8elwADSL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω ενα dimm 8GB DDR3 και να το βάλω προσωρινά στο σύστημα της υπογραφής μου. Αργότερα θα αναβαθμίσω (mobo+cpu) μιας και όλα τα υπόλοιπα είναι "αναβαθμισμένα" και θα βάλω και την ραμ στο νεο σύστημα. Τώρα αν την βάλω στο πανάρχαιο 775 θα λειτουργούν όλα κανονικά; (Η μητρική μου υποστηρίζει DDR3!)
black adder Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ναι,αλλά θα τρέχει μόνο αυτό. Δε θα έχεις 12 γβ ραμ δηλαδή.
8elwADSL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλα το ξερω ότι δεν γίνεται να τρέξουν μαζι ddr2 και ddr3.
SPANK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εφόσον υπάρχει υποστήριξη για ddr3 δεν βλέπω τον λόγο να μην τρέχει κανονικά
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εαν σου φτανουν τα 4γιγα τοτε κατσε οπως εισαι. Αλλιως πιστευω θα δουλεψει η νεα μνημη στη μητρικη αυτη. Εκτως και αν το καθε σλοτ παιρνει μεχρι 2γιγα, οπου και 2χ4 σλοτ = 8γιγα συνολικα. Ψαξτο λιγο. Αστο, εδω εισαι http://www.tomshardware.co.uk/forum/331384-30-p45turbotwins2000-mobo-recognizingδεν γινεται.
8elwADSL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το είχα προσέξει αυτό! Η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι 2gb dimm! Και εγώ σκεφτόμουν να πάρω ενα 8άρι... Trilobyter με σώσες,όχι ότι θα πήγαινε χαμένη η ραμ θα την έβαζα στο νέο σύστημα κάποια στιγμή αλλά θα ξενέρωνα που δεν θα μπορούσα να την χαρώ τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα