souz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως οχι... Sent from my iPhone 5 using Insomnia
peeperman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ο κωδικος μπορει να δωθει σε καποιον που δεν εχει οτε; Μόνο αν αγοράσεις επαγγελματική συνδρομή απο την ίδια τη FON https://corp.fon.com/en/wifi-for-your-business
GeoTheFurious Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν γινεται να το απενεργοποιησεις απο το interface του router;;Εψαξα αλλα δε το βρισκω πουθενα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 λογικά πρέπει να μιλήσεις με ΟΤΕ...
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν γινεται να το απενεργοποιησεις απο το interface του router;;Εψαξα αλλα δε το βρισκω πουθενα... ειτε απο το site ειτε τηλεφωνικως.λογικα το ρουτερ ειναι κλειδωμενο σαν admin οποτε και δεν γινεται.απλα ο οτε το απενεργοποιει απο μακρια που εχει full προσβαση.
broxopios Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τελικά δεν κατάλαβα αν αξίζει να το έχεις ενεργοποιημενο. Αν το έχεις πόση σύνδεση χάνεις στο σπίτι σου και τι κερδίζεις αν συνδέεσαι εκτός σπιτιού. Σε λίγες μέρες πρόκειται να βάλω ΟΤΕ TV και το ψάχνω λίγο.
me3ikan Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εξαρτάται που μένεις. π.χ. εδώ που είμαι εγώ ούτε που πρόκειται να μπει κανείς! Εγω όμως θα μπορώ να μπω από όπου θέλω!
broxopios Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απ' ότι διάβασα, έχει όριο τους 2 χρήστες. Όμως αυτοί οι 2 χρήστες έχουν όριο στη σύνδεση? Αν για παράδειγμα συγχρονίζω 15mb και το wifi fon μου παίρνει μόνο 1mb, τότε δεν έχω θέμα. Αν όμως με ρίχνει πολύ και και έχω θέμα στη σύνδεσή μου, δε θα το ήθελα.
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απ' ότι διάβασα, έχει όριο τους 2 χρήστες. Όμως αυτοί οι 2 χρήστες έχουν όριο στη σύνδεση? Αν για παράδειγμα συγχρονίζω 15mb και το wifi fon μου παίρνει μόνο 1mb, τότε δεν έχω θέμα. Αν όμως με ρίχνει πολύ και και έχω θέμα στη σύνδεσή μου, δε θα το ήθελα. 1 mbps νομιζω παιρνοουν.δεν ξερω αν ειναι Per user η συνολικα.επισης με την εμβελεια του zte κλαψτα χαραλαμπε.αν πασα στιγμη το απενεργοποιεις απο το site Νομιζω του οτε.αν το αφηνεις ανοιχτο συνεισφερεις στον κοσμο που θελει να μπει εξω απο το σπιτι του και το ιδιο και αυτοι συνεισφερουν στο να μπεις εσυ οταν βρεθεις εξω απο το σπιτι σου.
broxopios Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Την Παρασκευή μου πέρασαν την γραμμή ΟΤΕ και σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ. Το ανησυχητικό είναι ότι σε test speed που έκανα μου βγάζει download μέχρι 8.2mb και upload μέχρι 0,85. Διαφορά μεγάλη σε σχέση με τη forthnet που είχα πριν που μου συγχρόνιζε με 13mb περίπου download. Υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται το MY FON? Επίσης που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένο και πως μπορώ μέσω internet να το δω ή και να το αφαιρέσω?
yimmiyimmi Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Παιδια επειδη χρησιμοποιω την υπηρεσια,θεωρω οτι ειναι πολυ χρησιμη εχω 24αρα γραμμη και δεν εχω δει προβλημα ποτε στα κατεβασματα μου,αυτο που δινει στους χρηστες ειναι η δυνατοτητα του browsing και κανα youtube τιποτα παραπανω,το αλλο ειναι θεμα γραμμης καθαρα αν θελετε να κανετε bw τεστ τσεκαρετε απο το ιδιο σας το ρουτερ οι γραμμες dsl δεν κλειδωνουν απλα σε μια ταχυτητα μπορει σημερα να πιανω 13 και αυριο 8 μετραει ο φορτος γενικα.
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Την Παρασκευή μου πέρασαν την γραμμή ΟΤΕ και σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ. Το ανησυχητικό είναι ότι σε test speed που έκανα μου βγάζει download μέχρι 8.2mb και upload μέχρι 0,85. Διαφορά μεγάλη σε σχέση με τη forthnet που είχα πριν που μου συγχρόνιζε με 13mb περίπου download. Υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται το MY FON? Επίσης που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένο και πως μπορώ μέσω internet να το δω ή και να το αφαιρέσω? απο τo my.otenet.gr το βλεπεις.αν ειναι ανοιχτο απλα θα βλεπεις και δευτερο ssid My fon ή οπως αλλιως το ονομαζει ο οτε.πες μας καταρχην ποσο συγχρονιζεις με τον οτε(χαρακτηρηστικα γραμμης).σιγουρα λιγοτερο ειδικα αν εχεις zte οπως επισης σιγουρα λιγοτερο διοτι η Forthnet παιζει με 6 margin και ο οτε με 9.οποτε απο εκει χανεις 1 me 1,5 mbit σιγουρα.αν τωρα συγχρονιζεις 13 αλλα κατεβαζεις με 8 τοτε μπορει να φταιει οτι πχ εισαι wireless να φταιει το καναλι να φταιει η συμβατοτητα ασυρματης καρτας με ρουτερ ή απλα το τεστ που ετρεξες.παντα δοκιμες με καλωδιο ethernet και χωρις να κατεβαζει καποιος αλλος.και απο καποιο Ftp site ή καποιο γρηγορο site πχ www.nvidia.com www.apple.com www.ati.com Παιδια επειδη χρησιμοποιω την υπηρεσια,θεωρω οτι ειναι πολυ χρησιμη εχω 24αρα γραμμη και δεν εχω δει προβλημα ποτε στα κατεβασματα μου,αυτο που δινει στους χρηστες ειναι η δυνατοτητα του browsing και κανα youtube τιποτα παραπανω,το αλλο ειναι θεμα γραμμης καθαρα αν θελετε να κανετε bw τεστ τσεκαρετε απο το ιδιο σας το ρουτερ οι γραμμες dsl δεν κλειδωνουν απλα σε μια ταχυτητα μπορει σημερα να πιανω 13 και αυριο 8 μετραει ο φορτος γενικα. το φορτο ειναι ασχετο με το θεμα συγχρονισμου. υπαρχει δεν υπαρχει φορτος στο dslam μπορει και στις 2 περιπτωσεις να συγχρονιζεις στα 13 και στην μια να κατεβαζεις με 13 ενω στην αλλη να κατεβαζεις με 10 ειδικα ωρες αιχμης.ο συγχρονισμος θα λεει 13.αν αλλαζει ο συγχρονισμος ειναι θεμα γραμμης οχι φορτου.το crosstalk παει σε αλλη κατηγορια. 1
broxopios Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 απο τo my.otenet.gr το βλεπεις.αν ειναι ανοιχτο απλα θα βλεπεις και δευτερο ssid My fon ή οπως αλλιως το ονομαζει ο οτε.πες μας καταρχην ποσο συγχρονιζεις με τον οτε(χαρακτηρηστικα γραμμης).σιγουρα λιγοτερο ειδικα αν εχεις zte οπως επισης σιγουρα λιγοτερο διοτι η Forthnet παιζει με 6 margin και ο οτε με 9.οποτε απο εκει χανεις 1 me 1,5 mbit σιγουρα.αν τωρα συγχρονιζεις 13 αλλα κατεβαζεις με 8 τοτε μπορει να φταιει οτι πχ εισαι wireless να φταιει το καναλι να φταιει η συμβατοτητα ασυρματης καρτας με ρουτερ ή απλα το τεστ που ετρεξες.παντα δοκιμες με καλωδιο ethernet και χωρις να κατεβαζει καποιος αλλος.και απο καποιο Ftp site ή καποιο γρηγορο site πχ www.nvidia.com www.apple.com www.ati.com Το margin τι είναι. Και γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στις 2 εταιρίες? Όταν λες να τσεκάρω από ftp site? Προτείνεις κάποιο? Επίσης από τα 3 site που πόσταρες, πως τσεκάρω τη σύνδεση. Στα γρήγορα που είδα, δεν βρήκα κάτι. Ελπίζω να μη βγαίνω πολύ offtopic.
Mesqal Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παιδια επειδη προς το παρων δεν μπορω να βαλω τηλ. και ιντερνετ, και επειδη κοντα μου εχει πολλα ote wifi fon, οποιος εχει ενεργοποιημενο οτε fon και θελει και μπορει ας μου δανεισει το pass του (με το αζημιωτο βεβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα