overpower Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εχω κανει το φοιτητικο του ΟΤΕ στα 24 mbps χωρις καποια αλλη υπηρεσια. Την τελευταια εβδομαδα εχω καποια προβληματα με την ταχυτητα. Στο router οι ενδειξεις wlan/wps και ιντερνετ συνεχως τρεμοπαιζουν (του ιντερνετ πιο λιγο). Ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα. Παραθετω και φωτογραφια απο τις πληροφοριες της γραμμης. EDIT: Και απο μια δοκιμη που εκανα με κατεβασμα αρχειων, ενσυρματα η ταχυτητα δεν παει πανω απο 500-600 kbps, ενω ασυρματα παει μεχρι 1,2 mbps....
peeperman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 EDIT: Και απο μια δοκιμη που εκανα με κατεβασμα αρχειων, ενσυρματα η ταχυτητα δεν παει πανω απο 500-600 kbps, ενω ασυρματα παει μεχρι 1,2 mbps.... Excuse me??? Με καλώδιο έχεις χαμηλότερη ταχύτητα; Περιέργο. Δοκίμασες άλλο καλώδιο ή άλλο pc;
overpower Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μου φανηκε και εμενα παραξενο, ακομα και στο speedtest ενσ εχω 7 ενω ασυρμ εχω 9. Οπως και να εχει αυριο θα παρω τηλ γιατι εχω προβλημα με το ασυρματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα