auron10000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω το γεγονός ότι το fb μου ζήταει για να συνδεθει να ανεβάσω αντιγραφο της ταυτότητας για να επαληθεύσει το όνομα μου σημαίνει ότι κάποιος παραβίασε το profile μου? ή είναι καινούργια πολιτική του fb?
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω το γεγονός ότι το fb μου ζήταει για να συνδεθει να ανεβάσω αντιγραφο της ταυτότητας για να επαληθεύσει το όνομα μου σημαίνει ότι κάποιος παραβίασε το profile μου? ή είναι καινούργια πολιτική του fb? Είναι καινούργια πολιτική του Facebook
auron10000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά τώρα σοβαρά μιλάμε? καινούργια πολιτική να ανεβάσω ταυτότητα έτσι στο άκυρο? δεν επιτίθεμαι σε σένα που το λες φίλε μου εννοείτε απλά μου φαίνεται πέρα από παράλογο πάρα πολύ ξαφνικό.. 1
infin1tyGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω το κάνει μόνο σε όσους υπάρχει υποψία ότι έχουν ψεύτικο προφίλ ή χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα.
auron10000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 να ζητάει ταυτότητα? επίθετο ναι εννοείται δεν είχα βάλει. Αλλά δεν φαινόταν για ψεύτικο παρόλα αυτά
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά τώρα σοβαρά μιλάμε? καινούργια πολιτική να ανεβάσω ταυτότητα έτσι στο άκυρο? δεν επιτίθεμαι σε σένα που το λες φίλε μου εννοείτε απλά μου φαίνεται πέρα από παράλογο πάρα πολύ ξαφνικό.. να ζητάει ταυτότητα? επίθετο ναι εννοείται δεν είχα βάλει. Αλλά δεν φαινόταν για ψεύτικο παρόλα αυτά Ναι ρε συ κατάλαβα ότι δεν τη λες σε μένα Κι όμως, ισχύει αυτό που λέει ο φίλος infinity. Αν τους φαίνεται ψεύτικο ή αν τους έχουν γίνει αναφορές ότι είναι ψεύτικο. Υπάρχει ένα σχετικό θέμα με αρκετές σελίδες θα το βρεις
auron10000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 και τώρα για ενεργοποίση ξανά πέρα από ταυτότητα τί μπορεί να γίνει?γνωρίζει κάποιος?
G1O Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Aπλα να κανεις νεο λογαριασμο ,δεν βλεπω αλλο τροπο,εχεις δηλωσει κινητο τηλεφωνο;
auron10000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 κινητό όχι δεν είχα δηλώσει ίσως έφταιξε το γεγονός όμως ότι έμπαινα και από κινητό. Τους Εστειλα μία εικόνα μου για στοιχεία ταυτότητας και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις όλων
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν θελεις φβ κανεις αυτα που σου λενε 1
auron10000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Έφτιαξα καινούργιο προφίλ από την αρχή έβαλα κανονικά το όνομα μου και το επιθετό μου και με μπλόκαρε ξανά γιατί θέλει να βάλω το κινητό μου για να συνεχίσω ..... Τι να πω. πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει.. Γνωριζει κάποιος κάποιο mail που θα μπορούσε να κάνει παράπονα κάποιος?
zio10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έφτιαξα καινούργιο προφίλ από την αρχή έβαλα κανονικά το όνομα μου και το επιθετό μου και με μπλόκαρε ξανά γιατί θέλει να βάλω το κινητό μου για να συνεχίσω ..... Τι να πω. πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει.. Γνωριζει κάποιος κάποιο mail που θα μπορούσε να κάνει παράπονα κάποιος? Παράπονα για ποιο πράγμα?
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι η πολιτική του fb αυτή ή το δέχεσαι ή το αφήνεις. Ότι παράπονα και να κάνεις θα σου πετάξουν στα μούτρα το eula με το οποίο συμφωνείς κατά την εγγραφή και τελείωσε. Άντε και στις επόμενες αλλαγές θα σου στέλνουν σπίτι έναν εκπρόσωπο τους για να πιστοποιεί ότι είσαι όντως εσύ. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Παγκόσμιο ληξιαρχείο που στο τελος, να το θυμάστε. θα γινει υποχρεωτικό και τα ψευδή στοιχεία θα διώκονται απο την δικαιοσύνη.
auron10000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έχω παρατηρήσει ότι από το κινητό μπαίνει πλέον μόνο δεν ξέρω μήπως από εκεί δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Πάντως κανένας άλλος δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με εμένα και δεν έχουν καν κανονικό επίθετο ή όνομα. Περίεργο δεν έιναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα