darkiller Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 απο τι στιγμη που θελεισ να υπερχρονισεισ τον επεξεργαστη σου και δεν θελεισ να βαλεισ δευτερη καρτα γραφικων ,γνωμη μου ειναι να πασ στη φθηνοτερη μητρικη , η οποια ομωσ να εχει τουλαχιστον 8+2 phase power! για να εχεισ σταθεροτατη παροχη ρευματοσ.
ADHD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 γιατι να μην παει σε αυτη http://www.e-shop.gr/asus-m5a99x-evo-r20-p-PER.522974 την οποια την εχω και μπορω να πω οτι εχει πολλες επιλογες για oc και τα ρεστα να τα δωσει σε ποιο μεγαλο επεξεργαστη ; Αυτη ειχα και εγω στον 8350 ειναι καλουτσικο mobo, ο TS οπως εχω καταλαβει δεν το ψηνει και τοσο να ασχοληθε με OC οποτε ας παρει τον καλυτερο cpu που μπορει και να κοψει απο το mobo, καλη η sabretooth αλλα αν δεν βαλεις ενα 8370 και δεν ασχοληθεις με σοβαρο OC τζαμπα θα παει.. Αποψη μου παντα ο αλλος μπορει να εχει κολλημα να εχει τουμπανο mobo και ας μην χρησιμοποιει τις δυνατοτητες του, εχω φιλο που πηρε formula Z σε stock CPU γιατι απλα "παντα αγοραζε καλη μητρικη"..
feinuper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτη ειχα και εγω στον 8350 ειναι καλουτσικο mobo, ο TS οπως εχω καταλαβει δεν το ψηνει και τοσο να ασχοληθε με OC οποτε ας παρει τον καλυτερο cpu που μπορει και να κοψει απο το mobo, καλη η sabretooth αλλα αν δεν βαλεις ενα 8370 και δεν ασχοληθεις με σοβαρο OC τζαμπα θα παει.. Αποψη μου παντα ο αλλος μπορει να εχει κολλημα να εχει τουμπανο mobo και ας μην χρησιμοποιει τις δυνατοτητες του, εχω φιλο που πηρε formula Z σε stock CPU γιατι απλα "παντα αγοραζε καλη μητρικη".. σωστα τα λες ευχαριστω πολυ ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα