johnmayson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια φιλος πηρε σημερα αυτη την οθονη λογω χωρου.οποιος γνωριζει γενικως ρυθμισεις για να βαλουμε.ευχαριστω προκαταβολικα.η οθονη ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο hdmi to dvi d.καρτα γραφικων gtx 460 msi.τα win πρεπει να την αναγνωριζουν;;win 7 εχει. Sent from my iPhone using Insomnia
johnmayson Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 κανεις;; Sent from my iPhone using Insomnia
johnmayson Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 θυμιστε μου λιγο για brightness contrast στο περιπου ποσο πρεπει να ναι.εχει 3 ρυθμισεις για το responce time medioum,high πως λειτουργει;; βαζουμε driver της οθονης ;; αυτοματη προσαρμογη φωτεινοτητας πως την απενεργοποιουμε αν εχει δεν ειμαι σιγουρος.γενικως με lg ρυθμισεις η οποιος εχει την οθονη ας βοηθησει. Sent from my iPhone using Insomnia
coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το brightness,gamma κτλπ ειναι σχετικα, αναλογα πως βολευουν τον καθενα,εγω χωρις να τα πειραξω στην LG μου ειναι Lighting/Φωτισμος 75 Constrast/Αντιθεση 100 Brightness/Φωτεινοτητα 50 Acuity/Οξυτητα 50 Color/Χρωμα 50 Super energy saving Off Eξοικονομηση ενεργειας Off Εφοσον ειναι plug&play δεν χρειαζεται καποιος driver
johnmayson Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 το respone time που εχει 3 επιλογες;; σε ποια το βαζουμε;; Sent from my iPhone using Insomnia
coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Response Time ● ● You can set a response time for displayed pictures based on the speed of the screen. For a normal environment, it is recommended that you use 'Off'. For a fast-moving picture, it is recommended that you use 'High'. Διαβαζουμε και κανενα εγχειριδιο βαλτο στο high.
coolerman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 κατέβασε απο εδώ driver(software update) για την οθονη,ώστε να την αναγνωρίσει το συστημά σου.
johnmayson Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 το βαλαμε στο high .στο picture mode ειναι custom και εχει μια επιλογη απο πανω pc/av mode και το χουμε στο pc.το overscan τι einai το χουμε στο off. Black level high sharpness στο 5. Sent from my iPhone using Insomnia
johnmayson Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Οσο αφορα τα win δε βαλαμε drivers την αναγνωρισε.επισης απο nvidia panel βαλαμε το rgb στο 0 255.απο κατω ειχε 2 ρυθμισεις για τικαρισμα δε τις καναμε.αυτο που παρατηρησαμε τωρα ειναι στο κειμενο οταν κανουμε με το ποντικι αργο κατεβασμα τη σελιδα μια προταση πχ σα ν να κανει μια λευκη αποχρωση η προταση να κατεβει κατω.δε μπορω να το εξηγησω. Sent from my iPhone using Insomnia
johnmayson Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος;; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα