mask2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο router μου. Στην καρτέλα που δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με το internet, δείχνει για ip 0.0.0.0. Έχω κανονικά internet και όλες μου οι συσκευές συνδέονται κανονικά. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κάνει ένα dyndns στο no-ip γιατί έχω έναν linux media/file server και θέλω να συνδέμαι μέσω ssh. Δεν μπορώ όμως να συνδεθώ γιατί σαν ip μου βγάζει 0.0.0.0 και όταν κάνω update από το μενού του router το dyndns, στέλνει στο no-ip για ip την 0.0.0.0. Πριν 2 μήνες δεν είχα αυτό το θέμα αλλά λόγω κάποιων εργασιών στο σπίτι και χαλασμένου δίσκου στον server έμεινε τόσο καιρό κλειστός. Τώρα λοιπόν που τον έφτιαξα δεν μπορώ να συνδεθώ. Έκανα χτες και firmware upgrade χωρίς αποτέλεσμα. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μπες εδω να δεις τι ιπ εχεις http://www.whatismyip.com/ Μάλλον τα εχει παίξει ο ρουτερ σου, βάλε το firmware που είχε οταν δούλευε σωστά
mask2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Την ip μου την βρίσκω με αυτόν τον τρόπο αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ. Το no-ip έχει σαν ip αυτή που του στέλνει το router και να την αλλάξω από το site του no-ip δεν γίνεται κάτι. Πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ. Έκανα upgrade firmware μπας και στρώσει. Και με το προηγούμενο δεν δούλευε.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αλλαξε ρουτερ, ή μιλα με τον παροχο σου
costaskalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 κάνω backup configuration σε αυτό το ρουτερ με το τελευταίο firmware της forthnet και το αρχείο .cfg που μου κατεβάζει το ανοίγω με σημειωματάριο αλλά γράφει μέσα αλαμπουρνέζικα. Είναι έτσι φτιαγμένο το αρχείο ή πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στο σημειωματάριο για να το διαβάσει??
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 κάνω backup configuration σε αυτό το ρουτερ με το τελευταίο firmware της forthnet και το αρχείο .cfg που μου κατεβάζει το ανοίγω με σημειωματάριο αλλά γράφει μέσα αλαμπουρνέζικα. Είναι έτσι φτιαγμένο το αρχείο ή πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στο σημειωματάριο για να το διαβάσει?? αν το συγκρινω με το 784 που εχω το config file πρεπε να ειναι .ini και οχι .cfg οσο θυμαμαι.επισης δεν πρεπει να ειναι αλαμπουρνεζικα αλλα πρεπει να ειναι με τετοια μεσα [ upgrade.ini ] lastUpgradeInfo trigger="" time=0001-01-01T00:00:00Z error="No error" config trace_level=2 acsContactTimeout=5 [ sntpc.ini ] add name=ntp.forthnet.gr version=3 config state=enabled poll=60 pollpresync=5 wanSubscribe=disabled debug traceconfig state=disabled firmware update ειπες οτι το εκανες.καντο ενα Hard reset μεσα απο το interface ή απο το κουμπι και περιμενε 5-6 λεπτα μετα γιανα σεταριστει μονο του και να παρει Username/password απο την forthnet.εσυ απλα περιμενεις.θα μπει στο ιντερνετ με καποιο acs account μετα θα τραβηξει τα δικα σου στοιχεια και θα κανει ενα Reboot>και πες μας παλι αν βγαζει 0.0.0.0 ή οχι. σε ολα τα thomson,speedtouch,technicolor οσο θυμαμαι το αρχειο ειναι .ini και δεν ειναι ποτε αλαμπουρνεζικα αλλα εχει μεσα κανονικα το config. Μπες εδω να δεις τι ιπ εχεις http://www.whatismyip.com/ Μάλλον τα εχει παίξει ο ρουτερ σου, βάλε το firmware που είχε οταν δούλευε σωστά technicolor και να κανει τετοια κουφα δυσκολο.επισης τα firmware για το συγκεκριμενο δεν εχουν τετοια κουφα οποτε δεν εχει λογο να βαλει το παλιο πανω.
mask2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τυχαία ύστερα από καιρό βρήκα την λύση. Λόγω προβλήματος στην γραμμή μου μίλησα με το τεχνικό τμήμα της forthnet. Το είπα στον τεχνικό και μου είπε ότι είχε γυρίσει σε ip v6. Με ένα reset λοιπόν όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα