Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

για όσους βρίσκονται στον χώρο θα ξέρουν πως η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Περιστερίου έχει σημαντικό πρόβλημα με το Internet.

Στην περιοχή της Ανθούπολης μιλάμε για συνδέσεις λίγο πάνω από μισό mbps. Που σημαίνει οτιδήποτε σύγχρονο (streaming, voip, κτλπ) απλα δε λειτουργεί. Το παραμικρό πράγμα από Windows updates μέχρι το κατέβασμα ενός μεγάλου αρχείου είναι πρακτικά αδύνατο. Εγώ είμαι Developer & Admin σε μεγάλη εταιρεία και δε μπορώ καν να δουλέψω με RDP/VNC οπότε αν συμβεί κάτι πρέπει να πάω στο γραφείο η δε κοπελιά μου έχει δικό της e-shop οπότε η χρήση είναι από δύσκολη εώς αδύνατη και αναγκάζεται να εργάζεται από αλλού.

Ρωτώντας δεξιά και αρίστερα έμαθα πως δε τα βρισκει (απο πριν το 2004) ο δημαρχος Παχατουριδης με τον ΟΤΕ στα σκαψιματα. Ο δημαρχος θελει ο ΟΤΕ να χρησιμοποιησει εργολαβους του δημου και ο ΟΤΕ δε συμφωνει και πλεον εχει αποσυρθει και απο το εργο και ειπε στον δημο κοψτε το λαιμο σας.

Ετσι εχουμε μεινει εμεις σε εποχες dial-up και δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Εχω πιασει και τον Δημαρχο και τον Αντιδημαρχο απο κοντα και με πονηρο χαμογελακι σου λενε ξερω τι μου λες αλλα σε γραφω στ' @@ μου.

Εχω ξανανοιξει θεμα εδω πριν κανα χρονο http://www.insomnia.gr/topic/502883-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-dslam-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1/και ρωτουσα τι και πως και πλεον θελω να παω σε επιπεδο καταγγελιων στην ΕΕΤΤ/μηνυσεων ακομα και για διαφυγοντα κερδη γιατι στην ουσια δουλευουμε (ή μαλλον δε μπορούμε να δουλεψουμε) απο το σπίτι.

Όποια συμβουλη ή βοηθεια θα ειναι πολυτιμη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εκεί στο Περιστέρι φίλε μου έχετε μπλέξει... Δυστυχώς μιλάμε για τον 3ο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας. Μόνος σου δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν οργανωθείτε αρκετοί ίσως κάτι να γίνει αλλά και πάλι όταν υπάρχει αδιαλαξία και ειρωνεία όπως λες μην περιμένεις και πολλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...