Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν την κατάλαβα ποτέ αυτή την λογική. Αν είναι να πάρει τον 8320 και να του κάνει λίγο oc για να φτάσει τον 8350, τότε γιατί να μην πάρει τον 8350 και να του κάνει λίγο oc για να φτάσει τον 8370;

Δημοσ.

Δεν την κατάλαβα ποτέ αυτή την λογική. Αν είναι να πάρει τον 8320 και να του κάνει λίγο oc για να φτάσει τον 8350, τότε γιατί να μην πάρει τον 8350 και να του κάνει λίγο oc για να φτάσει τον 8370;

ηθελα και εγω να την κανω αυτην την ερωτηση χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εψαξα λιγο καλυτερα για το θεμα μητρικη τι θα λεγατε για ενα απο αυτα τα 2?

http://www.e-shop.gr/asus-sabertooth-990fx-r20-p-PER.522970'>http://www.e-shop.gr/asus-sabertooth-990fx-r20-p-PER.522970</a></p>

Για μενα οτι καλυτερο υπαρχει ωστε να φτασει με καταλληλη ψυξη το cpu ψηλα.

Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

ηθελα και εγω να την κανω αυτην την ερωτηση χαχαχα

Κοιταξε και ενας 8320 φτανει με oc τον 8350&8370.Απλα ο 8350 μπορει να clockarei πιο ψηλα σε σχεση με εναν 8320 και με λιγοτερο ισως vcore.Το ιδιο ισχυει και με τον 8370 σε σχεση με τον 8350.Ομως αυτο δεν ειναι απολυτο μιας και οπιον cpu διαλεξεις ειναι και σε τι κομματι θα σου κατσει.Εννοειται οτι με 8370 (καλυτερα bimarismenos) εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις και μεγαλυτερο oc και σε λιγοτερο vcore και ισως και με καλυτερα temps.Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.

Και οι 3 είναι το ίδιο τσιπάκι με άλλες συχνότητες. Ουσιαστικά ο 8370 είναι το καλύτερο από τα άλλα 2 γιατί έχει τσεκαριστεί στην συχνότητα λειτουργίας που είναι αρκετά ψηλά.

Τώρα λέμε να πάρει τον 8320 και με ένα κλίκ στο fsb έχει πιάσει τον 8350 με 30 ευρώ λιγότερα, γιατί να τα δώσει αφού είναι το ίδιο τσιπ? Εγώ με τον 8320 παλιότερα (που θα τον είχα ακόμη εννοείται, ας όψεται η ΔΕΗ που τον φούρνισε!) έπιανα μέχρι και 5.3ghz φαντάσου με υδρόψυξη βέβαια ενώ με αέρα είχα πιάσε τα 4.8. Φαντάσου δηλαδή πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει και για αυτό τον λόγο του λέμε να τον πάρει.

Τώρα εννοείται δεν είναι όλα τα τσιπάκια το ίδιο, είναι να σου πέσει καλό κομμάτι και όχι μπανάνα αν και μετά από τόσο καιρό (2012-13) που πρωτοβγήκαν, παίζει όλα να βγαίνουν καλά!

Τώρα για τον TS, φίλε αν είναι να φτάσεις στα 160, η ASUS Sabertooth R2.0 καλή είναι δεν λέω αλλά επιμένω πάς πολύ ψηλά σε χρήματα και χάνεις το vfm πλέον. Πάρε την Fatality και τον 8320 και θα είσαι jet! 

Δημοσ.

Παιζεις παιχνιδια και αν ναι τι ειδους?? Θα σου ελεγα 8350 μιας και το OC δεν ειναι σιγουρο και οπως και να το κανουμε ειναι μια διαδικασια που δεν θελουν ολοι να ασχοληθουν, εγω για παραδειγμα δεν μπορεσα να ανεβασω το δικο μου 8350 γιατι ειχα πεσει σε πολυ κακο chip. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιζεις παιχνιδια και αν ναι τι ειδους?? Θα σου ελεγα 8350 μιας και το OC δεν ειναι σιγουρο και οπως και να το κανουμε ειναι μια διαδικασια που δεν θελουν ολοι να ασχοληθουν, εγω για παραδειγμα δεν μπορεσα να ανεβασω το δικο μου 8350 γιατι ειχα πεσει σε πολυ κακο chip.

Παίζω φουλ οτιδήποτε από lol μέχρι watch dogs τα πάντα απλά το θέμα μου ειναι κυρίως αυτό που είχα πει ότι ασχολούμαι και με video editing και ο 8370 ανεβαίνει πολύ και ψαχνω μια αξιόπιστη μητρική που η Asus με έχει κερδίσει ιδιαίτερα μπορώ να πω και τι από τα 2 (8320-8350) και η αληθεια είναι ότι το οc δεν με τρελαίνει και σαν ιδέα..

Δημοσ.

Αναλογα τα χρηματα που δινεις ειναι να πας για το καλυτερο, και εγω ειμαι φαν της asus σε mobo αλλα πιστευω αν δωσεις 160ε ειναι κριμα να μη βαλεις τουλαχιστον 8350 πανω ειδικα αν δεν σε τρελαίνει η ιδεα του OC που οπως και να το κανουμε για να γινει σωστα θελει καποιο χρονο και ενασχοληση. Για τις απαιτησεις που εχεις θα ελεγα 8370 εγω προσωπικα, να γλυτωσεις τωρα 30-50ε και να το σκεφτεσαι μετα δεν εχει νοημα, οχι οτι ειναι λιγα λεφτα απλα το λεω επειδη την εχω παθει ετσι.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα τα χρηματα που δινεις ειναι να πας για το καλυτερο, και εγω ειμαι φαν της asus σε mobo αλλα πιστευω αν δωσεις 160ε ειναι κριμα να μη βαλεις τουλαχιστον 8350 πανω ειδικα αν δεν σε τρελαίνει η ιδεα του OC που οπως και να το κανουμε για να γινει σωστα θελει καποιο χρονο και ενασχοληση. Για τις απαιτησεις που εχεις θα ελεγα 8370 εγω προσωπικα, να γλυτωσεις τωρα 30-50ε και να το σκεφτεσαι μετα δεν εχει νοημα, οχι οτι ειναι λιγα λεφτα απλα το λεω επειδη την εχω παθει ετσι.. :P

Καλά τα λες αν έβαζα 8350 και το mobo που έστειλα που είναι λίγο πιο οικονομικό από το sabertooth?

Άκυρο για 10 εύρο προτιμώ το sabertooth απλά μετά ανεβαίνει πολύ το budget που μπορεί να ανεβει + 100$ αλλά θα αντέξει και πιο πολύ σε σχέση με κάποιο πιο απλό mobo και τον 8320 όποτε ίσως και να συμφέρει το κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Αν σκεφτεσαι σοβαρο OC εχει νοημα να τα σκασεις για καλο mobo τυπου sabretooth αν ειναι να το αφησεις default η να το ανεβασεις ελαχιστα ισα ισα για την εμπειρια δεν νομιζω οτι χρειάζεται, παρε τη gigabyte η την φτηνοτερη asus και θα εισαι κομπλε. Δεν ειδα αυτες που σου προτειναν πιο πισω δεν ανοιγουν οι σελιδες για καποιο λογο.. :/

Δημοσ.

Αν σκεφτεσαι σοβαρο OC εχει νοημα να τα σκασεις για καλο mobo τυπου sabretooth αν ειναι να το αφησεις default η να το ανεβασεις ελαχιστα ισα ισα για την εμπειρια δεν νομιζω οτι χρειάζεται, παρε τη gigabyte η την φτηνοτερη asus και θα εισαι κομπλε. Δεν ειδα αυτες που σου προτειναν πιο πισω δεν ανοιγουν οι σελιδες για καποιο λογο.. :/

ωραια ευχαριστω και εγω για την asus με βλεπω :-D

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4343503/Asrock-Fatal1ty-990FX-Killer.html?keyphrase=Asrock-Fatal1ty-990FX

http://www.skroutz.gr/s/5622506/Asrock-990FX-Extreme6.html

Δημοσ.

Λοιπόν, όπως και να το κάνουμε η sabertooth είναι ακριβότερη μεταξύ των επιλογών σου αλλά δεν παύει να είναι ανώτερη τόσο από ποιοτικής πλευράς αλλά τόσο και από εγγύησης και θερμικής συμπεριφοράς χάρη στην κατασκευή της. Καταρχήν είναι τέτοιο το σκαρί της να το πω έτσι, που την κάνει ικανή για τρελό και σταθερό oc. Αυτά τα λέω χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία αλλά ένα μάτσο γνώμες από forum και γνωστούς. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει αποδειχτεί καλύτερη σε oc και από την crosshair v formula z η οποία είναι κατά πολύ ακριβότερη. Επίσης η πλειοψηφία των κατόχων amd fx 8xxx, 6xxx, 4xxx και phenom επεξεργαστών προτιμά την sabertooth έναντι της asrock extreme 9 και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την asrock, δεν νομίζω να είναι τυχαίο. Με λίγα λόγια θα βγάλει τα λεφτά της  :-) (προς Θεού δεν εννοώ ότι η fatal1ty και η extreme 6 και 9 δεν θα βγάλουν τα χρήματά τους, απλά την προτείνω λόγω του γενικότερου πακέτου που προσφέρει).

Δημοσ.

Λοιπόν, όπως και να το κάνουμε η sabertooth είναι ακριβότερη μεταξύ των επιλογών σου αλλά δεν παύει να είναι ανώτερη τόσο από ποιοτικής πλευράς αλλά τόσο και από εγγύησης και θερμικής συμπεριφοράς χάρη στην κατασκευή της. Καταρχήν είναι τέτοιο το σκαρί της να το πω έτσι, που την κάνει ικανή για τρελό και σταθερό oc. Αυτά τα λέω χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία αλλά ένα μάτσο γνώμες από forum και γνωστούς. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει αποδειχτεί καλύτερη σε oc και από την crosshair v formula z η οποία είναι κατά πολύ ακριβότερη. Επίσης η πλειοψηφία των κατόχων amd fx 8xxx, 6xxx, 4xxx και phenom επεξεργαστών προτιμά την sabertooth έναντι της asrock extreme 9 και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την asrock, δεν νομίζω να είναι τυχαίο. Με λίγα λόγια θα βγάλει τα λεφτά της  :-) (προς Θεού δεν εννοώ ότι η fatal1ty και η extreme 6 και 9 δεν θα βγάλουν τα χρήματά τους, απλά την προτείνω λόγω του γενικότερου πακέτου που προσφέρει).

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...