Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω το γεγονός ότι το fb  μου ζήταει για να συνδεθει  να ανεβάσω αντιγραφο της ταυτότητας για να επαληθεύσει το όνομα μου σημαίνει ότι κάποιος παραβίασε το profile μου? ή είναι καινούργια πολιτική του fb?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω το γεγονός ότι το fb  μου ζήταει για να συνδεθει  να ανεβάσω αντιγραφο της ταυτότητας για να επαληθεύσει το όνομα μου σημαίνει ότι κάποιος παραβίασε το profile μου? ή είναι καινούργια πολιτική του fb?

Είναι καινούργια πολιτική του Facebook

Δημοσ.

Παιδιά τώρα σοβαρά μιλάμε? καινούργια πολιτική να ανεβάσω ταυτότητα έτσι στο άκυρο?

δεν επιτίθεμαι σε σένα που το λες φίλε μου εννοείτε απλά μου φαίνεται πέρα από παράλογο πάρα πολύ ξαφνικό..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τώρα σοβαρά μιλάμε? καινούργια πολιτική να ανεβάσω ταυτότητα έτσι στο άκυρο?

δεν επιτίθεμαι σε σένα που το λες φίλε μου εννοείτε απλά μου φαίνεται πέρα από παράλογο πάρα πολύ ξαφνικό..

να ζητάει ταυτότητα? επίθετο ναι εννοείται δεν είχα βάλει. Αλλά δεν φαινόταν για ψεύτικο παρόλα αυτά

Ναι ρε συ κατάλαβα ότι δεν τη λες σε μένα :) Κι όμως, ισχύει αυτό που λέει ο φίλος infinity. Αν τους φαίνεται ψεύτικο ή αν τους έχουν γίνει αναφορές ότι είναι ψεύτικο. Υπάρχει ένα σχετικό θέμα με αρκετές σελίδες θα το βρεις

Δημοσ.

κινητό όχι δεν είχα δηλώσει ίσως έφταιξε το γεγονός όμως ότι έμπαινα και από κινητό. Τους Εστειλα μία εικόνα μου για στοιχεία ταυτότητας και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις όλων

Δημοσ.

Έφτιαξα καινούργιο προφίλ από την αρχή έβαλα κανονικά το όνομα μου και το επιθετό μου και με μπλόκαρε ξανά γιατί θέλει να βάλω το κινητό μου για να συνεχίσω ..... Τι να πω. πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει..

Γνωριζει κάποιος κάποιο mail που θα μπορούσε να κάνει παράπονα κάποιος?

Δημοσ.

Έφτιαξα καινούργιο προφίλ από την αρχή έβαλα κανονικά το όνομα μου και το επιθετό μου και με μπλόκαρε ξανά γιατί θέλει να βάλω το κινητό μου για να συνεχίσω ..... Τι να πω. πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει..

Γνωριζει κάποιος κάποιο mail που θα μπορούσε να κάνει παράπονα κάποιος?

Παράπονα για ποιο πράγμα?

Δημοσ.

Αν είναι η πολιτική του fb αυτή ή το δέχεσαι ή το αφήνεις.

Ότι παράπονα και να κάνεις θα σου πετάξουν στα μούτρα το eula με το οποίο συμφωνείς κατά την εγγραφή και τελείωσε.

Άντε και στις επόμενες αλλαγές θα σου στέλνουν σπίτι έναν εκπρόσωπο τους για να πιστοποιεί ότι είσαι όντως εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Παγκόσμιο ληξιαρχείο που στο τελος, να το θυμάστε. θα γινει υποχρεωτικό και τα ψευδή στοιχεία θα διώκονται απο την δικαιοσύνη.

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι από το κινητό μπαίνει πλέον μόνο δεν ξέρω μήπως από εκεί δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Πάντως κανένας άλλος δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με εμένα και δεν έχουν καν κανονικό επίθετο ή όνομα. Περίεργο δεν έιναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...