Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ε αρα θεμα hardware μυριζει οντως

Εκανα edit το post ;)

Το περιεργο/θετικο ειναι πως δουλευει ομως με ubuntu και ο σκληρος ειναι οκ, οποτε υπαρχει φως στον οριζοντα.

• Like 1
Δημοσ.

windows σπασμενα με service pack 1 τα έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές δεν έχουν πρόβλημα..το θέμα είναι ότι πλέον ακόμα κ να προσπαθήσω να κάνω επανεγκατάσταση λειτουργικού δε μπορώ να το κάνω διότι κάνει επαννεκίνηση και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης!

• Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι ότι πλέον ακόμα κ να προσπαθήσω να κάνω επανεγκατάσταση λειτουργικού δε μπορώ να το κάνω διότι κάνει επαννεκίνηση και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης!

Ασχημο αυτο το "πλεον". To ubuntu συνεχιζει να παιζει κανονικα? Για ποση ωρα το εχεις δοκιμασει? Αναγνωριζει ολο το hardware?

Δημοσ.

κοιτα, δεν ξερω για ubuntu, αλλα οπως ειπε κ ο gio για ποση ωρα το τρεξες;

στο safe mode δεν φορτωνονται ολες οι συσκευες/drivers, παρα μονο οτι χρειαζεται για να φορτωσει τα minimal του λειτουργικου,

λογικο μου φαινεται να σου παιζει

Δημοσ.

Καλησπέρα

Το συγκεκριμένο μοντέλο βγάζει αυτό το πρόβλημα δλδ επανεκκίνηση κατά την διάρκεια εγκατάστασης windows ή επανεκκίνηση μετά το logο των windows είναι πρόβλημα καθαρά μητρικής . Δεν νομίζω ότι θα σου λυθεί το πρόβλημα με κανέναν driver . Προτεινω να το στειλεις για επισκευή μητρικής Οχι ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Δημοσ.

καλημέρα

Τελικά το πρόβλημα επιδεινώθηκε! Πλέον κάνει επανεκκίνηση ακόμα και όταν είμαι στο bios... Έχω ελέγξει τα πάντα..είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι στη μητρική.. περίεργα πάντως τα συμπτώματα πρώτη φορά μου έτυχε αυτό και να είναι τόσο σοβαρό.. Πάντως παιδιά ευχαριστώ όλους για την βοήθεια..

Δημοσ.

με ρεύμα απο πρίζα/τροφοδοτικό το λειτουργείς;;με πανω την μπαταρία?η χωρίς μπαταρία με σκέτο καλώδιο/πρίζα?

Δημοσ.

με ρεύμα απο πρίζα/τροφοδοτικό το λειτουργείς;;με πανω την μπαταρία?η χωρίς μπαταρία με σκέτο καλώδιο/πρίζα?

μόνο με το καλώδιο ρεύματος.. μπαταρια δεν έχω..

Δημοσ.

μόνο με το καλώδιο ρεύματος.. μπαταρια δεν έχω..

το έχεις μετρήσει να δείς αν βγάζει σωστή τάση ρεύματος;;

AN όχι καλό είμαι να το κοιτάξεις/μετρήσεις με κάποιο πολύμετρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...