Προς το περιεχόμενο

Περίπου ίδιο το μερίδιο αγοράς για τα Windows 8.1 και Windows XP

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η MS ειναι μια εταιρια που ναι, βλεπει την πιτα της desktop εποχης μας να μικραινει ή εστω να μη μεγαλωνει οσο θα θελε. βλεπει επισης οτι παρα τις προσπαθειες της να μεγαλωσει στη mobile πιτα αυτο της ειναι δυσκολο.

Εκει ερχεται και λεει '' θα ενωσω το mobile και το desktop κομματι μου'' πραγμα που προσωπικα το βρισκω εξυπνο.

ερχονται apps στις mobile πλατφορμες και μαζι με τα WP δειχνουν να παραγκονιζουν τη desktop πλατφορμα της. Αλλα αν δεις αυτα που παραθετεις, δε γραφουν οι συνφορουμιτες για το πως να κανουν μια desktop εφαρμογη να τρεξει σε android αλλα το αντιθετο, το desktop καλως ή κακως το εχουμε αναγκη. 

Η google πρεπει να βγαλει μια πολυ πιο keyboard και mouse friendly πλατφορμα για να πει οτι θα χτυπησει την MS και κατι τετοιο δε φαινεται να το εχουν στα σκαρια ακομα. 

Παντως το να παιζεις asphalt και οτι αλλο game σε mobile πλατφορμα ειναι εντελως ημιμετρο και αυτο συμβαινει επειδη δεν μπορουμε να ειμαστε συνεχεια μπροστα απο ενα pc, αλλα μπορουμε να φερνουμε το κινητο μπροστα μας συνεχεια.

οσον αφορα το bluestacks.... ειναι μια απο τις πιο βαριες εφαρμογες στο PC μου και πραγματικα δειχνει ποσο κακογραμμενο λειτουργικο ειναι το android που χρειαζεται ενα σκασμο ραμ για να τρεξει αξιοπρεπως.

οσον αφορα τις εταιρικες εφαρμογες, αν οσες εταιριες δε μπορουν να δωσουν ενα χιλιαρικο (δε νομιζω να κανει παραπανω) για να μπορεσουν οι εργαζομενοι τους να ειναι πιο παραγωγικοι, τοτε κακο του κεφαλιου τους.

Αυτα ειναι κατι που θα πρεπει να απασχολουν μονο την google,τη ms,τις εταιριες και του developers και οχι εμενα και εσενα.

και τι σ'εμποδιζει να βγαλεις το κινητο απο την τσεπη και να τρεξεις το shazam απο εκει?

Αυτο αφορα εμενα και εσενα.Δλδ να μην αναγκαζομαστε οταν καθομαστε στο pc να εχουμε παραδιπλα και το κινητο ή το tablet γιατι χρειαζομαστε μια,δυο εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο pc μας!

Γιατι ετσι εκει που καναμε ολα στο pc,τωρα θα θελουμε και δευτερη συσκευη για να μπορουμε να κανουμε ολα οσα θελουμε.

Προσοχη,γιατι δε μιλω για σημερα,αλλα γι'αυτο που ερχεται και καλο παρα να εξωρκιζουμε τις metro εφαρμογες,καλο θα ηταν να πιεσουμε να γινουν ΚΑΙ πιο desktop friendly και να αποκτησουν πιο διαδραστικες δυνατοτητες τα live tiles τους, οπου με το να pinαρονται στο desktop και να μας προσφερουν live ενημερωσεις και να μπορουν να λειτουργισουν και σαν widget(υπαρχει σχετικο project,γι'αυτα που αναφαιρω και ας ελπισουμε στα 10,να το δουμε)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγω πιστευω αν όλοι μαγικά είχανε αύριο ένα surface pro 3 δεν θα είχαμε καν αυτη τη συζητηση. Εχω και 7 pc στο σπιτι και mac laptop, tablets, Κινητα (iphone, android, windows phone). E το surface κάνει τα άλλα μηχανηματα με λειτουργικα πχ απο ubuntu μεχρι windows 7 να μοιάζουν τεχνολογια προηγουμενης δεκατίας. Vintage.

Σαν ανα έχω ένα dreamcast ή μια Αmiga, τα οποια για συναισθηματικούς λόγους τα καραγουστάρω.

Εγω αναγκαστικά θα τα έχω όλα λόγω δουλειας και δεν ξερω πιο θα επικρατήσει, αλλα αυτη τη στιγμή surface + metro είναι απο άλλο πλανητη. To metro χωρις touch ναι είναι ανούσιο, αλλα αν εχεις το touch είναι απιστευτη εμπειρία και θελουμε δεν θελουμε μπηκαμε στην τοθψη εποχή απο σική μας επιλογή. Oλοι σαν τρελοι με τα smartphones και tablets.Δείτε τις πωλήσεις κινητών, τα νέα ακομα εδω στο Insomnia πόσα αφορουν touch συσκευες. 

Να πω ότι το καλύτερο για διακόσμηση του γραφείου και να ψωνίζω πελάτες είναι το ιmac και για έξω το ιphone αλλα αποτελει και σοβαρή ένδειξη ότι δεν υπάρχει ελπίδα στον κόσμο.

Τα windows 8.1 ειναι μια χαρα με τις τελευταιες αναβαθμισεις, οσοι εχετε προβλημα με το start menu πολυ απλα καρφιτσωστε τα προγραμματα σας στην οθονη εναρξης στην γραμη εργασιων ή στην επιφανεια εργασιας, τοσοι τροποι...ας μην τα κανουμε δυσκολα, τα πραγματα ειναι απλα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...