Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να παρακολουθεί το pc μου γνωρίζοντας την διεύθυνση ip; 

και αν ναι πως μπορω να το εξακριβώσω; 

άλλη ερώτηση: 

πως μπορώ να προστατεύσω τα αρχεία μου στο pc μου; υπάρχει προστασία ή κωδικός κλειδώματος; μπορείτε να μου πείτε τη διαδικασία; 

Δημοσ.

Συνηθως η IP αλλαζει οταν κλεισεις-ξανανοιξεις το router...εκτος αν εχεις static IP που δεν αλλαζει...

Παμε στην "προστασια" των ηλεκτρονικων αρχειων...

Ενα αρχειο ειναι 100% ασφαλες ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ το εχεις σε ηλεκτρονικη μορφη....

Ενα αρχειο ειναι 99.9% ασφαλες ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ εχεις internet στο pc και χρησιμοποιεις ΜΟΝΟ εσυ τον υπολογιστη....(Η κλοπη του υπολογιστη αφορα το 0.1%)

και θα κλεισω με ενα συγχρονο ρητο "οτι κλειδωνει...ξεκλειδωνει..."

Οταν μπορει καποιος και μπαινει στα αρχεια της SONY,NASA,FBI κτλ καταλαβαινεις οτι τα δικα σου αρχεια -τα οποια του ειναι αχρηστα και δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει να ασχοληθει- ειναι παιχνιδακι...η "ασφαλεια" φτανει μεχρι ενα σημειο μετα ξεκιναει το hacking...

Υπαρχουν διαφορα προγραμματα free και μη που σιγουρα θα σε προστατευσουν εαν οι γνωσεις του "εχθρου" φτανουν μεχρι ενα συγκεκριμενο επιπεδο...

• Like 2
Δημοσ.

αυτα που αναφερεις δεν εχουν δικο τους firewall στις δωρεαν εκδοσεις αρα την εποπτεια του τειχους προστασιας την εχουν τα windows με μεγαλη ''ευπαθεια'' και σημαντικα προβληματα παντα.
επιλογη δωρεαν εχεις με το comodo firewall και απο αντιικα επι πληρωμη με τη μεγαλυτερη αξιοπιστια norton,kaspersky,bitdefender στις εκδοσεις τους internet security (οχι antivirus μιας και δεν εχουν τον καθολικο ελεγχο στο firewall).

- στην ερωτηση σου ''Μπορεί κάποιος να παρακολουθεί το pc μου γνωρίζοντας την διεύθυνση ip;''
οχι αν δεν εχεις ιους δυνητικα επικινδυνους!
- εαν εχεις υποψιες ο,τι συμβαινει μια υποπτη δραστηριοτητα μπορεις απλα να κανεις φορματ ,με το φορματ οτι ιος υπαρχει δεν θα επιβιωσει!

Δημοσ.

Σωστός.

αυτα που αναφερεις δεν εχουν δικο τους firewall στις δωρεαν εκδοσεις αρα την εποπτεια του τειχους προστασιας την εχουν τα windows με μεγαλη ''ευπαθεια'' και σημαντικα προβληματα παντα.
επιλογη δωρεαν εχεις με το comodo firewall και απο αντιικα επι πληρωμη με τη μεγαλυτερη αξιοπιστια norton,kaspersky,bitdefender στις εκδοσεις τους internet security (οχι antivirus μιας και δεν εχουν τον καθολικο ελεγχο στο firewall).

- στην ερωτηση σου ''Μπορεί κάποιος να παρακολουθεί το pc μου γνωρίζοντας την διεύθυνση ip;''
οχι αν δεν εχεις ιους δυνητικα επικινδυνους!
- εαν εχεις υποψιες ο,τι συμβαινει μια υποπτη δραστηριοτητα μπορεις απλα να κανεις φορματ ,με το φορματ οτι ιος υπαρχει δεν θα επιβιωσει!

Σωστός. Το ξέχασα.

Αλλά και το Windows Firewall στα Windows Vista και νεότερα κάνει καλή δουλεία.

Αν πάντως θέλεις ένα πολύ καλό Firewall δοκίμασε το Comodo firewall.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...