jimis888 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ το έψαχνα, δοκίμασε κωδικό CYBER στο checkout. edit: Ναι αυτό είναι... Γαμώ μόλις πήρα θήκη ξαναμπαίνω σε έξοδα! Ευχαριστώ τον TS CYBER στο checkout ισχυει για ολα τα προιοντα; μιλαμε για αυτοκολλητα ετσι; αυτα μετα ειναι ευκολο να βγουν απτο κινητο;
alextrela172 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ το έψαχνα, δοκίμασε κωδικό CYBER στο checkout. edit: Ναι αυτό είναι... Γαμώ μόλις πήρα θήκη ξαναμπαίνω σε έξοδα! Ευχαριστώ τον TS CYBER στο checkout ισχυει για ολα τα προιοντα; μιλαμε για αυτοκολλητα ετσι; αυτα μετα ειναι ευκολο να βγουν απτο κινητο; Ναι για ολα τα προϊόντα που βλέπεις στις συσκευές είτε κινητά,είτε tablet είτε pc είτε οτιδήποτε αλλο.Αυτοκόλλητα μονο.Ναι εύκολα βγαίνουν.Sent from my iPad using Insomnia<p>Έχω προσπαθήσει 6-7 φόρες από το απόγευμα με paypal και μου βγάζει αυτό</p> <div> </div> <div> </div> Ξαναδοκιμασε σήμερα. Και στα 2 που παρήγγειλα στο ένα μου έβγαλε την μια φορά το μήνυμα αυτό αλλα μετά 5 λεπτά έγινε κανονικά η διαδικασία. Στο δεύτερο με την μια έγινε η αγορά χωρις πρόβλημα. Ίσως αν δοκιμάζει απο άλλον browser. Sent from my iPad using Insomnia
kourou13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ξαναδοκιμασε σήμερα. Και στα 2 που παρήγγειλα στο ένα μου έβγαλε την μια φορά το μήνυμα αυτό αλλα μετά 5 λεπτά έγινε κανονικά η διαδικασία. Στο δεύτερο με την μια έγινε η αγορά χωρις πρόβλημα. Ίσως αν δοκιμάζει απο άλλον browser. Sent from my iPad using Insomnia Δεν με θέλει... Χρησιμοποίησα 2 λογαριασμούς, 2 πιστωτικές, με χρέωση σε paypal ή απευθείας στη πιστωτική αλλά τίποτα... Τα παρατάω... υγ. με chrome, ie και ipad
xetasa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παρήγγειλα χθες με χρέωση πιστωτικής κάρτας, προχώρησε η αγορά αλλά δεν μου έχει έλθει ακόμα επιβεβαίωση στο e-mail μου. Επίσης σήμερα μου εστάλη sms στο κινητό μου ότι απενεργοποιήθηκε η πκ μου (!) λόγω της χθεσινής συναλλαγής και αφού τους πήρα τηλέφωνο και τους απάντησα σε καμιά 20αριά ερωτήσεις μου την ξαναενεργοποίησαν. Μου είπαν ότι η συναλλαγή εγκρίθηκε αλλά απανεργοποιήθηκε η πκ για λόγους ασφαλείας! Λίγο περίεργα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα