Angelcrow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μέσο χρήστη με πολύ μικρή εμπειρία στους υπολογιστές (πηρα pc το 2008 σε ηλικα 27 χρονών) και ξεκίνησα με τα Xp σε εναν dual core.Με βόλεψαν πολύ αλλά ήθελα να δω και τα 7αρια και τα λάτρεψα οπότε τα xp πήραν πόδι. Πριν κάνα χρόνο έφτιαξα ενα καλό pc και αποφάσισα να βάλω τα 8αρια αν και άκουγα τα χειρότερα λόγο έλλειψης start menu που δε το χρησιμοποιουσα και ποτέ αλλά και λογο οτι πολλοί φίλοι μου πολύ πιο ψαγμένοι στο θέμα μου τα πρότειναν φανατικά. Τελικά τα έβαλα και μπορώ να πω οτι τα λατρεύω.Ακομα δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έφαγαν πόλεμο αν και το ξαναλέω οτι εγω στο pc μου δε κάνω και τίποτα τρομερές διεργασίες ώστε να κρίνω καλύτερα. Φίλτατε κάποτε υπήρχε το dos και τα pc ήταν νεκρά επειδή δεν υπήρχε καν το internet διαδεδομένο και φτηνό όπως είναι τώρα!Προσωπικά το 1994 είχα αγοράσει βιβλίο για το Dos!Μετά από 15 format που μου έκανε ο νονός μου εξήγησε 10 βασικά πράγματα και μου έδειξε πέντε βασικά εργαλεία όπως Norton Commander, Norton Disk Doctor, Norton Disk Tree κτλ και ο 286 με 40 MB HDD και 1ΜΒ Ram άρχισε να ρολάρει! Κάποια στιγμή η Microsoft έκανε την επανάσταση με τα Windows 95 και όλα άρχισαν να γίνονται χωρίς ΠΟΝΟ και φυσικά όλοι άρχισαν να ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ! Μην νιώθεις μειονεκτηκά καθόλου όυτε και εμείς κάνουμε επί της ουσίας κάτι το επιστημονικά εξειδικευμένο όπως η άναλυση της θεωρίας της σχετικότητας! Απλά χρησιμοποιούμαι ένα εργαλείο, το PC στη προκειμένη περίπτωση για να κάνουμε τη δουλειά μας, να διασκεδάσουμε, να σερφάρουμε και φυσικά να ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ήθελα καν να βλέπω 8.1, αναγκάστηκα όμως μετά την αναβάθμιση του υπολογιστή μου να τα εγκαταστήσω. Τους έδωσα λίγο χρόνο έβαλα και classic start(σπάνια το χρησιμοποιώ) και από τότε έχω κολλήσει. Δεν θα γύριζα σε 7 τώρα με τίποτα. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μέσο χρήστη με πολύ μικρή εμπειρία στους υπολογιστές (πηρα pc το 2008 σε ηλικα 27 χρονών) και ξεκίνησα με τα Xp σε εναν dual core.Με βόλεψαν πολύ αλλά ήθελα να δω και τα 7αρια και τα λάτρεψα οπότε τα xp πήραν πόδι. Πριν κάνα χρόνο έφτιαξα ενα καλό pc και αποφάσισα να βάλω τα 8αρια αν και άκουγα τα χειρότερα λόγο έλλειψης start menu που δε το χρησιμοποιουσα και ποτέ αλλά και λογο οτι πολλοί φίλοι μου πολύ πιο ψαγμένοι στο θέμα μου τα πρότειναν φανατικά. Τελικά τα έβαλα και μπορώ να πω οτι τα λατρεύω.Ακομα δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έφαγαν πόλεμο αν και το ξαναλέω οτι εγω στο pc μου δε κάνω και τίποτα τρομερές διεργασίες ώστε να κρίνω καλύτερα. Άλλο 8 και άλλο 8.1. Τα 8 ήταν απαράδεχτα γιατί είχαν την επιμονή της εταιρίας να σου πλασάρουν τα πλακάκια με το ζόρι. Κι εγώ έβαλα 8.1 μετά από 7 και είμαι σούπερ και περιμένω τα 10 για να ισιώσουμε μια και καλή. Τα Xp για την εποχή τους ήταν ένα καταπληκτικό λειτουργικό σύστημα, αλλά οι εποχές αλλάζουν. Έχω τρέξει τα πάντα από τα 3.10 μέχρι τα 8.1. Προσωπική μου άποψη είναι πως τα 7 8.1 και XP είναι πολύ καλά λειτουργικά σταθερά και με ένα classic shell στα 8.1 είσαι σούπερ. Σαν ταχύτητα και σταθερότητα τα 7 και 8 είναι εξ ίσου αξιόπιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τα w8.1 είναι τα καλύτερα windows που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα ... Δεν είναι τυχαίο που τα κατακρίνουν όσοι τα έχουν δουλεψει 1-2 μέρες ! Και όσοι έχουν πάει στα 8,1 πριν πάνε τα κατέκριναν και τώρα έχουν μετανιώσει και τους αρέσουν ! Απλά η προκατάληψη του κόσμου δεν τους αφήνει να δουν ! Έχω χρησιμοποιεισει όλα τα windows απο τα 98-millenium-xp-vista-7-8-8,1! Δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία χρήσης απο τα w8,1! Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιεισει κάποιος το metro UI ( αυτό με τα κουτάκια) ...μπορει κανονικά να έχει ντεσκτοπ και ότι είχε στα 7 και στα χπ τόσα χρόνια ! Απλά όταν τους προσφέρεται κάτι παραπάνω (metro UI) κομπλάρουν και τα χάνουν λες και έχει αλλάξει όλη η θεωρία του σύμπαντος ! Και παρεπιπτοντος αν κάποιος έχει και ταμπλετ w8.1 τότε το metro UI ειναι θεϊκό !! Δοκιμάστε πριν κρίνετε ... Και δώστε χρόνο στους εαυτούς σας να προσαρμοστειτε και αν τότε δεν σας "βολέψει" πάσο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Πραγματικα εν ετει 2014, οσονουπω 2015 δεν βλεπω κανενα λογο για να προτιμησεις τα win XP απο τα 8.x. Χρησιμοποιω τα 8 απο τη στιγμη που κυκλοφορησαν (ακομα και σε vmware πιο πριν) και ειναι πολυ ευχρηστα απτη στιγμη που τα μαθεις και καλυτερο λογισμικο απολες τις αποψεις. Ας ξεκολλησουν πια ειδικα οι μεγαλυτερες ηλικιες και να δοκιμασουν κατι διαφορετικο, δεν εχουμε 2001 ! Έχεις δίκιο..ξεκόλλα από το να χρησιμοποιείς windows...δεν έχουμε 2001..! Έχω κάπου ένα pc με pentium,όχι από τις καινούριες μούφες,τις παλιές τις μονοπύρηνες...βρες μου driver για 8άρια.Και μετά συζητάμε γιατί κάποιος να βάλει xp. Μια φορά να δω ένα θέμα για windows,και να συζητηθεί κάτι τεχνικό και όχι πως είναι τα κουμπάκια που κάνεις κλικ..με τον καημό θα πάω.. Στο θέμα τώρα...ακόμα μιλάμε για xp..πότε θα πέσει κανάς ιός να γίνει το 13%, 2% απορώ.. Οι σέρβερ της εφορίας σε τι windows τρέχουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Άλλο 8 και άλλο 8.1. Τα 8 ήταν απαράδεχτα γιατί είχαν την επιμονή της εταιρίας να σου πλασάρουν τα πλακάκια με το ζόρι. Κι εγώ έβαλα 8.1 μετά από 7 και είμαι σούπερ και περιμένω τα 10 για να ισιώσουμε μια και καλή. Τα Xp για την εποχή τους ήταν ένα καταπληκτικό λειτουργικό σύστημα, αλλά οι εποχές αλλάζουν. Έχω τρέξει τα πάντα από τα 3.10 μέχρι τα 8.1. Προσωπική μου άποψη είναι πως τα 7 8.1 και XP είναι πολύ καλά λειτουργικά σταθερά και με ένα classic shell στα 8.1 είσαι σούπερ. Σαν ταχύτητα και σταθερότητα τα 7 και 8 είναι εξ ίσου αξιόπιστα. Ε ναι άλλο τα 8 και άλλο τα 8.1. Στο τελευταίο έκαναν την σούπερ προσθήκη ενός Start button, το οποίο σε πάει στα... "ενοχλητικά" πλακίδια. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία χρήσης απο τα w8,1! Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιεισει κάποιος το metro UI ( αυτό με τα κουτάκια) .. Αυτοί είστε. Πιάσε ένα windows..αυτό με τα κουτάκια.. :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδιά μόνο εμένα βολεύει απίστευτα το metro UI....έχω καταργήσει κάθε εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας εξαιτίας τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδιά μόνο εμένα βολεύει απίστευτα το metro UI....έχω καταργήσει κάθε εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας εξαιτίας τους Και τι επιφάνεια εργασίας είναι αυτή,χωρίς πράγματα να εργαστείς πάνω της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Θελετε να μαθεται γιατι ειναι τα πλακακια στα desktop/laptop σας? Shazam for PC Download on Windows 7/8/XP/Vista Asphalt 8 For PC Windows 7/XP http://youtu.be/zXYOR4ygQW0 Για να αποφυγεται Τωρα και στο Μελλον να φορτωνεται διαφορα αθλια VM,για να εχετε εφαρμογες που δε θα δουμε ισως ποτε σε desktop os! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jowl_tnt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ασύρματη κάρτα δικτύου PCI με drivers XP που δε δουλεύει σε 7, παίζει τέλεια σε 8,1. (Και γω εξεπλάγην!) Βαλτε κ metro στο Desktop στα 10 να γουσταρουμε..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
load Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις δίκιο..ξεκόλλα από το να χρησιμοποιείς windows...δεν έχουμε 2001..! Έχω κάπου ένα pc με pentium,όχι από τις καινούριες μούφες,τις παλιές τις μονοπύρηνες...βρες μου driver για 8άρια.Και μετά συζητάμε γιατί κάποιος να βάλει xp. Μια φορά να δω ένα θέμα για windows,και να συζητηθεί κάτι τεχνικό και όχι πως είναι τα κουμπάκια που κάνεις κλικ..με τον καημό θα πάω.. Στο θέμα τώρα...ακόμα μιλάμε για xp..πότε θα πέσει κανάς ιός να γίνει το 13%, 2% απορώ.. Οι σέρβερ της εφορίας σε τι windows τρέχουν; Σοβαρα τωρα? Ειναι σα να θες στο nissan cherry σου του 1970 τη λειτουργικοτητα και τη τεχνολογια των σημερινων.. απλα δε γινεται.. γιαυτο στα 15 χρονια που εχουν περασει απο τα ΧΡ δωσε 100 ευρω και παρε ενα κουτακι να κανεις τη δουλεια σου με τα 8 που δε θα παλευεις και με drivers. Εγω προσωπικα dual boot δουλευω με 8.1 και Ubuntu αλλα προφανως και το 90% των καταναλωτων θα επιλεξουν windows απτη στιγμη που ειναι πολυ πιο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandros82 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Θελετε να μαθεται γιατι ειναι τα πλακακια στα desktop/laptop σας? Shazam for PC Download on Windows 7/8/XP/Vista Asphalt 8 For PC Windows 7/XP http://youtu.be/zXYOR4ygQW0 Για να αποφυγεται Τωρα και στο Μελλον να φορτωνεται διαφορα αθλια VM,για να εχετε εφαρμογες που δε θα δουμε ισως ποτε σε desktop os! 1) γιατι να εχεις στο PC το shazam? αφου αν ακους ενα τραγουδι και εισαι στο PC τοτε ξερεις τι ακους. το shazam παντως δεν ειναι προνομιο μονο του android... 2) και δηλαδη θες να μας πεισεις οτι το asphalt 8 ειναι καλυτερο απο τα racing games για PC? Aκομα και games προ 16 χρονων ειναι καλυτερα απ'αυτο, https://www.youtube.com/watch?v=oCIDRyWUq2g και να τα εχω δοκιμασει και τα 2. 3) παντως κανενα απ'αυτα τα βιντεο δε δειχνουν windows 8.1 ... ουτε καν 8... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 1) γιατι να εχεις στο PC το shazam? αφου αν ακους ενα τραγουδι και εισαι στο PC τοτε ξερεις τι ακους. το shazam παντως δεν ειναι προνομιο μονο του android... 2) και δηλαδη θες να μας πεισεις οτι το asphalt 8 ειναι καλυτερο απο τα racing games για PC? Aκομα και games προ 16 χρονων ειναι καλυτερα απ'αυτο, https://www.youtube.com/watch?v=oCIDRyWUq2g και να τα εχω δοκιμασει και τα 2. 3) παντως κανενα απ'αυτα τα βιντεο δε δειχνουν windows 8.1 ... ουτε καν 8... Γιατι καποιοι ακουμε και ραδιοφωνο στο pc μας.Λιγοι φυσικα,για την ακριβεια,εγω και 2-3 κολλητοι ! Και το θεμα δεν ειναι το shazam ουτε το asphalt,αλλα οτι εχει ξεκινησει ενα ολοκληρο development μονο για παρτυ της mobile πλατφορμας και σιγα σιγα αφηνουν την desktop πλατφορμα στην απ'εξω. Αυτο ειναι το θεμα της ms και αυτο δεν θελει να σημβει. Και αφου δεν μπορει να προοθησει τις mobile συσκευες της,προτιμα να φερει την mobile αγορα μεσα στην desktop! Και αν εσενα δε σε ενδιαφερει,αυτο δε σημαινει οτι πολλοι συνανθρωποι που εχουν οργανωσει ολες τις δραστιριοτητες τους γυρο απο το κινητο και το tablet τους,θα κατσουν να ψαχνονται για εναλλακτικες του desktop. Γιατι αν ηταν ετσι,δε θα βλεπαμε τοση κινητοποιηση για VM οπως το bluestack και ενα καρο youtube videos και reviews που να εξηγουν πως να τρεχεις android app στο PC. Και ενα μικρο παραδειγμα απο συζητηση οσο αφορα αγορας windows tablet και που σκαλωνε ολη η κατασταση για μια εταιρικη εφαρμογη που ειχαν μονο για android και το ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ windows desktop πηρε τον πουλλο απο την εταιρια τους και δε βοηθησε καθολου να φυγουν απο το android και να παν στα windows! Απλα για να καταλαβεται μερικοι που οδευουμε και ποσο σωτηριο ισως αποδειχτει το "αθλιο" metro ui στα χρονια που μας ερχονται,σε μια εποχη που τα smartphones και τα mobile apps εχουν γινει η 24ωρη επεκταση των χεριων μας και το No1 εργαλειο/α τοσο για την προσωπικη οσο και επαγγελματικη ζωη και καθημερινοτητα!!! http://www.insomnia.gr/topic/513874-windows-tabletshybrids-γενικά/?p=53625445 Καλημέρα. Μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση ενα Windows 8 tablet να τρέξει μια εφαρμογή android μέσω emulation? Κάποιοι φίλοι που έχουν απηβδύσει με το android, θέλουν την λειτουργικότητα των win8 tablets, αλλα μια συγκεκριμένη εφαρμογή που τρέχουν για την δουλειά τους, υπάρχει μόνο για android. Με bluestack (κ.α emulation). Φυσικα οσο μεγαλυτερη ram τοσο καλυτερα θα τρεχει! Φυσικα και θα ρωτούσα εδω. Βασικά θέλουν ότι καλύτερο μπορούν να παρπυν μέχρι 350€. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπορούν να τρεξουν αυτό το ανδροειδες πρόγραμμα. Αφού μου λέτε πως υπάρχει τρόπος, τότε μια χαρά. Μια παρένθεση, αυτό το πρόγραμμα δεν βρίσκεται στο play store, παίζει κανα ρόλο; Τα παιδιά τσέκαραν το προγραμμα που δουλεύουν στα ταβλετ τους, με το bluestack στα pc τους, με 4 gb ram, και έμειναν ικανοποιημένοι απο ότι μου είπαν με το πως τρέχει. Αυτό το πρόγραμμα που τρέχουν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, με μια sql συνδέεται μεσω web, και καταγράφουν πωλήσεις/προιοντα κλπ. Θα υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά λέτε στην απόδοση σε ταβλετ απο τους υπολογιστες τους που το δοκιμασαν; Σε windows δεν μπορουν να το κανουν αυτο? Εχουν μονο android γι'αυτη τη δουλεια? Το θεμα ειναι τωρα να βρουμε κατι σε 4gb ram,να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα λογο μνημης! Είναι πωλητές, και ουσιαστικά η εφαρμογή που έχει φτιάξει η εταιρεία τους, τραβάει δεομένα απο τους σερβερ της, και ενημερώνει υπόλοιπα κλπ κλπ. Δεν τους έχει πλήρη πρόσβαση σε όλο το κομμάτι της database, παρά μόνο σε ότι τους αφορά. Και δυστηχώς η εφαρμογή τους τρέχει σε android και όχι σε windows native. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandros82 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι καποιοι ακουμε και ραδιοφωνο στο pc μας.Λιγοι φυσικα,για την ακριβεια,εγω και 2-3 κολλητοι ! Και το θεμα δεν ειναι το shazam ουτε το asphalt,αλλα οτι εχει ξεκινησει ενα ολοκληρο development μονο για παρτυ της mobile πλατφορμας και σιγα σιγα αφηνουν την desktop πλατφορμα στην απ'εξω. Αυτο ειναι το θεμα της ms και αυτο δεν θελει να σημβει. Και αφου δεν μπορει να προοθησει τις mobile συσκευες της,προτιμα να φερει την mobile αγορα μεσα στην desktop! Και αν εσενα δε σε ενδιαφερει,αυτο δε σημαινει οτι πολλοι συνανθρωποι που εχουν οργανωσει ολες τις δραστιριοτητες τους γυρο απο το κινητο και το tablet τους,θα κατσουν να ψαχνονται για εναλλακτικες του desktop. Γιατι αν ηταν ετσι,δε θα βλεπαμε τοση κινητοποιηση για VM οπως το bluestack και ενα καρο youtube videos και reviews που να εξηγουν πως να τρεχεις android app στο PC. Και ενα μικρο παραδειγμα απο συζητηση οσο αφορα αγορας windows tablet και που σκαλωνε ολη η κατασταση για μια εταιρικη εφαρμογη που ειχαν μονο για android και το ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ windows desktop πηρε τον πουλλο απο την εταιρια τους και δε βοηθησε καθολου να φυγουν απο το android και να παν στα windows! Απλα για να καταλαβεται μερικοι που οδευουμε και ποσο σωτηριο ισως αποδειχτει το "αθλιο" metro ui στα χρονια που μας ερχονται,σε μια εποχη που τα smartphones και τα mobile apps εχουν γινει η 24ωρη επεκταση των χεριων μας και το No1 εργαλειο/α τοσο για την προσωπικη οσο και επαγγελματικη ζωη και καθημερινοτητα!!! και τι σ'εμποδιζει να βγαλεις το κινητο απο την τσεπη και να τρεξεις το shazam απο εκει? πολυ σωστη η τοποθετηση σου περι mobile και desktop εποχων, αλλα δε με βρισκει συμφωνο στο τελικο συμπερασμα. χωρις να θελω να θιξω κανεναν φιλος. Η MS ειναι μια εταιρια που ναι, βλεπει την πιτα της desktop εποχης μας να μικραινει ή εστω να μη μεγαλωνει οσο θα θελε. βλεπει επισης οτι παρα τις προσπαθειες της να μεγαλωσει στη mobile πιτα αυτο της ειναι δυσκολο. Εκει ερχεται και λεει '' θα ενωσω το mobile και το desktop κομματι μου'' πραγμα που προσωπικα το βρισκω εξυπνο. ερχονται apps στις mobile πλατφορμες και μαζι με τα WP δειχνουν να παραγκονιζουν τη desktop πλατφορμα της. Αλλα αν δεις αυτα που παραθετεις, δε γραφουν οι συνφορουμιτες για το πως να κανουν μια desktop εφαρμογη να τρεξει σε android αλλα το αντιθετο, το desktop καλως ή κακως το εχουμε αναγκη. Η google πρεπει να βγαλει μια πολυ πιο keyboard και mouse friendly πλατφορμα για να πει οτι θα χτυπησει την MS και κατι τετοιο δε φαινεται να το εχουν στα σκαρια ακομα. Παντως το να παιζεις asphalt και οτι αλλο game σε mobile πλατφορμα ειναι εντελως ημιμετρο και αυτο συμβαινει επειδη δεν μπορουμε να ειμαστε συνεχεια μπροστα απο ενα pc, αλλα μπορουμε να φερνουμε το κινητο μπροστα μας συνεχεια. οσον αφορα το bluestacks.... ειναι μια απο τις πιο βαριες εφαρμογες στο PC μου και πραγματικα δειχνει ποσο κακογραμμενο λειτουργικο ειναι το android που χρειαζεται ενα σκασμο ραμ για να τρεξει αξιοπρεπως. οσον αφορα τις εταιρικες εφαρμογες, αν οσες εταιριες δε μπορουν να δωσουν ενα χιλιαρικο (δε νομιζω να κανει παραπανω) για να μπορεσουν οι εργαζομενοι τους να ειναι πιο παραγωγικοι, τοτε κακο του κεφαλιου τους. edit: ξαναδιαβαζωντας τα γραφομενα σου εχω την εντυπωση οτι λεμε το ιδιο πραγμα τελικα... sorry, δεν κατανοησα επακριβως τι εγραφες, απλα το εξεφρασες αρκετα πολυπλοκα νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firstroad Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αυτά τα στατιστικά τα βγάζουν κάποιες εταιρίες που μετράνε συνδέσεις δεκάδων χιλιάδων ιστότοπων (πχ netApplications) μην παραπληροφορείτε τα Στατιστικά αυτά βγαίνουν πάντα από υπολογιστές οι οποίοι αγοράζονται με εγκατεστημένα εξ αρχής τα 8.1.καλύτερα να αναφέρουν στατιστικά από μεμονωμένες άδειες των 8.1 Α!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα