meletis_m Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εσυ Μελετη ησουν αλλη περιπτωση απο οτι θυμαμαι Δεν εκανες lser μυωπιας. Φυσικα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και ο γιατρος αξιολογει Ναι ήμουν όντως άλλη περίπτωση , αλλά πάλι διόρθωση με laser εγινε - κερατοκωνο είχα . Απλώς και εγώ όταν ήμουν στη διαδικασία εύρεσης γιατρού , είχα πελαγωσει γιατί ο καθένας το αξιολογεί διαφορετικά και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Ναι ήμουν όντως άλλη περίπτωση , αλλά πάλι διόρθωση με laser εγινε - κερατοκωνο είχα . Απλώς και εγώ όταν ήμουν στη διαδικασία εύρεσης γιατρού , είχα πελαγωσει γιατί ο καθένας το αξιολογεί διαφορετικά και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Γιατι βλεπεις??? Απλα βλεπεις καλυτερα με γυαλια ενω πριν και εκει ειχες προβλημα! Ετσι δεν ειναι???
meletis_m Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Γιατι βλεπεις??? Απλα βλεπεις καλυτερα με γυαλια ενω πριν και εκει ειχες προβλημα! Ετσι δεν ειναι??? Πριν δεν ήξερα καν ότι έχω τη πάθηση. Και ο οφθαλμίατρος που με παρακολούθουσε δε το είχε βρει. Πλέον με τη διόρθωση και φακούς επαφής βλέπω αρκετά καλύτερα . Με γυαλιά οράσεως δυσκολα να διορθωθεί ειδικά εάν έχει και εξέλιξη. Είναι αρκετοί παράγοντες .
dionisis1925 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Mariann_lia είπε Δεν πήγα σε αυτούς γιατί κάποιος είχε εμπειρία απο λειζερ και μου τους πρότεινε,και θα ήθελα μια πρόταση από εδώ, μιας και καταλαβαίνω ότι το ψάχνετε αρκετα Εγώ δεν το μετάνιωσα , την έκανα το 2016 έχω ξηροφθαλμία από το ένα μάτι που ο γιατρός άφησε 0,25 αστιγματισμό , δεν είναι κάτι που ενοχλεί απλώς μερικές φορές ρίχνω σταγόνες για να το κρατάω υγρό. Έχει και άλλο θέμα το φόρουμ μεγαλύτερο από αυτό , έχουμε γράψει πολλοί την εμπειρία μας για μετά την επέμβαση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καπιος να μεταφερει αυτο εδω στο μεγαλο
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πριν δεν ήξερα καν ότι έχω τη πάθηση. Και ο οφθαλμίατρος που με παρακολούθουσε δε το είχε βρει. Πλέον με τη διόρθωση και φακούς επαφής βλέπω αρκετά καλύτερα . Με γυαλιά οράσεως δυσκολα να διορθωθεί ειδικά εάν έχει και εξέλιξη. Είναι αρκετοί παράγοντες . Και γω μια απο τα ιδια με το θεμα της διαγνωσης! Περασα απο 2 γιατρους κανεις δεν μου ειπε τραβα κανε μια pentacam να δουμε και την υγεια του κερατοειδη! Επισης τοσα χρονια κανεις οφθαλμιατρος δεν με ενημερωσε να μην τριβω τα ματια μου και να κοιταζω να βαζω λιπαντικες σταγονες εστω και περιστασιακα! Τα λεφτα της επισκεψης ομως τα επαιρναν!!! Αν ημουν ενημερωμενος θα προσεχα τα ματια μου ''καλυτερα'' και εκτιμω δεν θα ειχε εξελιχθει ο κερατοκωνος σε αυτο τον βαθμο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις