Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα!Πρόσφατα μετακόμισα και το νέο σπίτι έχει αρκετή υγρασία. Με έναν μικρό μετρητή βλέπω ότι πιάνει 70-85%. Γενικά, τις πολύ κρύες μέρες τα κουφώματα καλύπτονται με σταγόνες νερού.Έχω το Site: Zalman Z9 Plus που έχει διάτρητο πλαϊνό. Υπάρχει περίπτωση η υψηλή υγρασία να προκαλέσει πρόβλημα στο hardware; Αξίζει να αντικαταστήσω το rear panel;Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλυτερα να μετακομισεις λεω εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αντι να κλαις για τα κοκαλακια σου κλαις για τον υπολογιστη; Αν δεν φυγεις απο κει οπως σου λεει το παλικαρι απο πανω καλο ειναι να αεριζεις καλα το σπιτι, μην σου πω ολη μερα να εχεις ενα παραθυρο ενα δαχτυλο ανοιχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλυτερα να μετακομισεις λεω εγω. :-P Στη Θεσσαλονική αυτά τα φαινόμενα υγρασίας είναι συνηθισμένα.. Αντι να κλαις για τα κοκαλακια σου κλαις για τον υπολογιστη; Αν δεν φυγεις απο κει οπως σου λεει το παλικαρι απο πανω καλο ειναι να αεριζεις καλα το σπιτι, μην σου πω ολη μερα να εχεις ενα παραθυρο ενα δαχτυλο ανοιχτο. Έχω αφυγραντήρα. Άλλωστε η μετακόμιση είναι προσωρινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αναλογα που ακριβως μενεις, παντως φυγε απο εκει στο λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Προβλημα με υγρασια ειχα και εγω λογω οτι εχω την ταρατσα απο πανω μου δεν υπαρχει μονωση και στο ταβανι επιανε μουχλα μυκητες. Θερμανση ειχα καλοριφερ αλλα το προβλημα προβλημα. Απο τοτε που εβαλα τζακοσομπα δεν εχω ξαναδει ιχνη μουχλας ακομα και στο σαλονι που το εχω κλειστο και ειναι παγωμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα! Πρόσφατα μετακόμισα και το νέο σπίτι έχει αρκετή υγρασία. Με έναν μικρό μετρητή βλέπω ότι πιάνει 70-85%. Γενικά, τις πολύ κρύες μέρες τα κουφώματα καλύπτονται με σταγόνες νερού. ... Αν δεν ζεστάνεις το χώρο με κάποιο τρόπο μέχρι να στεγνώσει, ο υπολογιστής θα είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.shock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αγόρασε εναν αφυγραντηρα (τουλάχιστον 20lt) και θα βρεις την υγειά σου...άσε που θα βοηθήσει και πάρα πολύ στο θέμα της θέρμανσης του σπιτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 :-P Στη Θεσσαλονική αυτά τα φαινόμενα υγρασίας είναι συνηθισμένα.. Έχω αφυγραντήρα. Άλλωστε η μετακόμιση είναι προσωρινή. Στη θεσσαλονικη ζω και μεγαλωσα για 48 χρονια, υγρασια φιλε μου στα κουφωματα δεν ειναι κατι συνηθισμενο εδω. Καλυτερα να μετακομισεις εαν θες την υγεια σου!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αγόρασε εναν αφυγραντηρα (τουλάχιστον 20lt) και θα βρεις την υγειά σου...άσε που θα βοηθήσει και πάρα πολύ στο θέμα της θέρμανσης του σπιτιού. Έχω ήδη αφυγραντήρα και βοηθάει πάρα πολύ. Απλά δεν μπορώ να το δουλεύω 24/7.. Για τους υπολοιπους: Το σπιτι αυτό ειναι των γονιών μου, έζησα εδώ 18 χρονια και οι γονεις μου 21. Όλοι είμαστε μια χαρά. Από συζήτηση με γείτονες και φίλους στη γειτονιά, όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα εδώ. Δεν υπάρχει μούχλα ούτε τίποτα. Μόνο ο αέρας έχει αυξημένη υγρασία και αυτό με προβλημάτισε. Αν έχει κάποιος σχόλιο στο θέμα του hardware ας το πει. EDIT: Ο χώρος είναι ζεστός για αυτό και υγραίνονται μόνο τα κουφώματα που είναι κρύα απ'έξω και ζεστά από μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει αρα μιλουσες για αλλο και μας ανεφερες αλλο. Αλλο η υγρασια του αερα, για παραδειγμα οπως αναφερουν αυτοι που μενουν στη Περαια και αλλη η υγρασια στα κουφωματα!!! Την απαντηση στο ερωτημα σου μαλλον θα τη δωσει κανεις ηλεκτρονικος στο επαγγελμα ή ηλεκτρολογος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει αρα μιλουσες για αλλο και μας ανεφερες αλλο. Αλλο η υγρασια του αερα, για παραδειγμα οπως αναφερουν αυτοι που μενουν στη Περαια και αλλη η υγρασια στα κουφωματα!!! Την απαντηση στο ερωτημα σου μαλλον θα τη δωσει κανεις ηλεκτρονικος στο επαγγελμα ή ηλεκτρολογος! Όπως έγραψα υπάρχει υγρασια στον αέρα που προκαλεί το νερό στα κουφώματα. Νομίζω ότι είναι αρκετά συγκεκριμένο. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αποψη μου και χωρις να ειμαι ειδικος , αν δεν συμπυκνωνεται η υγρασια δεν θα εχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα