Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω ενα περιεργο προβλημα με εναν υπολογιστη μου. Οτι συσκευη προσπαθω να συνδεσω πανω του με usb, ταμπλετ-κινητο, ενω το αναγνωριζει στην αρχη και παει να κανει εγκατασταση τους οδηγους, μετα βγαζει μηνυμα οτι ο οδηγος δεν εγκατασταθηκε με επιτυχια, και απο εκει και περα δεν την βλεπει καν οσες φορες την συνδεσω-ξεσυνδεσω. Εχω δοκιμασει να εγκαταστησω και τους αντιστοιχους drivers που προτεινει ο καθε κατασκευαστης της συσκευης αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Στα αλλα pc που εχω τις βλεπει ολες κανονικα. Το pc φοραει windows 7 professional N.

Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι αλλο να δοκιμασω?

Δημοσ.

windows 7 professional N -----> απο πανεπιστημιο;;; (οχι οτι εχει καμια σχεση...)

Προσφατα περασα σε laptop τα συγκεκριμενα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα...

Συνδεω φωτογραφικη,usb stick,2.5αρη εξωτερικο σκληρο (θηκη απο ebay) χωρις να μου εχει παρουσιαστει κατι...

Την πρωτη φορα εκαναν κανονικα την εγκατασταση και ολα μια χαρα...

Δοκιμασες σε αλλη usb θυρα;

Επισης αν μπορεις δοκιμασε σε αλλο pc με windows 7 τα συγκεκριμενα κινητο,tablet να δεις αν συνδεονται κανονικα...

Δημοσ.

Ναι απο πανεπιστημιο ειναι.. Τα εχω δοκιμασει ολα σε αλλο pc και δουλευαν ολα κανονικα. Εχω δοκιμασει ολες τις usb με τα ιδια αποτελεσματα.. Αν συνδεσω στικακια η εξωτερικο σκληρο λειτουργουν κανονικα... Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα κινητα, 2 ταμπλετ, και μολις δοκιμασα και την φωτογραφικη μηχανη με το ιδιο αποτελεσμα (σφαλμα drivers)..

Δημοσ.

Μήπως είναι 64μπιτα τα 7άρια και οι drivers 32μπιτοι; Πήγαινε πίνακα ελέγχου και διέγραψε όλες τις συσκευές που έχουν ερωτηματικό ή θαυμαστικό. Μετά τρέξε το setup για το κινητό και μετά σύνδεσε το κινητό (μάλλον θα στο ζητήσει η εγκατάσταση).

Δημοσ.

Κάνε ένα System Restore (συνήθως δεν βοηθάει πάντως, τουλάχιστων σε εμένα, αλλά κάντο, ποτέ δεν ξέρεις), και βρες από το διαδίκτυο τους drivers (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ DRIVERS ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ) και να τους εγκαταστήσεις.

Αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, και δεν σε πειραζει,  να κάνεις format.

Δημοσ.

Θα τα δω αυτα που ειπατε και θα σας ενημερωσω αν και το φορματ δεν ειναι στο προγραμμα αλλα δεν βλεπω να το γλιτωνω.

Απλα μου φαινεται περιεργο γιατι στον εναν υπολογιστη συνδεονται ολα κανονικα χωρις να περασω κανεναν driver των συσκευων απλα το συνδεω την βλεπει και λεει ετοιμη για χρηση χωρις τιποτα αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...