Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα,εγώ τις δικές μου συνήθως τις προτιμάω au bleu.

Στις ASUS πας και σε α-πουάν έως και μπιεν-κίουιτ.

Διάβασε ρε αλάνι τι έγραψες,και πες μου αν θεωρείς πως έχεις δώσεις αρκετές πληροφορίες για να ασχολήθει κάποιος με την απορία σου.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ειπε και ο φίλος γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να βοηθήσουμε τώρα αν μιλάς γενικά και οι θερμοκρασίες ειναι πολύ αυξημένες και για πολύ καιρό χωρίς να κάνεις τίποτα (αλλαγή πάστας στο northbridge κτλπ) μπορεί να σου κάψει και την motherboard

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα μιλαμε για μητρικη  ανεξαρητους μαρκας ...μια normal θερμοκρασια ρωταω...τι δεν καταλαβατε δλδ ??????

ειναι πολυ γενικη η ερωτηση....!! 

αν θες μια πολυ γενικη απαντηση, να πω εντελως θεωρητικα, περιπου 5-10β πανω απο την θερμοκρασια χωρου...... 

αλλα,παιζουν ρολο πολλα πραματα για τις θερμοκρασιες. το κουτι, ποσο "φορτωμενη" ειναι η μητρικη, τι ψυξεις εχει........κλπ..!

Δημοσ.

αχα......το δικο μ ειναι ανοιχτο με 2 ανεμηστηρακια 80cm exv ενα DVD ena CD recorder mia καρτα ηχου pci αλλα και παλι εχει ανεβασμενες θερμοκρασιες 60-65 ......ελπιζω να εγινα κατανοητος

Δημοσ.

ναι, αλλα οπως ειπα, παιζουν κι αλλα πραγματα ρολο.

βεβαια...60-65β μητρικη,  γενικα σε IDLE,  ειναι ψηλα σχεδον για ολα τα συστηματα..!!

δεν μπορω να πω περαιτερω τιποτα, γιατι δεν ξερω τι συστημα εχεις, τι κουτι εχεις, ΠΟΥ το εχεις (αν αεριζεται σωστα, δλδ), τι ανεμιστηρια εχεις..................!

το δικο μου HTPC που ειναι 24/7 ανοικτο, δες τι θερμοκρασιες εχει..

post-121902-0-08459300-1417540916_thumb.jpg

Δημοσ.

οντως ειναι ζεστο το συστημα. 

ομως οπως σου ειπα, ολα ειναι λιγο σχετικα.  

ενα συστημα παρομοιο με το δικο σου, που εχουμε στο γραφειο, κοιτα τι θερμοκρασιες εχει....

post-121902-0-60721600-1417590094_thumb.jpg

Δημοσ.

τελικα το προγραμμα ηταν μουφα αυτη η θερμοκρασια ηταν και ειναι του επεξεργαστη...την οποια την κατεβασα λιγο στα 60 απο 76..με θερμοαγωγιμη παστα...σκεφτομαι να αλλαξω ψυκτρα και να βαλω καλυτερη παστα γτ αυτη που εβαλα ηταν μια ακυρη που τη βρηκα πολυ φτηνα ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...