Προς το περιεχόμενο

lg 22mp65hq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια φιλος πηρε σημερα αυτη την οθονη λογω χωρου.οποιος γνωριζει γενικως ρυθμισεις για να βαλουμε.ευχαριστω προκαταβολικα.η οθονη ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο hdmi to dvi d.καρτα γραφικων gtx 460 msi.τα win πρεπει να την αναγνωριζουν;;win 7 εχει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

θυμιστε μου λιγο για brightness contrast στο περιπου ποσο πρεπει να ναι.εχει 3 ρυθμισεις για το responce time medioum,high πως λειτουργει;; βαζουμε driver της οθονης ;; αυτοματη προσαρμογη φωτεινοτητας πως την απενεργοποιουμε αν εχει δεν ειμαι σιγουρος.γενικως με lg ρυθμισεις η οποιος εχει την οθονη ας βοηθησει.

Δημοσ.

Το brightness,gamma κτλπ ειναι σχετικα, αναλογα πως βολευουν τον καθενα,εγω χωρις να τα πειραξω στην LG μου ειναι 

Lighting/Φωτισμος          75

Constrast/Αντιθεση        100

Brightness/Φωτεινοτητα 50

Acuity/Οξυτητα               50

Color/Χρωμα                  50

Super energy saving      Off

Eξοικονομηση ενεργειας  Off

Εφοσον ειναι plug&play δεν χρειαζεται καποιος driver

Δημοσ.
Response Time

● ●

You can set a response time for displayed pictures based on the speed of the

screen. For a normal environment, it is recommended that you use 'Off'. For a

fast-moving picture, it is recommended that you use 'High'.

Διαβαζουμε και κανενα εγχειριδιο :rolleyes:  βαλτο στο high.

Δημοσ.

το βαλαμε στο high .στο picture mode ειναι custom και εχει μια επιλογη απο πανω pc/av mode και το χουμε στο pc.το overscan τι einai το χουμε στο off. Black level high sharpness στο 5.

Δημοσ.

Οσο αφορα τα win δε βαλαμε drivers την αναγνωρισε.επισης απο nvidia panel βαλαμε το rgb στο 0 255.απο κατω ειχε 2 ρυθμισεις για τικαρισμα δε τις καναμε.αυτο που παρατηρησαμε τωρα ειναι στο κειμενο οταν κανουμε με το ποντικι αργο κατεβασμα τη σελιδα μια προταση πχ σα ν να κανει μια λευκη αποχρωση η προταση να κατεβει κατω.δε μπορω να το εξηγησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...