Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ε αρα θεμα hardware μυριζει οντως Εκανα edit το post Το περιεργο/θετικο ειναι πως δουλευει ομως με ubuntu και ο σκληρος ειναι οκ, οποτε υπαρχει φως στον οριζοντα. 1
dimirov Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 windows σπασμενα με service pack 1 τα έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές δεν έχουν πρόβλημα..το θέμα είναι ότι πλέον ακόμα κ να προσπαθήσω να κάνω επανεγκατάσταση λειτουργικού δε μπορώ να το κάνω διότι κάνει επαννεκίνηση και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το θέμα είναι ότι πλέον ακόμα κ να προσπαθήσω να κάνω επανεγκατάσταση λειτουργικού δε μπορώ να το κάνω διότι κάνει επαννεκίνηση και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης! Ασχημο αυτο το "πλεον". To ubuntu συνεχιζει να παιζει κανονικα? Για ποση ωρα το εχεις δοκιμασει? Αναγνωριζει ολο το hardware?
dimirov Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ναι τρεχει κανονικά και αναγνωρίζει τα πάντα..αν υπήρχε όμως προβλημα hardware θα επαιζαν τα ububtu?
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 κοιτα, δεν ξερω για ubuntu, αλλα οπως ειπε κ ο gio για ποση ωρα το τρεξες; στο safe mode δεν φορτωνονται ολες οι συσκευες/drivers, παρα μονο οτι χρειαζεται για να φορτωσει τα minimal του λειτουργικου, λογικο μου φαινεται να σου παιζει
koev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα Το συγκεκριμένο μοντέλο βγάζει αυτό το πρόβλημα δλδ επανεκκίνηση κατά την διάρκεια εγκατάστασης windows ή επανεκκίνηση μετά το logο των windows είναι πρόβλημα καθαρά μητρικής . Δεν νομίζω ότι θα σου λυθεί το πρόβλημα με κανέναν driver . Προτεινω να το στειλεις για επισκευή μητρικής Οχι ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
dimirov Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 καλημέρα Τελικά το πρόβλημα επιδεινώθηκε! Πλέον κάνει επανεκκίνηση ακόμα και όταν είμαι στο bios... Έχω ελέγξει τα πάντα..είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι στη μητρική.. περίεργα πάντως τα συμπτώματα πρώτη φορά μου έτυχε αυτό και να είναι τόσο σοβαρό.. Πάντως παιδιά ευχαριστώ όλους για την βοήθεια..
coolerman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 με ρεύμα απο πρίζα/τροφοδοτικό το λειτουργείς;;με πανω την μπαταρία?η χωρίς μπαταρία με σκέτο καλώδιο/πρίζα?
dimirov Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 με ρεύμα απο πρίζα/τροφοδοτικό το λειτουργείς;;με πανω την μπαταρία?η χωρίς μπαταρία με σκέτο καλώδιο/πρίζα? μόνο με το καλώδιο ρεύματος.. μπαταρια δεν έχω..
coolerman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 μόνο με το καλώδιο ρεύματος.. μπαταρια δεν έχω.. το έχεις μετρήσει να δείς αν βγάζει σωστή τάση ρεύματος;; AN όχι καλό είμαι να το κοιτάξεις/μετρήσεις με κάποιο πολύμετρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα