Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εσυ Μελετη ησουν αλλη περιπτωση απο οτι θυμαμαι 

Δεν εκανες lser μυωπιας.

Φυσικα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και ο γιατρος αξιολογει 

Ναι ήμουν όντως άλλη περίπτωση , αλλά πάλι διόρθωση με laser εγινε - κερατοκωνο είχα . Απλώς και εγώ όταν ήμουν στη διαδικασία εύρεσης γιατρού , είχα πελαγωσει γιατί ο καθένας το αξιολογεί διαφορετικά και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Ναι ήμουν όντως άλλη περίπτωση , αλλά πάλι διόρθωση με laser εγινε - κερατοκωνο είχα . Απλώς και εγώ όταν ήμουν στη διαδικασία εύρεσης γιατρού , είχα πελαγωσει γιατί ο καθένας το αξιολογεί διαφορετικά και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Γιατι βλεπεις??? Απλα βλεπεις καλυτερα με γυαλια ενω πριν και εκει ειχες προβλημα! Ετσι δεν ειναι???

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Γιατι βλεπεις??? Απλα βλεπεις καλυτερα με γυαλια ενω πριν και εκει ειχες προβλημα! Ετσι δεν ειναι???

Πριν δεν ήξερα καν ότι έχω τη πάθηση. 

Και ο οφθαλμίατρος που με παρακολούθουσε δε το είχε βρει.

Πλέον με τη διόρθωση και φακούς επαφής βλέπω αρκετά καλύτερα . Με γυαλιά οράσεως δυσκολα να διορθωθεί ειδικά εάν έχει και εξέλιξη. Είναι αρκετοί παράγοντες .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mariann_lia είπε

Δεν πήγα σε αυτούς γιατί κάποιος είχε εμπειρία απο λειζερ και μου τους πρότεινε,και θα ήθελα μια πρόταση από εδώ, μιας και καταλαβαίνω ότι το ψάχνετε αρκετα

Εγώ δεν το μετάνιωσα , την έκανα το 2016 έχω ξηροφθαλμία από το ένα μάτι που ο γιατρός άφησε 0,25 αστιγματισμό , δεν είναι κάτι που ενοχλεί απλώς μερικές φορές ρίχνω σταγόνες για να το κρατάω υγρό. Έχει και άλλο θέμα το φόρουμ μεγαλύτερο από αυτό , έχουμε γράψει πολλοί την εμπειρία μας για μετά την επέμβαση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πριν δεν ήξερα καν ότι έχω τη πάθηση. 

Και ο οφθαλμίατρος που με παρακολούθουσε δε το είχε βρει.

Πλέον με τη διόρθωση και φακούς επαφής βλέπω αρκετά καλύτερα . Με γυαλιά οράσεως δυσκολα να διορθωθεί ειδικά εάν έχει και εξέλιξη. Είναι αρκετοί παράγοντες .

Και γω μια απο τα ιδια με το θεμα της διαγνωσης! Περασα απο 2 γιατρους κανεις δεν μου ειπε τραβα κανε μια pentacam να δουμε και την υγεια του κερατοειδη!  Επισης τοσα χρονια κανεις οφθαλμιατρος δεν με ενημερωσε να μην τριβω τα ματια μου και να κοιταζω να βαζω λιπαντικες σταγονες εστω και περιστασιακα!  Τα λεφτα της επισκεψης ομως τα επαιρναν!!!   Αν ημουν ενημερωμενος θα προσεχα τα ματια μου ''καλυτερα'' και εκτιμω δεν θα ειχε εξελιχθει ο κερατοκωνος σε αυτο τον βαθμο!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...