dimirov Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας, Έχω αυτό το λάπτοπ, toshiba satellite l300 και ξαφνικά άρχισε να μου κάνει restart από μόνο του. Με το που φορτώνουν τα windows 7 μέσα σε 5 λεπτά το κάνει. Του έχω κάνει φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση των windows κ πάλι το πρόβλημα δεν λύθηκε. Έχω κάνει και εσωτερικό καθαρισμό μη τυχόν ήταν λόγω θερμοκρασίας αλλά τα ίδια κάνει. Μνήμες και δίσκος ελέγθηκαν και είναι οκ.Μόνο σε safe mode δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα είναι στη μητρική..
soteras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τον εσωτερικο καθαρισμο πως τον εννοεις απλο φυσιμα η ανοιγμα και καθαρισμα?Οταν κλεινει ειναι ζεστουλε πεταει μπλε οθονη?
dimirov Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εννοώ άνοιγμα και σωστό καθάρισμα, όχι απλό φύσιμα. Δεν έχει θέμα θερμοκρασίας σίγουρα! Δεν μου πετάει ούτε μπλε οθόνη ούτε κανένα άλλο σφάλμα γι'αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι..
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Απενεργοποιησε τα αυτοματα restart σε περιπτωση μπλε οθονης και ανεβασε καπου τα minidumps, εαν υπαρχουν (C:\WIndows\Minidump) 1
dimirov Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μνήμες τσέκαρα με memtest , δίσκο με hdd regenerator.. Έχω απενεργοποιησει τα αυτοματα restart, δεν υπήρχε αποτέλεσμα..minidumps δεν υπάρχουν..
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Με το που φορτώνουν τα windows 7 μέσα σε 5 λεπτά το κάνει.Ακομα και εαν απλα το αφησεις ανοιχτο, χωρις να κανεις απολυτως τιποτα? Του έχω κάνει φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση των windows κ πάλι το πρόβλημα δεν λύθηκε.Το μονο που εχεις περασει ειναι τα Windows 7 (..service pack?) και τιποτα αλλο?..drivers? Γενικα, θυμασαι καποια αλλαγη (software/hardware) πριν ξεκινησουν τα restarts? Τελος, εχεις δοκιμασει καποια live usb εκδοση linux (πχ ubuntu)? Εμφανιζεται και εκει το προβλημα?
dimirov Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 κλείνει χωρίς να κάνω καμία ενέργεια απλά το ανοίγω και σε λίγα λεπτά κάνει μόνο restart συνέχεια.. πέρασα τα windows 7 και μου το έκανε από την αρχή μετά πέρασα drivers κ ενημερώσεις με τα χίλια ζόρια αλλά κ πάλι τα ίδια. Στο event viewer βλέπω error Service Control Manager 7001 , 7026, 7036 και DistributedCOM 10005 Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά τα error Ετρεξα και live ubuntu δίχως πρόβλημα.
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 δεν μας εβαλες τα description απο κατω, αλλα συμφωνα μ αυτο: http://forums.techarena.in/windows-xp-support/777361.htm φαινεται να ειναι καποιο θεμα με τους drivers, καθε φορα εγκαθιστας το ιδιο driver package; δοκιμασε με κανα αλλο, αλλη εκδοση κλπ
dimirov Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 και εγώ μητρική πιστεύω..Το προβλημά υπάρχει και πριν την εγκατάσταση των drivers οπότε μη στέκεστε τόσο στο λειτουργικό.. Απλά με προβληματίζει το γεγονός ότι τρέχει κανονικά σε safe mode αλλά και σε live ubuntu..
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 φαινεται να ειναι καποιο θεμα με τους drivers, καθε φορα εγκαθιστας το ιδιο driver package; Για αυτο ρωτησα νωριτερα: Το μονο που εχεις περασει ειναι τα Windows 7 (..service pack?) και τιποτα αλλο?..drivers? Και η απαντηση ηταν: πέρασα τα windows 7 και μου το έκανε από την αρχή μετά πέρασα drivers κ ενημερώσεις με τα χίλια ζόρια αλλά κ πάλι τα ίδια. Αρα εαν ισχυουν τα παραπανω, ακομα και οταν υπαρχουν μονο native windows drivers, εμφανιζεται και παλι το προβλημα. Η λειτουργια του ubuntu σε live mode σε συνδυασμο με το OK απο το HDD test, ειναι θετικη απο αποψη hardware. Να ρωτησω για μια ακομα φορα μια και δεν απαντηθηκε: Service Pack 1 μπηκε? Ειναι ενσωματωμενο στο cd των Windows? Επισης, μιλαμε για αυθεντικα και καθολου πειραγσμενο cd windows? Τελος, εχεις δοκιμασει με διαφορετικο cd? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα