Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι παροχος της HOL, το router ειναι το ΖΧΗΝ Η108Ν V2.3 και τα στοιχεια της συνδεσης ειναι τα παρακατω

x0p6vn.jpg

Ειχα ρωτησει λιγο χονδρικα πριν καιρο για το snr margin και σκεφτομουνα να παρω τηλεφωνο να τους πω να με κατεβασουν στο 6 αλλα λογο αλλων προτεραιοτητων το αφησα στην ακρη. Ετσι πριν 2-3 μερες που μπηκα να παιξω online και ειδα οτι εχω σχετικα υψηλο ping (π.χ στο LOL παιζω κοντα στο 100-110 στον east server και στο cs 1.6 σε ελληνικο server ειμαι στο 45-47) με νευριασε καπως και ειπα να κανω κατι για αυτο. Ετσι λοιπον θελω να ρωτησω αμα μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει το ping. Να ζητησω να μου βαλουν fast path? Θα χασω λιγο απο τα mbps και με ενδιαφερει και το κατεβασμα οποτε για αυτο δεν ξερω τι να κανω...Να παω σε margin 6? Δεν νομιζω να δω διαφορα στο ping ομως. Γινετε να ειμαι σε fast path και στο 6 margin ταυτοχρονα? Ετσι ΛΟΓΙΚΑ θα ειμαι στα ιδια mbps αλλα με χαμηλοτερο ping...Αν παω σε 6 margin θα δω διαφορα στην σταθεροτητα της συνδεσης? να σημειωσω πως κατι τετοιο δεν το θελω με την καμια, μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι παροχος της HOL,

Καλησπέρα,είμαι ο πάροχος της Google.

Ειχα ρωτησει λιγο χονδρικα πριν καιρο για το snr margin και σκεφτομουνα να παρω τηλεφωνο να τους πω να με κατεβασουν στο 6 αλλα λογο αλλων προτεραιοτητων το αφησα στην ακρη.

Ένα τηλεφώνημα 5 λεπτών είναι.Αν η προτεραιότητα δεν ήταν ξαπλωμένος σε κρεββάτι νοσοκομείου με όλα τα κόκκαλα σπασμένα,δεν υπάρχει δικαιολογία.

Ετσι πριν 2-3 μερες που μπηκα να παιξω online και ειδα οτι εχω σχετικα υψηλο ping (π.χ στο LOL παιζω κοντα στο 100-110 στον east server και στο cs 1.6 σε ελληνικο server ειμαι στο 45-47) με νευριασε καπως και ειπα να κανω κατι για αυτο. Ετσι λοιπον θελω να ρωτησω αμα μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει το ping. Να ζητησω να μου βαλουν fast path?

Ναι.

Θα χασω λιγο απο τα mbps και με ενδιαφερει και το κατεβασμα οποτε για αυτο δεν ξερω τι να κανω...

Ναι ,θα χάσεις.Αποφάσισε τι θες.Με 17190 πάντως,εγω δε θα διαμαρτυρόμουν,ούτε θα με ένοιαζε να χάσω 1-2 mbps.

Να παω σε margin 6?

Δε θα σε πάει η Hol.8 άμα τους ζαλίσεις πολύ,9 συνήθως.Θα σου κατεβάσουν και το προφιλ.

Δεν νομιζω να δω διαφορα στο ping ομως. Γινετε να ειμαι σε fast path και στο 6 margin ταυτοχρονα? Ετσι ΛΟΓΙΚΑ θα ειμαι στα ιδια mbps αλλα με χαμηλοτερο ping...

Ναι,γίνεται.

Εάν η λογική δεν προέρχεται από γνώση δικτύων,μάλλον προαίσθημα θα το έλεγες.

Αν παω σε 6 margin θα δω διαφορα στην σταθεροτητα της συνδεσης?

Πιθανότατα.

να σημειωσω πως κατι τετοιο δεν το θελω με την καμια, μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση.

Θες μεγάλη ταχύτητα,χαμηλή επικάλυψη λαθών και σταθερότητα.Αν δεν αναπτύξεις την δική σου τεχνολογία adsl3+,ή βάλε vdsl ,ή αποφάσισε τι θες.

Δημοσ.

θα σε παει 6 η hol...... εδω και ενα χρονο δινει 6 τωρα πια. Εγω σε 6 ειμαι. Ειδικα με 6.9 Line att και output power 14,5.......  ουτε να το συζητας.

fast path ομως βαζει μονο σε 12αρια profiles. Οποτε αυτο δε σε συμφερει επειδη χανεις πολυ.

Δημοσ.

θα σε παει 6 η hol...... εδω και ενα χρονο δινει 6 τωρα πια. Εγω σε 6 ειμαι. Ειδικα με 6.9 Line att και output power 14,5.......  ουτε να το συζητας.

fast path ομως βαζει μονο σε 12αρια profiles. Οποτε αυτο δε σε συμφερει επειδη χανεις πολυ.

Θελεις να μου εξηγησεις λιγο τι ειναι τα 12αρια profile και τι ρολο βαρανε τα line att και output power? Δεν ξερω να τα διαβαζω.

Οταν λες χανω, σε τι ακριβως αναφερεσαι? 

Δημοσ.

Αντι για μεχρι 24 adsl θα σε βαλει στα 12 για να σου εχει fast path. Οσων αφορα τις τιμες google it.

To line att. ειναι η εξασθενηση της γραμμης σε αναλογια με τη αποσταση που εχεις απο το αστικο κεντρο. Το output power σημαινει σε ποσο πιτα dslam εισαι. Και στα 2 εισαι πολυ καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε μου λες να μην παω σε fast path γιατι με παει στα 12 ενω με αμα παω σε 6 margin δεν εχω να χασω τιποτα αλλα να κερδισω λιγα παραπανω mbps.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι παροχος της HOL, το router ειναι το ΖΧΗΝ Η108Ν V2.3 και τα στοιχεια της συνδεσης ειναι τα παρακατω

Ειχα ρωτησει λιγο χονδρικα πριν καιρο για το snr margin και σκεφτομουνα να παρω τηλεφωνο να τους πω να με κατεβασουν στο 6 αλλα λογο αλλων προτεραιοτητων το αφησα στην ακρη. Ετσι πριν 2-3 μερες που μπηκα να παιξω online και ειδα οτι εχω σχετικα υψηλο ping (π.χ στο LOL παιζω κοντα στο 100-110 στον east server και στο cs 1.6 σε ελληνικο server ειμαι στο 45-47) με νευριασε καπως και ειπα να κανω κατι για αυτο. Ετσι λοιπον θελω να ρωτησω αμα μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει το ping. Να ζητησω να μου βαλουν fast path? Θα χασω λιγο απο τα mbps και με ενδιαφερει και το κατεβασμα οποτε για αυτο δεν ξερω τι να κανω...Να παω σε margin 6? Δεν νομιζω να δω διαφορα στο ping ομως. Γινετε να ειμαι σε fast path και στο 6 margin ταυτοχρονα? Ετσι ΛΟΓΙΚΑ θα ειμαι στα ιδια mbps αλλα με χαμηλοτερο ping...Αν παω σε 6 margin θα δω διαφορα στην σταθεροτητα της συνδεσης? να σημειωσω πως κατι τετοιο δεν το θελω με την καμια, μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση.

για να τα παρουμε απο την αρχη.οσο ριχνεις το margin τοσο μεγαλωνει η ταχυτητα αλλα και θεωρητικα η γραμμη γινεται πιο ασταθης χωρις να σημαινει βεβαια οτι θα εχεις θεμα.οποτε αν θες παραπανω ταχυτητα απο 11 margin πας σε 9 η σε 6.δεν θα αλλαξει τιποτα στο Ping παρα μονο στην ταχυτητα.αν θες τωρα καλυτερο ping εκει υποχρεωτικα ζητας fast path.αν εχεις 10 Mbit πχ με 11 margin και interleave αν δεν αλλαξεις το margin και πας σε fast θα χασεις κανα mbit.αν τωρα σου χαμηλωσουν το margin οτι κερδισεις απο το πιο χαμηλο Margin πχ αν στο βαλουν 9 θα το χασεις λογω του Fast πανω κατω.αν εχεις αποσυνδεσεις απλα ζητας απο 6να στο κανουν πχ 9.βλεποντας και κανοντας.δεν ξερω αν τωρα η hol θα σου βαλει και 6 margin και fast path.η forthnet πχ το κανει κανονικα.

πως και δεν δινει η Hol 17 output power οπως κανουν αλλοι παροχοι που ειναι το max.η μαλλον δινει αλλα ο συγκεκριμενος δεν το εχει αναγκη με 7 attenuation.εκτος αν εσενα επειδη εισαι διπλα για αυτο δεν το χρειαζεσαι(νομιζα οτι ειχες και εσυ 7 attenuation).επισης αν θυμαμαι καλα η hol fast path δεν δινει σε 12 αρια profile με την εννοια 12mbit αλλα σε 11 margin οσο θυμαμαι.δηλαδη δεν το παει με τα mbit αφου καποιος μπορει ναμην φτανει καν τα 12 mbit αλλα το παει οτι θες fast μεινε 11 margin και σου βαζω fast.οποτε ο φιλος μας εκει θα χασει κανα mbit.

Θελεις να μου εξηγησεις λιγο τι ειναι τα 12αρια profile και τι ρολο βαρανε τα line att και output power? Δεν ξερω να τα διαβαζω.

Οταν λες χανω, σε τι ακριβως αναφερεσαι? 

οτι απο το Interleave στο fast θα κερδισεις σε Ping αλλα θα χασεις σε ταχυτητα.και οτι μπορει να σου πουν οτι δεν σε βαζουμε σε 6 ή σε 9 margin με fast path και οτι σε αφηνουμε σε 11.οποτε εκει θα χασεις σε ταχυτητα.ενω αμα μεινεις interleave θα σου βαλουν 6 margin και θα κερδισεις σε ταχυτητα.εξαρτατε αν σε νοιαζει πιο πολυ η ταχυτητα ή το Ping.

Αντι για μεχρι 24 adsl θα σε βαλει στα 12 για να σου εχει fast path. Οσων αφορα τις τιμες google it.

To line att. ειναι η εξασθενηση της γραμμης σε αναλογια με τη αποσταση που εχεις απο το αστικο κεντρο. Το output power σημαινει σε ποσο πιτα dslam εισαι. Και στα 2 εισαι πολυ καλα.

to output αλλαζει νομιζω και με βαση την αποσταση.καποιοι Isp το εχουν στο max.τωρα αν καποιος εχει διαφορετικο Output αναλογα το Profile εκει παμε αλλου.μπορει να μην χρειαζεται πχ σε καποιο Profile να ειναι στο max.

The amount of power transmitted from the exchange and your modem. Output power will likely increase depending on the length of your line (loop loss).οποτε και πιτα να μην ειναι το dslam αν εισαι μακρυα παλι θα προσπαθησει να δωσει max output για να κλειδωσεις οσο πιο κοντα στα 24 γινεται.

Οποτε μου λες να μην παω σε fast path γιατι με παει στα 12 ενω με αμα παω σε 6 margin δεν εχω να χασω τιποτα αλλα να κερδισω λιγα παραπανω mbps.

ολα ειναι τι θες.καταρχην ρωτα τους αν μπορουν πχ να σου βαλουν 9 profile και fast path Οποτε να ερθεις ισα βαρκα ισα πανια που λενε.αν σου πουν οχι μετα αποφασιζεις.ειτε πας 6 margin για παρπαανω ταχυτητα ειτε fast path για μικροτερο ping.6 margin και fast θα ηταν οτι καλυτερο αλλα δεν ξερω αν το κανουν.θα σου λενε βλακειες οτι θα εχεις θεματα κτλ κτλ.λεςκαι η forthnet που το δινει .....τεσπα.

ειδικα με την γραμμη που εχεις το 6αρι με fast path δεν θα ειχε κανενα θεμα.λαθος Provider εβαλες.αν σε βαλουν παντως σε 6αρι interleave παιζει να δεις 22 mbit +

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...