & unlock (αν σ'ενδιαφέρει) και μάλλον καλύτερη κάμερα.

Προσωπικά τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα αν σ'ενδιαφέρουν τα παραπάνω!

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις premium,waterproof,multimedia smartphone αυτό : http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html

Αν θέλεις κάτι πιο προσιτό αυτό : http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

Προτερήματα Z2 : +1GB RAM, +0,1GHz, Αδιάβροχο, Κατασκευή από γυαλί & αλουμίνιο, MicroSD Card Slot, ευκολότερο root & unlock (αν σ'ενδιαφέρει) και μάλλον καλύτερη κάμερα.

Προσωπικά τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα αν σ'ενδιαφέρουν τα παραπάνω!

ευχαριστώ πολύ το g2 φοβάμαι το 16gb...γνώμη σου να περίμενα μετά τις γιορτές μήπως και καταφέρω για note 3 ή δεν αξίζει?

Δημοσ.

Αν θες τεραστια οθόνη ναι αλλιως δεν αξίζει με τίποτα.

Δεν ξέρω, σίγουρα θα πέσουν οι τιμες αλλά πανω απο 20€ δεν νομιζω

Δημοσ.

.Δεν θα προτιμούσα κινέζικη αγορά γιατί τα φοβάμαι αν χρειαστείς εγγύηση!!! ευχαριστώ πολύ 

ενω απο ελληνικη αγορα η εγγυηση αν ειναι με την αρβατο ειναι κομπλε?

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω να μου προτείνετε κάτι το οποίο να είναι max 320 euro αλλά όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο γιατί και τα 320 πάλι με το ζόρι τα φτάνω.Δεν θα προτιμούσα κινέζικη αγορά γιατί τα φοβάμαι αν χρειαστείς εγγύηση!!! ευχαριστώ πολύ 

Δική μου άποψη πάντα.Να μην το φοβάσαι.Κ παίρνεις κ γνωστές μάρκες π.χ lenovo,huawei κ άλλα.Με λιγότερα από τα λεφτά που λες οτι διαθέτεις παίρνεις κινητάρα.

Δημοσ.

Δική μου άποψη πάντα.Να μην το φοβάσαι.Κ παίρνεις κ γνωστές μάρκες π.χ lenovo,huawei κ άλλα.Με λιγότερα από τα λεφτά που λες οτι διαθέτεις παίρνεις κινητάρα.

μωρέ ναι γνωστά είναι δεν λέω και γλυκοκοίταζα το honor 6 αλλά μια οθόνη να σπάσεις θα είσαι για καιρό χωρίς τηλέφωνο μέχρι να έρθει και να βρεις κάποιον να σου την αλλάξει γιατί αυτό δεν το κατέχω :P...το g3 είναι καλό ή μπα?

Δημοσ.

μωρέ ναι γνωστά είναι δεν λέω και γλυκοκοίταζα το honor 6 αλλά μια οθόνη να σπάσεις θα είσαι για καιρό χωρίς τηλέφωνο μέχρι να έρθει και να βρεις κάποιον να σου την αλλάξει γιατί αυτό δεν το κατέχω :P...το g3 είναι καλό ή μπα?

Δεν το ξέρω σαν τηλέφωνο.Με τα χαρακτηριστικά που έχει φαίνεται πάρα πολύ καλό.Εγώ ψωνίζω από έξω πλέον κ υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα κινητά.Αν κ κατά την γνώμη μου εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ένα κινητό.Κ το honor 6 δηλαδή μου φαίνεται ακριβό για κινητό

Δημοσ.

Προσωπικά... κοίτα..

LG G2 (μεγάλο μείον για μένα ή έλλειψη sd card ... αλλιώς vfm και σούπερ αγορά)

Samsung Note 3 Neo (πολυεργαλείο αλλά ίσως σου φανεί μεγάλο)

Huawei Ascend P7 (τα κάνει όλα και συμφέρει.... ίσως όχι και την καλύτερη CPU)

και θα σου μείνει και κανένα 50€ στη τσέπη....

όποιο και να πάρεις όμως θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος.... το θέμα είναι και το προσωπικό γούστο, design του κινητού....

Δημοσ.

Προσωπικά... κοίτα..

LG G2 (μεγάλο μείον για μένα ή έλλειψη sd card ... αλλιώς vfm και σούπερ αγορά)

Samsung Note 3 Neo (πολυεργαλείο αλλά ίσως σου φανεί μεγάλο)

Huawei Ascend P7 (τα κάνει όλα και συμφέρει.... ίσως όχι και την καλύτερη CPU)

και θα σου μείνει και κανένα 50€ στη τσέπη....

όποιο και να πάρεις όμως θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος.... το θέμα είναι και το προσωπικό γούστο, design του κινητού....

kataligw pros g2 32gb pou den tha exw kai thema xwrou...koitaga kai gia g3 alla ligo auta pou exw akousei ligo h kakisth autonomia se sxesh me to teras g2 me diwxnoun makria apo thn fetinh nauarxida...s3 neo polu megalo kai to huawei kati den mou aresei sunolika an kai den to exw doulepsei :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...