Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τι στιγμη που θελεισ να υπερχρονισεισ τον επεξεργαστη σου και δεν θελεισ να βαλεισ δευτερη καρτα γραφικων ,γνωμη μου ειναι να πασ στη φθηνοτερη μητρικη , η οποια ομωσ να εχει τουλαχιστον 8+2 phase power! για να εχεισ σταθεροτατη παροχη ρευματοσ. 

Δημοσ.

γιατι να μην παει σε αυτη http://www.e-shop.gr/asus-m5a99x-evo-r20-p-PER.522974

την οποια την εχω και μπορω να πω οτι εχει πολλες επιλογες για oc και τα ρεστα να τα δωσει σε ποιο μεγαλο επεξεργαστη ;

Αυτη ειχα και εγω στον 8350 ειναι καλουτσικο mobo, ο TS οπως εχω καταλαβει δεν το ψηνει και τοσο να ασχοληθε με OC οποτε ας παρει τον καλυτερο cpu που μπορει και να κοψει απο το mobo, καλη η sabretooth αλλα αν δεν βαλεις ενα 8370 και δεν ασχοληθεις με σοβαρο OC τζαμπα θα παει..

Αποψη μου παντα ο αλλος μπορει να εχει κολλημα να εχει τουμπανο mobo και ας μην χρησιμοποιει τις δυνατοτητες του, εχω φιλο που πηρε formula Z σε stock CPU γιατι απλα "παντα αγοραζε καλη μητρικη".. :P

Δημοσ.

Αυτη ειχα και εγω στον 8350 ειναι καλουτσικο mobo, ο TS οπως εχω καταλαβει δεν το ψηνει και τοσο να ασχοληθε με OC οποτε ας παρει τον καλυτερο cpu που μπορει και να κοψει απο το mobo, καλη η sabretooth αλλα αν δεν βαλεις ενα 8370 και δεν ασχοληθεις με σοβαρο OC τζαμπα θα παει..

Αποψη μου παντα ο αλλος μπορει να εχει κολλημα να εχει τουμπανο mobo και ας μην χρησιμοποιει τις δυνατοτητες του, εχω φιλο που πηρε formula Z σε stock CPU γιατι απλα "παντα αγοραζε καλη μητρικη".. :P

σωστα τα λες

ευχαριστω πολυ ολους :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...