sintalkas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά έχει ένα αυτοκίνητο 2ο ο πατέρας μου,από το οποίο λείπει το πρωτότυπο χαρτί της άδειας κυκλοφορίας τέλος πάντων άδειας του αυτοκινήτου.Μας έπιασε η αστυνομία και επειδή το αυτοκίνητο δεν είχε περάσει κτεο μας έκοψε πρόστιμο δυστυχώς μεγάλο (410ε) αλλά είπε στον πατέρα μου πως αν περάσει από κτέο το αμάξι ίσως να το κάνουν ένα 50αρικό ,το θέμα είναι πως δεν το έχουμε πάει για κτεο ,επειδή έχουμε χάσει την άδεια του αμαξιού.Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία να επανεκτυπωθεί η άδεια ,ώστε να το περάσουμε από κτέο μπας και γλυτώσουμε μεγάλο μέρος του προστίμου?
paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=bVV9VJrOIZHCVPbXgtgD#q=%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82
lary7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Πας στο μηχανολογικο και σου την εκτυπώνουν αμεσα. Τα στοιχεία τα έχουν περασμένα στο σύστημα οποτε καλο ειναι να παει ο πατερας σου με ταυτοτητα και θα του πουν αν χρειάζεται κατι άλλο. Εμενα μου την ειχε βγάλει σε 5 λεπτα, δεν θυμάμαι αν μου ζητησε καμια υπεύθυνη δηλωση.
sintalkas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 οκ ευχαριστώ παιδιά και το μηχανολογικό κατά που πέφτει?
nick#18 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ΚΕΠ 2 χρονια ειμουν σε ενα ΚΕΠ και εχω μεινει με το γιατι οταν στο υπουργειο την κανεις σε μια εβδομαδα τη δουλεια γιατι να την κανεις στα ΚΕΠ σε 1 μηνα? οκ ευχαριστώ παιδιά και το μηχανολογικό κατά που πέφτει? Απο ποιο υπουρχειο μεταφορων εχει βγαλει αδεια το αμαξι? Εκει θα πας..
sintalkas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά Αθήνα μτχ είναι ,απλό ιχ είναι !
nick#18 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ναι Αθηνα αλλα τι τομεας.. Νοτιος, Κεντρικος.. Ειναι νομιζω 3 υπουργεια.. Μπραχαμι, Χολαργος και Αγ. Παρασκευη...Επισης δηλωσε απωλεια λογο κλοπης (σου κλεψαν το τσαντακι μεσης και την ειχες μεσα) και οχι σκετο απωλεια δλδ οτι την εχασες εσυ.. ειναι λιγοτερο νομιζω το προσιμο αλλα δεν ξερω αν σου ζητανε καποιο εγγραφο απο αστυνομια η κατι τετοιο ως αποδεικτικο κλοπης..
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά έχει ένα αυτοκίνητο 2ο ο πατέρας μου,από το οποίο λείπει το πρωτότυπο χαρτί της άδειας κυκλοφορίας τέλος πάντων άδειας του αυτοκινήτου.Μας έπιασε η αστυνομία και επειδή το αυτοκίνητο δεν είχε περάσει κτεο μας έκοψε πρόστιμο δυστυχώς μεγάλο (410ε) αλλά είπε στον πατέρα μου πως αν περάσει από κτέο το αμάξι ίσως να το κάνουν ένα 50αρικό ,το θέμα είναι πως δεν το έχουμε πάει για κτεο ,επειδή έχουμε χάσει την άδεια του αμαξιού.Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία να επανεκτυπωθεί η άδεια ,ώστε να το περάσουμε από κτέο μπας και γλυτώσουμε μεγάλο μέρος του προστίμου? Όχι ίσως, σίγουρα το πρόστιμο θα γίνει 50 ευρώ στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης εντός 10 ημερών προσκομίσει δελτίο ΚΤΕΟ στη Τροχαία. Όσο για τη διαδικασία, ο ιδιοκτήτης κάνει αίτηση στο μηχανολογικό που έχει εκδοθεί η άδεια για αντικατάσταση λόγω απώλειας/κλοπής. Το κόστος είναι μηδέν. Τα έντυπα που θα συμπληρώσει θα τα βρει εκεί, μια αίτηση είναι και μια υπεύθυνδη δήλωση. Η νέα άδεια δίδεται είτε αυθημερόν είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. http://www.yme.gr/index.php?tid=341
sintalkas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά ποιο λεωφορείο περνά από την διεύθυνση νοτίου τομέα στον άλιμο
nick#18 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Με 101 που σταματας στα 150 μετρα απ οτο υπουργειο και με το 141 που σε αφηνει κανα 5λεπτο δρομο πιο κατω... https://www.google.gr/maps/place/%CE%9A%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%97/@37.919687,23.7249745,18z/data=!4m2!3m1!1s0x14a1bdd0cdb16a9f:0x18c1d65637fe2f05?hl=el Λιγο πιο αριστερα απο τη σταση... που λεει gionis inox στο στενο.. εκει..
sintalkas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας ,αν και δεν βγήκε σε μια μέρα το χαρτί την κάναμε μια χαρά την δουλειά και πρόλαβα ευτυχώς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα