Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο νέος φορητός υπολογιστής EliteBook Folio 1020 Special Edition της HP είναι λεπτότερος (15,7 χιλιοστά πάχος) και ελαφρύτερος (1 κιλό) από τον MacBook Air και κατασκευάζεται από ανθρακονήματα ενώ έχει πλαίσιο από κράμα μαγνησίου-λιθίου. Επίσης "τρέχει" Windows 8.1.Η "special" έκδοση του κομψού υπολογιστή της HP διαθέτει οθόνη 12,5 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 2560 x 1440 pixels -δυστυχώς όχι αφής- και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο. Νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο αναμένεται να κυκλοφορήσει η "standard" έκδοση του notebook, το οποίο έχει ελαφρώς πιο ταπεινά χαρακτηριστικά.

Και οι δύο εκδόσεις καλύπτουν στρατιωτικές προδιαγραφές (MIL-STD-810G) όσο αφορά στην ασφάλεια από πτώσεις και κραδασμούς, διαθέτουν μεταλλική κατασκευή και εξοπλίζονται με αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος.

Στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνουν επεξεργαστές Intel Core M, για απολύτως αθόρυβη λειτουργία (το σύστημα ψύξης είναι παθητικό), 8GB RAM, solid state drive από 128GB έως 256GB και αυτονομία μπαταρίας έως και 9 ώρες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το HP EliteBook Folio 1020 Standard Edition διαθέτει όμοιας διαγωνίου οθόνη με την "special" έκδοση, αλλά η υποστηριζόμενη ανάλυση είναι 1080 x 1920 pixels και επιπλέον είναι τεχνολογίας αφής.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης είναι περίπου 200 γραμμάρια βαρύτερο. Η HP δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόστος των δύο εκδόσεων του EliteBook Folio 1020, ωστόσο αναμένεται να είναι ακριβότερο έστω και λίγο από τον MacBook Air.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: The Verge

Link.png Site: Engadget

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη περιπτωση , με μονο ερωτηματικο τον intel core m, που ναι μεν ειναι passive, αλλα απο την αλλη θα υστερει σε επιδοσεις.

Υ.Γ.: Ολοι οι κατασκευαστες εδω και 2 χρονια εχουν καταφερει κ εχουν βαλει σε τοσο λεπτα λαπτοπ ποιοτικες full hd(ή υψηλοτερης αναλυσης) IPS οθονες. 

Μονο το macbook air μενει με φθηνιαρικο tn panel χαμηλης αναλυσης. Πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα τους και η apple.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

Προφανώς δεν απευθύνεται στον ελληνακο των 500€ ... Στην Αμερική και σε άλλες χώρες θα κάνει πωλήσεις ...! Το μακ μόνο το design άξιζε ... Το λειτουργικό ειναι για πολύ συγκεκριμένες δουλειές , που και με w8.1 προσεχώς w10 γίνονται ! Και έχεις και σχεδόν τα πάντα συμβατά με αυτό ! Οπότε καλή κίνηση απο hp ! Και ωραίο εργαλείο φαίνεται !

Δημοσ.

Ωραίο Mac Book Air εεεε sorry Hp ήθελα να πω! Πρωτότυπο ντιζάιν, πως δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος κατασκευαστής μέχρι σήμερα......άντε με γειά και καλές μπλέ οθόνες !

Δημοσ.

Καλη περιπτωση , με μονο ερωτηματικο το intel core m, που ναι μεν ειναι passive, αλλα απο την αλλη θα υστερει σε επιδοσεις.

Υ.Γ.: Ολοι οι κατασκευαστες εδω και 2 χρονια εχουν καταφερει κ εχουν βαλει σε τοσο λεπτα λαπτοπ ποιοτικες full hd(ή υψηλοτερης αναλυσης) IPS οθονες. 

Μονο το macbook air μενει με φθηνιαρικο tn panel χαμηλης αναλυσης. Πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα τους και η apple.

Αν εβαζε Retina στο ΜΒΑ θα την σταματουσε η Επιτροπη Ανταγωνισμου :)

Σοβαρα τωρα η Apple σαρωνει γιατι οι ανταγωνιστες πουλανε σπεκς και οχι το συνολο. Και ναι μπορει να εχει ΤΝΤ (οχι φτηνο ομως) πανελ αλλα απο μονο του δεν λεει τιποτα. Και ενω υστερουν χτυπανε και τις τιμες. Αν δε βγει το φημολογουμενο ΜΒΑ 12,5 με ρετινα, καληνυχτα ζωη.

• Like 3
Δημοσ.

Το core m exei εσωτερικό ενεργο σύστημα ψιξης σε κατάσταση επιδόσεων απλός ειναι πολύ πολύ λεπτό..

Σε stress benchmark φαίνεται να ανεβάζει θερμοκρασίες μέχρι 62-65c. Οσο αφορα της επιδοσεις ειναι hiEnd οσο κ οι uderclocked i5 κ ~3% στο ιδιο κικλο ρολογιου +

Max 2.6Ghz δεν χριαζεται να κανουμε υποθεσεις υπαρχουν στο interent πληροφοριες

καποιες βελιωσεις ακομα.

image_new.php?id=382838&width=660&height

http://hardware.hdblog.it/2014/10/17/laptop-intel-core-m-foto-interne/

http://hardware.hdblog.it/2014/10/22/intel-core-m-5y70-prestazioni-consumi/

http://hardware.hdblog.it/2014/11/15/intel-core-m-5y70-consumi-prestazioni/

http://wccftech.com/broadwell-core-m-ipc-gains-benchmarked-3-performance-clock-boost/

Δημοσ.

Βασικά φαίνεται πολύ ωραίο επειδή αντιγράφει τον ΜΒΑ.

Μου τη δίνουν στα νεύρα αυτές οι αντιγραφές. Ας βγάλουν ένα διαφορετικό design.

• Like 4
Δημοσ.

άντε με γειά και καλές μπλέ οθόνες !

που τις θυμηθηκες τις μπλε οθονες; πρεπει να εχω δει 4-5 απο τοτε που βγηκαν τα 7, και δεν κλεινουν ποτε οι υπολογιστες σπιτι μου (και δεν ανηκω στους συνηθισμενους χρηστες μιας και δοκιμαζω τουλαχιστον 10 προγραμματα την εβδομαδα απο καθε πιθανη και απιθανη κατηγορια). απο την αλλη, καλυτερα μπλε οθονη με error code και αυτοματο restart απο το freezing και κλεισιμο απο το κουμπακι.

• Like 3
Δημοσ.

Έλα να βγαίνουν τα κόμπλεξ.

Εμένα μου θυμίζει.. HP πάντως το laptop. Δεν ξέρω που είδατε MB μερικοί. Επειδή είναι ασημένιο; Και το αμάξι μου ασημένιο είναι (ξέρω, fail, αλλά και πάλι).

Προσωπικά αν και ελκυστικά τα ελαφριά και μικρά laptop, είναι μόνο για "δεύτερα" αφού δεν υπάρχει η απαιτούμενη ισχύς για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Γι' αυτούς που δεν χρησιμοποιούν απαιτητικές εφαρμογές όμως, είναι τέλεια! Ειδικά με μια μεγάλη εξωτερική οθόνη για το σπίτι

Δημοσ.

Υπάρχουν ωραιότατα Ultrabooks σε πολύ χαμηλές τιμές και με πολύ καλές επιδόσεις και δυνατότητες. Πχ, αγόρασα πέρυσι ένα Fujitsu UH572 με 600€ και, αν εξαιρέσει κανείς ότι είναι πλαστικό) είναι μία εξαιρετική λύση. Του βάζεις και ένα elementary OS και πετάει!

Γενικά, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η τάση αντιγραφής της Apple. Είναι απλώς ακριβά laptops με καλή ποιότητα κατασκευής, ότι ισχύει και για τα Zenbooks κλπ. αντίστοιχες premium σειρές (με τη διαφορά ότι αυτά κάνουν για πιο απαιτητική χρήση).

Και ναι μπορει να εχει ΤΝΤ (οχι φτηνο ομως) πανελ αλλα απο μονο του δεν λεει τιποτα.

Αν είχε TNT θα είχε εκραγεί πολύς κόσμος! :P

• Like 3
Δημοσ.

επειδή έχει χυθεί πολύ μελάνι για το αν είναι ακριβό ή όχι ένα macbook /air/pro κλπ κλπ βλέπετε ότι όταν θές κάτι καλό σε υλοποίηση το πλερώνεις!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...